"Дързост и красота"-тема 71:" Pose, pose"

• 44 562
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • somewhere near the sea

Ако някой не харесва сценария, нека се оплаче на Брадли Бел Joy Joy Ето адреса му:
Write to Brad Bell/CBS/B&B

Bradley Bell
c/oThe bold and the beautiful
CBS Studios
7800 Beverly blvd. Suite 3371
Los Angeles, Ca. 90036

# 556
Честита Нова година и от мен  Hug
Да сме живи и здрави, дано сериалът тази година стане по-приятен за гледане (разбирай: да дават Лоугънките възможно най-млако  Crazy)
Днес се наканих да гледам, че не бях гледала 2 седмици, но не ме огря  Crossing Arms
Бях си взела почивка от сериала, защото драмите на Надка и любовните й залитания от един юноша бледен към друг ми дойдоха в повече  Sick
Милата, на кой ли прилича такава - неориентирана бяла патица  Crazy

Марси, страхотна снимка на Тейлърита  Heart Eyes

# 557
  • Край ''синьосиньото синьо море''
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!!!!!!!!!!!!!
Да сме живи и здрави всички!!!!!
Да прегръщаме с ВЯРА,НАДЕЖДА И ЛЮБОВ всеки нов  ден!!!!
Напук на маите,дето ни предвещават край.... Whistling
Ама то е, щото са прекалили с коката, според мен... Mr. Green.И са объркали сметките..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Догодина по това време ще сме наясно... Party
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 21:20 от susy

# 558
Sega ,
ти всъщност пак не отговаряш на питането ми.Което е:

Цитат
на кого и какво добро Лично брук е направила!   
Не дали е жертва ,или хищница,не дали е напуснала ФК (защото това винаги става под натиск,никога доброволно от нейна страна...та тя застана срещу мъжа си ,Рич,само и само да е на власт със сестрите си .....Интересно,защо не подкрепи мъжа си ,макар и без власт,а застана на страната на Бил и Кейти,за да се добере до властта     Mr. Green ) ,А ИМЕННО,кога тя САМА ,ЛИЧНО е направила на някого нещо наистина добро?
И давам пример ,за да съм по -ясна:Например,когато Тейлър реши да нахрани бездомника,който я зарази с туберкулоза ,май беше!
Т.е., никой не те кара да си добър,да си жертва или подобно.А САМ решаваш да правиш добро.
При брук такова нещо няма.Тя е "добра" ,само когато трябва да се превърне в жертва ,за да получи прошка или някаква благинка.... или когато я принудят да е добра.
И като се замисля,почти всички герои от филма са проявявали по един или друг начин благородство, взаимопомощ, самарянство ,ако щеш,по лична инициатива,ей така ,щото са добри.
Интересно, САМО за брук не мога да се сетя за такъв момент,в който тя сама ,без чужд натиск и искане,да е проявила доброта и благородство....

# 559
И давам пример ,за да съм по -ясна:Например,когато Тейлър реши да нахрани бездомника,който я зарази с туберкулоза ,май беше!

И още едно висше добро в този случай- Тейлър можеше много по-бързо и лесно да се излекува ако премахне плодовете в утробата си (близначките), но тя реше да се жертва, за да оцелеят те. Жената почти не умря от туберколозата, но дари живот, даже два живота. Ето това е ГЕРОИНЯ!

За Брук и аз не се сещам за някое добро, което да е направила без лична изгода, да не говорим за добро от този калибър. newsm78 Само да не започнат феновете й сега да казват, че и тя е дарявала живот и т.н защото тогава можем да ги попитаме при какви обстоятелства бяха заченати децата й, колко теста за бащинство им прави и т.н. Mr. Green

Но не знам дали въобще си струва ТТ да се надяваме, че БТ някога може да признаят нещо такова за любимката си. Брадли Бел добре ги заслепява с малоумното поклонничество на много герои (към които бавно и славно вече се прибавя и Стефани) пред Брук, че хората си решават: "Ами добре! Тя е жертвата! Тя е добрата героиня в сериала, така че дай да я защитя максимално!" Много, много неправилно! Но ако на някой от тези хора такава жена им се набута в истинския живот, съвсем няма да я търпят толкова, камо ли да я защитават! Но и за това си знаем отговора- ДиК е просто един филм! Laughing

# 560
  • somewhere near the sea

Amber дочува Whip, Ник и Аги да обсъждат, че проектите  ѝ не струват. Уверява ги, че  е закъсняла, защото е трябвало да потърси малко вдъхновение и им показва нещо ново. Когато Ник го вижда, интересът му е провокиран, защото вижда всъщност този модел, който Амбър открадна от Оливър. На линията  ѝ е нужна пикантност. Ник вече е въодушевен.

Ник казва, че иска повече от нея. Amber чува  думи на Сали Спектра в ухото си, която ѝ казва  да бъде напориста. Пред портрета на Сали се зарича, че ще успее с нейните методи.
Тейлър изкрещява на Брук да махне лапите си от сина ѝ. Томас прави забележка на майка си, че реагира толкова бурно.

Моли я да ги остави, тъй като имат много работа за вършене. Тя казва на Брук, че проблемите винаги я следват и  я предупреждава да не се доближава до сина ѝ. Брук е много доволна, че Томас я е защитил. Иска да го види облечен  в един от неговите проекти, тъй като ще има  пресконференция, това било добра практика.

Лиъм и Хоуп обядват с Бил и Кейти, когато Амбър и Оливър идват. Хоуп няма представа защо Оливър е с Амбър. Но Амбър знае какво прави. Тя черпи Оливър с напитки. И тогава го целува. Признава му, че го е направила, за да подразни Хоуп. Той се изплъзва за момент и Хоуп го следва, казва му, че се радва, че оправя живота си, но.... с Амбър! Тя винаги носи неприятности. Амбър се възползва от случая и открадва отново повече дизайни на Forrester от неговата чанта.

Тейлър излиза, но се връща и отново наднича. Вижда Брук отново е в близост до  Томас. Тогава избухва,  предупреждава Брук да не опипва сина ѝ. Брук  се опитва да  ѝ обясни, че не би посегнала на него, защото е син на Ридж, а тя е съпруга на Ридж. "Това не те спря с приятеля на Хоуп, нали?"- напомня  ѝ Тейлър. Брук  ѝ удря шамар.

Ridge усеща, че Брук има нещо на ум. Казва ѝ да не се опитва да го задържа, защото така или иначе ще го измъкне от нея. Неохотно му казва, че се отнася за бившата му съпруга. Не е могла да се стърпи и  ѝ ударила шамар. Ридж пита каква е била причината и Брук му разказва за подозренията на Тейлър. "А ти опипваше ли го!"-подхилва се Ридж, познавайки жена си.
Хоуп казва на Оливър, че Амбър носи големи неприятности и трябва да стои настрана от нея. Той се отдръпва, като казва, че мисли същото за Лиъм, тъй като е син на Бил. Лиъм вижда, че Оливър милва косата на Хоуп. Бил го съветва да  отиде при тях, по-добре да отиде и да постави другия на място. Лиъм не иска да бъде неандерталец, но е на тръни и се върти на стола.

Амбър продължава да поръчва коктейли. Бил предлага на Лиъм да тренира малко бойни изкуства. Кейти има идея за семейна ваканция. Хоуп е разсеяна, постоянно гледа в Оливър и Амбър и как Оливър надига чашите, които Амброзийка му предлага една след друга. Накрая го измъква от заведението.

Оливър и Амбър отиват в къщата на Оуен, където сега живее Оливър. Пият текила, по-точно пие само Оливър. Той не иска да говори за Хоуп. Иска да чуе повече за Амбър Мур.. Ако едно момиче иска, трябва да направи нещата да се случват. Със зъби и нокти се е борила и има белези, които да го докажат. Дори иска да му покаже. Придърпва по-близо и го  целува.

Ridge иска Брук да се извини на Тейлър. Тя казва, че не иска да прави това, но я предупреждава, че отново ще я отстрани. Събира двете чрез говорителя на мобилния телефон и им казва да не се държат детински.

Брук най-после казва: "Извинявай, че те ударих".
Амбър казва, че знае какво е да живееш в приказка и да видиш, че ти се изплъзва. Оливър  налита, тя го спира. След това  ѝ се обажда Ник и тя го успокоява, че всичко е под контрол. Има всичко, каквото им е нужно. Оливър е заспал. Завива го с одеяло и прави снимки на останалите неоткраднати дизайни от чантата му.

Костюмът на Катрин е много хубав newsm10 smile3501

# 561
Хаха, явно брук не харесва да я питат неудобни неща и отговаря с шамари.  Laughing Колко простовата жена - добре, че е Рич да й набие в тиквата, че трябва да се извини за простащината си.

# 562
кого наричате Надка, че не мога да схвана:))

# 563
кого наричате Надка, че не мога да схвана:))

Хоуп,в превод името й нали означава надежда...    Laughing   Надя,Надка...

Допада ми интрижката,дето внася Амбър.Че иначе ще се удавим в захарния сироп,поднасян ни от Хоуп и къмпани.....    Joy
А бабетка брук верно не може да стои мирно....    Mr. Green   сама ли е в стая с мъж,требе да го опипа хубавичко.Пък бил той и доведен син.  

# 564
аа да бе вярно
мерси за пояснението
и аз помислих, че за нея става въпрос но не схванах защо Надка:)))

# 565
  • somewhere near the sea
Амброзийка се превръща в новата Сали Спектра. Същите мурафети Joy Но нещо понапълняла ми се вижда в сравнение с предишното си участие. И тия изкуствени мигли... ooooh!

# 566
да и на мен така ми се струва
Амбър е станала тройна в сравнение с преди, когато беше страшна мацка

# 567
да и на мен така ми се струва
Амбър е станала тройна в сравнение с преди, когато беше страшна мацка

Е, то кой ли не се промени - брук се сбабичоса и сбръчка, Тейлър се подложи на козметични операции, Амбър напълня, Дона също претърпя един доста подпухнал период покрай бременността си, Рич също изглежда много по-стар ... Но пък щеше да е странно, ако си бяха застинали едни и същи толкова години вече.  Laughing

# 568
Хора нямам търпение да започнат епизодите в които Бил и Стефи се влюбват и са двойка.Казвам ви невероятни са....Но ще се разделят заради тъпата Надка (малко злобно същество).
Аз съм голяма фенка на Стефи и Бил (в реалния живот Жаклин е на почти на 25 ,а Дон е на 50).
Интригата във филма тепърва предстои.....Има много за гледане.Вървим със около 290 епизода назад от излъчването във САЩ.

# 569
Да, определено Стефиту и Бил си подхождат  Party
Мъж като Бил изобщо не виждам какво дири при дебела и простовата жена като Кейтиту  Whistling
Бил не е красавец и СтефитУ е много по-хубава от него, но определено между двамата има тръпка като са заедно, два остри камъка .. интересно е да се гледат
А онова мяукащото прасе да си ходи, нямам търпение да видя как СтефитУ ще й отмъкне мъжа  Crazy

Моята приятелка Амброзия наистина е станала доста пуФкава, не е същата изкусителка като преди  Crossing Arms

Само не разбирам защо бабата е ударила шамар на Тейлърита  newsm78
Да не е казала някаква лъжа? Или като се изрече гласно се вижда цялата грозота на постъпката й?
Единствената, която заслужава шамар е Брукасита заради действията си, а не Тейлърита заради това, че й напомня какви ги върши

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 16:49 от Nenna

Общи условия

Активация на акаунт