Jumpmath

• 75 777
  • 395
  •   1
Отговори
# 180
Работните тетрадки по Jump Math за 1-4 клас са официално одобрени от МОМН със заповед РД09-219/27.02.2013 г. Това отваря пътя към масово прилагане на системата в България.

Екип ИПО

# 181
Е, значи през следващите няколко години трябва да очакваме голямо количество деца да  учат с желание и ентусиазъм и да придобиват увереност в собствените сили и работят концентрирано и последователно. Както и същите деца да придобият нагласи и умения за аналитично, критично, конструктивно и творческо мислене за решаване на проблеми и да проявят изследователски подход и активно отношение към живота...
С една дума - честито. А с няколко - след две-три години ще видим спукването на поредния чудотворен сапунен мехур. Така мисля аз.

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 22:37 от Анонимен

# 182
  • София
Докато не е станало задължително, не е страшно. Докато имам право на избор за децата ми, не ми пречи.
Дано да спрат нещата дотук - който го влече, да се възползва.  Wink Peace

# 183
Е, значи през следващите няколко години трябва да очакваме голямо количество деца да  учат с желание и ентусиазъм и да придобиват увереност в собствените сили и работят концентрирано и последователно. Както и същите деца да придобият нагласи и умения за аналитично, критично, конструктивно и творческо мислене за решаване на проблеми и да проявят изследователски подход и активно отношение към живота...

Точно така! Надяваме се до няколко години това да стане реалност за всички български деца - поне в началното училище. Ще работим усилно за това. Благодаря за благопожеланията.

Явор Джонев

# 184
Успех! Дано скоро наистина стане реалност за всички деца!

# 185
  • София
Колко жалко ще е ако това стане реалност за всички деца български деца и се пренебрегне утвърдената система по математика.

# 186
  • София
Колко жалко ще е ако това стане реалност за всички деца български деца и се пренебрегне утвърдената система по математика.

вие, разбира се, сте отлично запозната с всички системи по математика, прилагани в българските училища, включително и с тази?

# 187
  • София

вие, разбира се, сте отлично запозната с всички системи по математика, прилагани в българските училища, включително и с тази?

С тази точно много добре, вече втора година и "сърбам попарата".
Извинявам се ако съм Ви засегнала.

# 188
  • София

С тази точно много добре, вече втора година и "сърбам попарата".
Извинявам се ако съм Ви засегнала.

не, не сте ме засегнала, а сте ме учудила.

казвате, че сърбате попарата на утвърдената система (тоест, не я харесвате), а от друга страна ще съжалявате, ако тя бъде заменена с друга, която не познавате?

няма логика някак...

за да може човек да изказва съжаление, че JumpMath евентуално може да се използва в училищата по-масово, би трябвало да познава както сегашната система,така и JumpMath и да е направил преценка, че втората е по-лоша от първата. вие можете ли да кажете това за себе си и ако не - защо правите такива изказвания?

# 189
  • София
Имах предвид  JumpMath, а не утвърдената програма. Позволих си да изкажа мнение, точно защото вече имам наблюдения и от двете.

# 190
  • София
Имах предвид  JumpMath, а не утвърдената програма. Позволих си да изкажа мнение, точно защото вече имам наблюдения и от двете.

ясно. извинявайте, погрешно съм ви разбрала.

ще ми е любопитно да разкажете, ако имате желание, какво не ви хареса? аз занимавам детето си по тази система, но като допълнителни уроци у дома.

# 191
На 8.06.2013 (събота) от 10:00 ще проведем безплатен интернет семинар за учители и родители - Въведение в Jump Math. Пишете на info@progresivno.org, за да се запишете.

Следващият семинар ще бъде на 22.06.2013 (събота) от 10:00.

Екип ИПО

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 16:27 от Институт за прогресивно образование

# 192
На 22.06.2013 г. (събота) от 10:00 ще проведем поредния безплатен интернет семинар за учители и родители, които се интересуват от системата Jump Math в България.

Ще представим резултатите, принципите и материалите на Jump Math. Ще отговорим на въпросите ви.

Моля, регистрирайте се за уебинара тук: https://attendee.gotowebinar.com/register/1250088996632797952

След регистрация ще получите потвърждение и информация как да се свържете. Необходими са ви интернет връзка и аудио карта. Въпроси ще може да задавате писмено в чат по време на самия уебинар.

Екип ИПО

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 18:37 от Институт за прогресивно образование

# 193
  • дълбоката провинция
изпутвам темата напред

# 194
На 29.06.2013 г. (събота) от 10:00 ще проведем поредния безплатен интернет семинар за учители и родители, които се интересуват от системата Jump Math в България.

Ще представим резултатите, принципите и материалите на Jump Math. Ще отговорим на въпросите ви.

Моля, регистрирайте се за уебинара тук: https://attendee.gotowebinar.com/register/2711456498439693312

След регистрация ще получите потвърждение и информация как да се свържете. Необходими са ви интернет връзка и аудио карта. Въпроси ще може да задавате писмено в чат по време на самия уебинар.

Екип ИПО
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт