Прави ли някой ин витро в Селена? 2

• 49 125
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
giga82  успех утре, при кой доктор си ?

# 121
# 122
Момичета помогнете , обаждам се аз на д-р Минев за цветната снимка , а той ми казва ,че не трябва на него да званя и ми дава номер в Селена , от там ме питат за кога искам аз казвам за четвъртък ,тъй като сам вторник и четвъртък може (пада ми се 6-ти ден ) и момичето от регистратурата ме пита дали са ми взети секрети и пуснати изследвания , аз се опулих по тел. тъй като доктора нищо не ми спомена , а тя ми казва , че на всички други момичета са направени , при което аз питам в колко часа да отида и това не можаха да ми кажат. Моля Ви кажете какви са тези изследвания ? Най-накрая ще взема да се обадя да я откажа и ще сменя лекаря ! Как няма да ми направи изследвания и нищо не ми спомена за това ? Всеки път ми прави само фоликуметрия!

# 123
Необходима ти е пълна кръвна картина и микробиология на влагалищен секрет.Ако утре сутрин можеш да ги пуснеш в Селена може и да успееш за четвъртък. 

# 124
Плодче - успешна стимулация и  baby_neutral (или  baby_neutral baby_neutral) на финала. Praynig
Ками - късмет и дано стартирате ноември  Praynig
iv4eg , gigа82 - успех и на вас.  Praynig
Ноемврийска групичка заформяте...късмет Praynig

Niq_23 - по принцип наистина трябва да има изследване на секрети преди цветната снимка, както и кръвна картина (ако си с упойка). Съжалявам, че не са те предупредили, но дано успееш и да се пордеди всичко.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!  Praynig Praynig Praynig

# 125
  • Пловдив
Niq_23 , обаждаш се на д-р Минев и му обясняваш, че не ти е пуснал изследвания преди цветната снимка и го питаш как да постъпиш. Аз реших, че ще правя лапароскопия при него буквално от днес за утре. Обадих се, той каза че може да я направи в петък, а беше сряда. Отидох до кабинета, написа ми изследванията, в четвъртък бяха готови, направих консултацията с анестезиолог и в петък ме оперира. Сега доколкото чета вече организацията е друга, но специално д-р Минев си вдига телефона буквално денонощно / ако не е в операция или не преглежда точно в този момент/. Но имай предвид, че ще е в чужбина от 02.11 до 07.11. Много конгреси тази година.......сестра ми не може да се вреди за преглед след раждането: или тя е заета или докторът го няма.

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 21:07 от razel_dazel

# 126
razel_dazel , ще му звънна утре , но щом няма да го има от 2-ри незнам дали ще успея , тъй като ЦС е за 3-ти. А тези изследвания в кабинета ли ще ги прави и дали ще излязат бързо ? оффф , незнам по принцип ЦС се прави от друг лекар нали?, така че ако успея да си направя изследванията на секретите и пълната картина и да излязат до 2-ри ... Ако не ще го отложа за следващия цикъл. Благодаря Ви много за информацията и съветите , незнам какво щях да правя без Вас , така се бях шашнала!
Успех на всички  Hug

# 127
Niq_23 отиди утре и си пусни изследванията,недей да отлагаш..аз отложих инсеминацията и вече 3 месеца все нещо се случва та немога да я направя...цветната снимка на мен ми я прави д-р Ненев и ходихме в някаква друга болница..в Селена само ми сложиха абоката..а изследванията стават бързо..само че на мене д-р Ставрев 7-8 дена преди цветната снимка ми изписа някакъв антибиотик да пия за да се предодврати евентуално някаква инфекция от ЦС...успех и дано резултатите да са добри:)

на всички останали момичета МНОГО КЪСМЕТ-на кои с трансфера на кои с бременеенето..много успех

# 128
  • Пловдив
Не е невъзможно да се вместиш за 3.11., но говори с него и обясни ситуацията и ако трябва той да се разбере с колегите, които правят цветната снимка конкретно за твоя случай. В кабинета може да провери влагалищната чистота с нативен препарат микроскопски и ако има някакви съмнения да вземе материал за микробиологично изследване и да те прати в лаборатория.  Ако утре дадеш микробиологията, тя би трябвало да излезе след 24 часа, освен ако няма проблем и не се изисква антибиограма. ПКК става за няколко часа, особено ако предупредиш, че е спешно. Докторът обикновено закъснява за кабинета, защото сутрин има операции, така че звъни или преди 8 часа или след 11-11.30 часа. Дано да успееш.  Hug

П.П. Сега прочетох, че в четвъртък ти е 6 ден от началото на месечния цикъл, можеш и на следващия вторник да а направиш снимката. Сега цикълът ми се промени, но преди да родя, на 6 ден все още ми зацапваше по малко, а знам, че е добре ЦС да се прави на "чист" ден.

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 22:05 от razel_dazel

# 129
Плодче,успешен старт ,а след това и ревящ сладък финал  bouquet.
Ния,понякога лекарите ни са толкова забързани че пропускат по нещо,надявам се да се вместиш за снимката и изследванията.Успех.
Ками,днес специално стиснатите ми палци са насочени към теб,.
giga,успех на прегледа.

# 130
Ками стискам палци за добри резултати  Praynig  fingerscrossed и да можете да започнете следващия месец.  thumbsup
giga82 пожелавам ти всичко да е ОК и другия месец да започнете процедурата  Praynig Hug
Niq_23 и аз мисля че няма да е проблем да направиш снимката следващия вторник, така ще имаш възможност да си направиш необходимите изследвания. Обади се на доктора и му обясни за получилото се недоразумение и да ти каже какво да направиш и кога. Пожелавам ти успех и добри резултати  Hug
nanyna  Hug все така да хубавееш и леки и спокойни месеци до края.
Ивче, плодче стискам палци вие да сте следващите, които да се похвалят с положителни резултати  Hug
Ивче аз днес трябва да се свържа с доктора и да видим кога ще е хистерото.

# 131
Мерси на всички за хубавите пожелания преди стимулацията.
Дребосъче ще кажеш какво стесе разбрали.
Плодче ще ти пиша на лична, че искам да те попитам нещо за инжекциите.
Стискам палци на всички момичета.

# 132
Niq_23, ЦС се прави преди овулация, така че може и другият вторник да си я направиш. Все пак е добре да се консултираш и с д-р Минев. Ако не успееш с него, мисля че не е проблем да поискаш от регистратурата да те свържат с д-р Ненев и с него да го обсъдите.

# 133
момичета моя днес ходи да си прави спермограма,ембриолога каза че е по добре и след 10 дни да отиде пак.явно билките и лекарствата помагат.ако всичко е ок на този цикъл започвам пак.една хубава вест е за мен при всичките тези новини последния месец и много се кефя. Hug

# 134
Ками thumbsup smile3501 може да замразите спермита ако следващият път е добра, та да не се притесняваш че когато дойде време нещо може да се обърка.

Общи условия

Активация на акаунт