"Дързост и красота"-тема 71:" Pose, pose"

• 44 575
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

Здраве, щастие и благополучие за вас и близките ви хора!

# 481
Весела Коледа на всички!

# 482
  • Разпиляна във въображението
Леле, хора, едвам ви издирих Grinning Весели празници и честита Коледа!

Какво става с нашия сериал? Бруки май пак е печената Whistling

# 483
Весели празници
и честита Коледа!

Miriel   Hug
Тук са си всички ДиК фенове: и едните по-видимите и другите по-невидимите.  
И да - Брук е най-доброто, което може да има в ДиК - за да го има и филма и темата Naughty Някой още се дърпат да го разберат и се опитват да тълкуват бялата й същност иначе, с по-черен цвят. И за целта като липсват факти, се сипят само предположения, но аз се надявам, че ще клекнат постепенно, ако не стигнат тези хиляди серии Брук да и побелее, то през следващите няколко хиляди ще стане Joy

# 484
Честита Коледа!

СЕГА,  coolcool

# 485

Весели празници и от мен!

Последна редакция: пн, 26 дек 2011, 22:26 от penmari

# 486
Весели празници!  Иначе брук е една печена лека жена, да  Joy И преди, и сега, и до края на сериала си остава същата. Останаха ли й дъщери, чийто мъже/гаджета да не е бройкала сексуално?  Crazy Laughing

# 487
Интересно,колко акъл ти трябва ,за да прецениш,че след като съблазняваш мъжа на дъщеря си, това неминуемо ще има последствия ?    Mr. Green
И колко акъл ти трябва ,за да прецениш,че след като се заиграваш и сваляш даден мъж-Ерик,Торн....да не изброявам поредицата мъже, то шанса той да се озове в леглото ти е напълно реален?

Абе,Сега,ти я изкара по-тъпа ,отколкото е!     Joy

Сега,ти смяташ ,че горното са само предположения?И не са се случвали?
Кой филм гледаш всъщност?    Mr. Green
Вярно,че аз съм разсеяна и забравям,ама помня,че брук съблазни зет си и роди от него.И продукта от този секс активно участва в сегашните епизоди.Името Хоуп нищо ли не ти говори?   Thinking
После съблазни и другия си зет.....е,от него не можа да роди ,прекалено дърта е вече за деца.
Ако не помниш това и мноооого други нейни Постъпки,НЕ предположения,изгледай старите серии!    Peace

# 488
  • somewhere near the sea
Стефани троснато казва на Тейлър, че  няма да промени решението си. А Тейлър да пази тайната ѝ. Тейлър я моли да я остави да ѝ помогне в лечението. Не иска да я види да умира бавно от ужасна смърт. Ще се борят заедно.

Лиъм обсъжда с Хоуп десетте си страници в списанието заедно със Steffy. Твърди, че наистина няма нищо лично. Хоуп му желае късмет в останалата част от интервютата.
Бил е повече от недоволен от интервюто. Заявява, че е толкова скучно като шофиране в Канзас. Нуждае от S-е-х-това трябва да лъха от интервюто. Лиъм трябва да даде на читателите нещо, което може да  вълнува, нека не пропилява тази възможност.

Лиъм прави няколко горещи снимки на Steffy зад бюрото  по бельо, за да покаже контраста между секси и бизнесдама.

Хоуп заварва Оливър на покрива, където работи. Казва ѝ, че  винаги ще я обича, струва си чакането. Той възнамерява да си я върне. Лиъм споделя със Steffy, че баща му не е харесал материала. Искал нещо пикантно с много повече голота. "Добре..., ще му осигурим!"- с готовност се съгласява Steffy.
Стефани споделя с Тейлър, че няма смисъл да се вкопчва в живота, защото няма причина да го прави.

Оливър дочува Steffy да казва на Лиъм и  Хоуп, че ще работи в международния отдел и трябва да замине за Париж тази вечер.

Стефани казва на Тейлър, че човек трябва да знае кога да се оттегли грациозно. Тя ще лети с ангелски крила. Те се возят на въжен тролей и Стефани се чувства по-близо до ангелите със своите спомени.

Тейлър говори с д-р Люис за Стефани. Тя отказва да повярва, че нещата са толкова безнадеждни, колкото изглеждат. Може би тя може да помогне. Получават нов набор от Х-лъчи, и Пам, дебнейки  в коридора, отваря вратата и дочува. Идва и пита дали сестра ѝ умира.

Стефани забелязва момичето с шала на майка ѝ. Отново казва на Брук, че е твърдо решена да си го върне. Момичето ги съзира и побягва. Стефани я следва и е смаяна какво вижда да се случва по улиците: бездомните, спането по тротоарите. Брук се връща да вземе колата, но не я открива там, където я остави.

След като се разхожда и си спомня случилото се преди години, когато  имаше здравословни проблеми и беше като тях, тя се натъква на Dayzee.
Тейлър обяснява на Пам, че  смята, че Стефани е в депресия и не знаят как да се справят с тази криза. Мисли, че е от времето. Пам не може да повярва, че сестра ѝ отказва лечение.
Лекарят казва, че нейният отказ е емоционален. Тейлър допълва, че тя е отгледала децата си, помогнала  им е в  бизнеса и не се чувства полезна. Пам осъзнава, че прилича на майка им. Стефани иска да контролира дори смъртта.
Брук защитава пред полицията един уличен музикант, който се съгласява да я заведе до мястото, където може да е момичето, което продава неговите CD-та.
Dayzee чува кашлицата на Стефани и ѝ казва, че не изглежда толкова добре и трябва да си почине. Дава ѝ бутилка с вода. Стефани се нуждае само от една минута, за да поеме дъх. Умолява момичето да ѝ върне шала като ѝ предлага в замяна диамантените си обици.

Dayzee ги връща, като казва, че ще бъде арестувана, ако  се опита да ги продаде. Когато Стефани се отпуска, Dayzee скача и бяга отново.

Стефани забелязва шала  и отива да го вдигне, но е шокирана да види, че в него се мъдри бебе.

# 489
  • somewhere near the sea
Кариера в шоубизнеса започна по-малката дъщеря на последния гръцки крал Константинос,
Теодора.

# 490
Не пропускайте следващия епизод- в него ще можете да видите онази силна сцена с бедните, която ви бях показал миналата година. А Стефани е в пълния си блясък като кралицата на ДиК.

Иначе с пълна сила вече се задават и епизодите от все още настоящата 2011, които идват с още по-голямо освежаване на имиджа на сериала. Ново интро, още социални сюжети, пътувания до островите Фиджи, до Аспен, до Кабо Сан Лукас- всичките те съпътствани от доста хубави сцени на открито. Всичко щеше да е тип-топ ако имаше и повече справедливост в сериала, но 2011 беше една от годините, в които злото открито възтържествуваше над доброто. И това беше налагано като правилно. Рай за феновете на Брук! Задават се още доста спорове в тази тема.

Последна редакция: ср, 28 дек 2011, 00:24 от SuperGeorgi

# 491
  • somewhere near the sea
..... Рай за феновете на Брук! Задават се още доста спорове в тази тема.
Не че искам да споря, ама все ме напъва да питам феновете на Брук. Бихте ли искали да има жена като Брук край синовете ви, край мъжа, когото обичате. Тя да си ги менка като старо пране, а вие да сте само зрителки. Дали така ще се възторгвате от постъпките ѝ. На този(много пъти задаван въпрос) отговорът ми е известен: "Това е само филм" Аз пък казвам, че това е бягане от отговора, нещо като "На мен не може да се случи"

# 492
  • Разпиляна във въображението
Фенките на Брук са си казали мнението преди много време. Сега е ред на фенките на Тейлър да отговорят.

Май пак ще спра да гледам сериала. Сменен е актьорът на Томас и прекалено много тъпи реплики му вкарват в устата по отношение на Брук. Усещам накъде бият режисьорите и е адски тъпо от тяхна страна. Разбирам, че Брук крепи сериала, заедно със Стефани, но трябва да има някакви граници.

# 493
Ооо,Марси,аз задавах този въпрос неведнъж,още докато пишеха върлите брукфенки....как ще реагират ако една такава ...особа се появи в тяхната фамилия и ги подкара наред,започвайки от мъжете им, свекъри,чичовци,девери,братя и т.нататък  мъжка рода.     Laughing
И отговорът беше точно тоя  "Ама това е филм....",което завоалирано означаваше,поне за мен по-скоро  "Тук си затваряме очите за разврата,но в реалния живот няма да го търпим!"
Което пак си означава "Брук е курвата на филма!"  ,само че не посмяха да го изрекат /напишат явно.   Peace

Не знам защо ,ама тази бездомницата ....не запомних името й ,ми е адски досадна.Има един такъв нагъл, особен поглед....направо тръпки ме побиват. 

А от лиготиите на Хоуп,Лиъм и Оливър взе да ми писва.... 

# 494
  • somewhere near the sea
И отговорът беше точно тоя  "Ама това е филм....",което завоалирано означаваше,поне за мен по-скоро  "Тук си затваряме очите за разврата,но в реалния живот няма да го търпим!"
явно.   Peace
Което е равно на двоен стандарт, срещу който най-много се опълчват... Naughty

Всъщност тя (Дейзи) по-нататък се оказва, че помага на бездомните. Но това сякаш изведнъж им е дошло на ума, защото образът й в началото, когато грабна счупената бутилка за самоотбрана не говореше за жена алтруистка, помагаща на нуждаещи се. После грабна шалчето и избяга, остави бебето...а, бе шантава работа. Това налудничаво поведение полека-лека ще го замажат... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт