Докога се пие фолиева киселина?

• 126 186
  • 267
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Но и след това да се продължи, не пречи  Peace

# 91
Моята лекарка каза, че е добре да я пия през цялата бременност. Тя дори препоръчваше и на мъжа ми да пие, че по-лесно ставали нещата, но той е беше много съгласен.

# 92
  • Бургас
Все повече жени я пият по време на цялата бременност. Не пречи. Добре е и по време на кърмене да се пие.
А колко е важна в началото е ясно.

# 93
Не знаех, че е добре и по време на кърмене да се пие. Тъкмо имам едно флаконче, което се чудех какво ще правя.  Simple Smile

# 94
  • Бургас
Не знаех, че е добре и по време на кърмене да се пие. Тъкмо имам едно флаконче, което се чудех какво ще правя.  Simple Smile

Добре е. Пише го дори на тези:

# 95
Точно такива имам.  Simple Smile

# 96
Здравейте,аз вчера разбрах,че съм бременна Simple Smile EFP EFP и не съм пила фолиева киселина.Днес бях на гинеколог и той ме гледа с вагинален видеозон и каза,че е още рано да се каже,че  съм бременна тъй като ми е закъсняло само 2 дни.

попитах за ФК да започна ли и той ми каза късно е вече.....сега незнам какво да правя?Да си купя ли на своя глава и да пия или не?

И ако да каква да бъде тя марка,количество итн.

Благодаря ВИ Simple Smile

# 97
  • Бургас
Kak ще е късно, глупости.
Аз пия тази от картинката по-горе, по 1 т на ден, тя е за бъдещи майки, по 400мг.
Започвай я веднага, няма да ти навреди в никакъв случай, само ползи може да има.

# 98
Нали няма да ми навреди по някакъв начин започвайки го сега....съжалявам за тъпите въпроси..шашната съм и не знам какво по напред да свърша Simple Smile

# 99
  • Бургас
Няма!  Peace

# 100
  • Бургас
Няма да навреди, това е хранителна добавка, а не лекарство, споко  Peace
Аз като купувах Фолиева киселина ме питаха каква искам , имаше два вида в аптеката - на едната пишеше за бременни и беше 120 таблети (като от картинката), а на другата нищо не пишеше и беше 100 таблетки. Понеже и аз бях малко шашната си ги взех и двете. После ги сравних - абсолютно еднакви като съдържание и състав. Та да знаеш, че няма значение каква ще си купиш, но е хубаво да я пиеш.
Лека бременност и успех!  Hug

# 101
Благодаря Ви за инфото.Ходих преди малко до аптеката и взех една в сива опакожка 100табл. марка " GNC".Попитах за марки има ли значение казаха ми не:) и аз купих тази.

Благодаря момичета успех и на вас Simple Smile

# 102
На   мен  в  Щатите ми  препоръчаха  да  се  пие   още   3  -  4  месеца  преди  забременяване  и   през целия   период  на  бременността   и  кърменето..Simple Smile   Казаха , че  откакто  това  нещо  е   практика  аномалиите   свързани  с  гръбначни  изменения  са   спаднали  с  над  70  %...

# 103
Toва е чудесно надявам се да не е късно и за мен,че започвам чак сега Simple Smile

# 104
  • Бургас
Не, не е късно, просто трябва да я започнеш веднага.
А момичета имате ли обяснение защо трябва да се пие и по време на кърмене? Нали се пие за предотвратяване на аномалиите?

Общи условия

Активация на акаунт