Прави ли някой ин витро в Селена? 2

• 49 140
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Ками пожелавам ви все така да се подобряват резултатите и само хубави неща да ви се случват.  Hug thumbsup   айде този цикъл да се окаже "печелившия" /успешния  Praynig

И така ние днес бяхме до клиниката да видим кога ще е хистерото - ще е следващия понеделник. Аз нали съм си заплес  ooooh! пак забравих доста от въпросите си. Предната вечер трябва да ям и пия до 22,00ч. , тогава можело даже леко хапване като кисело мляко с бисквити ако ми се яде.  Искат ме в клиниката в 7,00ч. гладна и жадна, тогава ще ми пуснат ПКК; кр. група имам, но забравих да питам дали трябва да имам актуални изследвания за хепатит, спин, васерман. Тези които са минали през това биха ли споделили дали са им искали  Embarassed Или утре да взема да се обадя и да питам  newsm78

# 136
Ако не ме лъже паметта васерман, хепатит, спин на мен ми ги пуснаха месец преди започване на самото инвитро.

# 137
Дребосъче  Hug- изследванията за хепатит, спин имат давност 6 месеца. Мен не ми се наложи да ги правя преди хистерото, защото бях в този срок. Успех! Praynig
Ками - все по-хубави новини да научаваш  Praynig

# 138
Ани за преди инвитро знам, че трябва да са актуални, и ма мен ми казаха, че преди него ще трябва да ги направя, ама за преди хистерото не питах  Confused
Анджи благодаря ти за отговора / и тук  Grinning/ лошото е че на моите им изтече давността преди месец  Sad

# 139
Дребосъче - по-добре попитай утре, имаш време до понеделник, пък ако не са задължителни за хистерото нама да плащаш излишно 98 лева.

# 140
Анджи май точно това ще направя, ще се обадя утре,  не ми се иска да пропуснем този месец хистерото заради ненаправени изследвания. Благодаря ти  Hug Hug Hug

# 141
И така ние днес бяхме до клиниката да видим кога ще е хистерото - ще е следващия понеделник. Аз нали съм си заплес  ooooh! пак забравих доста от въпросите си. Предната вечер трябва да ям и пия до 22,00ч. , тогава можело даже леко хапване като кисело мляко с бисквити ако ми се яде.  Искат ме в клиниката в 7,00ч. гладна и жадна, тогава ще ми пуснат ПКК; кр. група имам, но забравих да питам дали трябва да имам актуални изследвания за хепатит, спин, васерман. Тези които са минали през това биха ли споделили дали са им искали  Embarassed Или утре да взема да се обадя и да питам  newsm78

Няма да си ти необходими актуални изследвания за хепатит, спин, васерман.

# 142
Niq_23 , обаждаш се на д-р Минев и му обясняваш, че....
Но имай предвид, че ще е в чужбина от 02.11 до 07.11. Много конгреси тази година.......
тази информация потвърдена ли е? Утре е 2-ри, аз тъкмо си нагласих тоя месец нещата за преглед, то пък няма да го има точно тая седмица  Rolling Eyes Аз съм за донор де, не ми е спешно, ама все пак..  newsm78

# 143
  • Пловдив
Niq_23 , обаждаш се на д-р Минев и му обясняваш, че....
Но имай предвид, че ще е в чужбина от 02.11 до 07.11. Много конгреси тази година.......
тази информация потвърдена ли е? Утре е 2-ри, аз тъкмо си нагласих тоя месец нещата за преглед, то пък няма да го има точно тая седмица  Rolling Eyes Аз съм за донор де, не ми е спешно, ама все пак..  newsm78

Да, със сигурност ще отсъства. Не съм сигурна от 02.11 или от 03.11, но до 07.11 няма да е в България.

# 144
Няма да си ти необходими актуални изследвания за хепатит, спин, васерман.
*peony* благодаря ти за инфото  Hug (преди да видя, че си писала се обадих на регистратурата да питам и от там потвърдиха същото).

# 145
Да, със сигурност ще отсъства. Не съм сигурна от 02.11 или от 03.11, но до 07.11 няма да е в България.
Да, благодаря   bouquet!
Аз все пак му звъннах, отложих си прегледа за след 8-ми

# 146
Здравейте момичета, къде се загубихте. Как сте. Желая Ви хубав и усмихнат ден  love001

# 147
  • Пловдив
Тук сме, тук сме. Няма ли някоя хубава новинка, да ни вдигне духа  Joy

# 148
момичета   Hug Hug Hug Hugнали знаете че хубавите работи стават бавно......ако другата седмица на моя спермограмата има подбрения ще започнем някъде около 25 ноември със стимулацията,нямам търпение и се моля този месец да е най хубавия в живота ми......вие как сте момичета????????

# 149
Браво Ками, много се радвам и стискам палци. Аз на 14-ти имам час и  ще видим кога ще правим ЗЕТ Simple Smile.Хубав ден на всички Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт