Прави ли някой ин витро в Селена? 2

• 49 119
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Камииии, честит рожден ден и от мен. Пожелавам ти здраве, късмет и най-жадуваното бебче възможно най-скоро.   bouquet     bouquet     bouquet     bouquet

Момичета на мен утре ми е първата инжекция. Стискайте ми палци  Praynig

# 106
Ками честит рожден ден,пожелавам ти много здраве,семейно щастие и сбъдване на всичките ти мечти  bouquet  bouquet  bouquet

# 107
Ками,4естит рожден ден Hugжелая ти догодина по това време ве4е беб4е да гушкаш  bouquet

Плод4е,успешен старт.

# 108
  • Пловдив
Благодаря Съни   bouquet
Няма ли някое друго момиче, с което да си чакаме инжекцийките този месец ?   Crazy

# 109
Happy Birthday Ками,
Най- вече здраве, много любов и късмет baloni
Момичета, стискам палци на всички и от все сърце Ви пожелавам всичко да е на ред до край  Hug Hug Hug

# 110
Ками,
честит рожден ден! Бъди много обичана, обичай много любимия и ще видиш, че скоро ще станете минимум трима!!!

# 111
Анджи пази сега малкия снежко на топло и след около 8 месеца да си го гушкаш  Hug
Ками честит рожден ден мила, много здраве, щастие и сбъднати мечти nbirthday

Плодче    fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed, пожелавам ти успешен старт  Hug

# 112
Здравейте мили момичета, вчера цял ден съм готвила и чистила newsm28 и не ми остана време да ви посетя. Първо Ками честит празник на патерица  cook Каквото си пожелаеш да ти се сбъдне миличка.
Ани съжалявам за неуспешният опит. Късмет следващият път.
Плодче аз съм след теб мила. Предполагам, че към 10.11 ще започна и аз. Късмет и моляте пиши ми как е минала първата инжекция, че и аз се притеснявам.
nanyna, Тайрисима, Дребосъче, Пантерка как сте мили момичета.
Хубав неделен ден на всички Simple Smile

# 113
  • Пазарджик
Ивчег, екстра съм аз, като изключим гаденето, което днес почти го няма и болките от време на време, всичко друго е наред. Сигурно полудявам, но май имам леко коремче вече, а гърдите ми са екстра  Wink и на всичкото отгоре съм свалила 3 кг Shocked бе все по-хубава ставам Laughing
Чакам с нетърпение прегледа след седмица.
Успешен старт на теб и на Плодчето с още по-успешен финал с ревливи бебчета и много мръсни памперси Peace

# 114
момичета моя отива утре да прави спермограма,ако има подобрения ще започнем ноември,ако не ще се помоля на Ставрев да удължи молбата.но аз силно вярвам да стане този месец,  bouquet  bouquet

# 115
nanyna радвам се, че си екстра. Така хубаво си го написала, че на всеки ще му се прииска да е бременен Joy Продължавай да си хубавееш. Хем имаш сладко и малко коремче, хем и гърдите са ОК, а на всичкото отгоре и сваляш килца-браво.Благородно се радвам за теб, дано те последваме с Плодчето още през другият месец.
Ками дано нещата са по-добре и да действате. Praynig

# 116
  • Пловдив
Ками дано да започнете този месец и утре показателите бъдат много обещаващи.  Praynig
Ивче, днес за 2 мин бях готова с инжекцийката. Доста хора се бяха насъбрали и чаках около 2 часа. Ставрев се включи да помага на акушерката. Сложи ми сложи 125 Пурегон и каза че ще увеличаваме дозата постепенно. На първи ден ми взеха кръв за LH, FSH и Estradiol.

# 117
plodche, кога те викат пак?

# 118
  • Пловдив
Ставрев каза да чакам обаждане от акушерка(утре сутрин, но точно кога ???).

Пишем си с едно момиче от Варна, нейния лекар на 4-5-6.10 е на конференция. Нашите доктори дали ще отсъстват тогава ?

# 119
Не знам мила, питах, защото утре съм на преглед и ако няма проблеми другия месец започвам процедурата.
Късмет  Hug

Общи условия

Активация на акаунт