True Blood - Да почетем корнишоните - 48 тема

• 19 615
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
  • КиТ
Я, Алекс с Нинчето Shocked Де го хъскито, сигурно подскача около коленете на Алекс Mr. Green

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 Сонче не влизай в дневничарската тема,на никаква цена  Joy Joy Joy

Бо не биваше да го четеш това Crazy Hug Hug Hug,не се обиждай Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.п Кво стана с тия избори в пълно затъмнение съм,ся трябва да прочета,снощи поне 10 пъти ни спираха тока  #Cussing out #Cussing out #Cussing out и чаках 1 час на опашка да гласувам,а чувам,че ще има балатажи Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 61
Като що да не ги смесим:
Представяте ли си ако вместо с бюлетини се гласуваше с курнишони  Embarassed
Каква избирателна активност щеше да има не ми се мисли....

# 62
  • срещу двата комина :)))
хихихихи, верно щеше да е готино
интересно ми е на Свельо от Хиподил каква щеше да е бюлетината  hahaha

# 63
Днес е ден на рунтавели  hahaha

хихихихи, верно щеше да е готино
интересно ми е на Свельо от Хиподил каква щеше да е бюлетината  hahaha

№ 20 - С гол в ръката...корнишон  Mr. Green

# 64
Ай, това Краля ли е?!  #Crazy  hahaha

# 65
Блонди  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 66
На елф мяза  Laughing

# 67
Лелей, от кой филм е тоя Стивчо?  Joy

TV Guide страница с Джо по случай Двамата мъже и пол'вина, мали, какъв поглед!  Heart Eyes

# 68
The погледът е това. В статията пише, че е участвал в Как се запознах с майка ви. Не си го спомням аз там какъв е бил  newsm78

# 69
Злате, играеше Брад (май така се казваше) един, който някой от главните герои го мислеше за обратен, сори, не следя сериала отблизо. За някаква сватба трябваше да ходят заедно... друго не помня..

# 70
Да бе, сега и аз го проверих, ама там се мярва за толкова кратко, че хич не съм го отчела. А и е облечен  Mr. Green

# 71
Аз като го мернах, вече знаех кой е, и се облещих.  Mr. Green

# 72
TV Guide страница с Джо по случай Двамата мъже и пол'вина, мали, какъв поглед!  Heart Eyes

Дъ поглед а`ла "Ела Като, изяж мЪ"  Heart Eyes

# 73
Уоми, извинявай душко Hug Който иска да си го харесва Деймън Peace В дневникарската тема влизам само ако съм мнооого отегчена Mr. Green Там винаги е голяма забава Mr. Green

Вече съм на 5-тата книга и направо ми се реве, че има толкова месеци до новия сезон Sad

Джо-то е голям сладур на тази снимка, направо да го изядеш вместо нас, Кате Hug

# 74
  • срещу двата комина :)))
ах, Краля  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт