True Blood - Да почетем корнишоните - 48 тема

• 19 714
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ето и ти ме подстрекаваш като Сесилка вчера  Crossing Arms а бях толкова добро дете на темата!

# 481
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Дяволица под прикритие си ти hahaha.

# 482
Палавници такива! Bad girls, bad girls ... whatcha gonna do, whatcha gonna do when they come for you      

Интервю с Алехандро за Moviefone (Нищо ново не казва. Много обича да се повтаря това момче.)

И с Райън

И едно мини Ерикче на изтрещели родители  Laughing

Последна редакция: чт, 10 ное 2011, 07:34 от Fiama

# 483
Неподчинение?! Джо, марш кат' ти се казва и без обяснение, съвсем се разпуснахте.  newsm66
Много, много, много съм лоша днес, да знаете.

Фи, а ти си много хубава. И Мока, и тя.
Палавници такива! Bad girls, bad girls ... whatcha gonna do, whatcha gonna do when they come for you     

От тая песен в главата ми неизменно се появява образът на дъ уан ен онли фор ми hahaha

# 484
  • срещу двата комина :)))
а, честит четвъртък  hahaha гледам добре сте го почнали  Joy

# 485
нИ мой хем да си ятачка, хем да си военна!
Ятачка ше съм аз и ше се онождам с който както си щЪ, когато си поискам. Военният съд не ме лОви!  smile3534
И аз не съм част от военното формирование. Исках да се самопровъзглася за главнокомандващ ВВС-то (щот съм с метла), ама ми резнаха крилцата и сега съм soldier of fortune  hahaha. Ще си ятакувам който си искам  Mr. Green

# 486
Ще си ятакувам който си искам  Mr. Green

Joy И аз тъй Mr. Green Май групата на ятаците ще е доста голяма Joy

# 487
Охх, беее smile3532 smile3532 smile3532

Пуци, бива ли така с командния състав на армията, не искам да си представям какво ги чака редниците (каквито вече няма) Joy

# 488
  • КиТ
Честит Четвъртък Crazy Joy Joy Joy Joy

Мирси! Ама защо има ограничения значи ... така искам да си трасна Памела в мегаломански размер  Laughing

Дискриминация си е това,както се установи от моята скромна личност в една друга тема,няма отърване от нея Crossing Arms #Cussing out #Cussing out #Cussing out Ей днес ме информираха,че са ми премахнали пИпИрудката  Cry Cry Cry,била на друг език,ала бала Crossing Arms smile3518

Не знам, Джой, как ще ти се отрази на кармата толкоз егоизъм ... я, гледай що мъже си награбила  Mr. Green

Ти влез у другите теми с притежание да видиш кви списъци реди това същество Crazy,няма насита и нещо не мой я спре дори военен съд Shocked Joy Joy Joy

Тез свободии да ги нямаме Naughty Joy Joy Joy Няма редници верно,но ефрейтори бол tooth tooth tooth tooth,ограждаме с ограда всичко, нещо напоследък много през просото карате Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 489
Бива, Джо, разпуснали сте се като гайди сте се разпуснали. Crossing Arms

# 490
Не сме, бре, аз вчера предлагах на Катето кавалерийска защита, Мури нали ни е ездачка вече Crazy.

# 491
Тъй ами, нея съм я пратила да прескача препятствия.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 492
А аз вдигнах днес 100 от лежанка, виж в каква форма сме всите войнички Mr. Green Mr. Green Mr. Green.

# 493
А те така, тва да се чува, мед ми капе на коравата командирска душица.  Mr. Green Който слуша, ше му дам да прави спаринг мачле с картонена фигура на Катин в естествени размери. Или Трайкин, по избор.

# 494
Трайкин, моля, по танга да е Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт