Прави ли някой ин витро в Селена? 2

• 49 158
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Нани е обяснила за болничните .Болничен може да ти дадат от началото на стимулацията  пак 30 дни.Дори може и с друга диагноза ако се криеш от шефа си Laughing.Този за стимулация ,пункция и трансфер болничен не се плаща.Плаща се по 60лв за продължение след + теста вече.Както и Нани е писала.

# 196
  • Пловдив
Къде сте момичета. Аз днес ще се "похваля" с моите нк клетки, от 25 са станали цели 31%   #2gunfire  Ако някой е вливал имуновенин да каже колко време отдели за вливката и почувства ли нещо странно ?

# 197
Къде сте момичета. Аз днес ще се "похваля" с моите нк клетки, от 25 са станали цели 31%   #2gunfire  Ако някой е вливал имуновенин да каже колко време отдели за вливката и почувства ли нещо странно ?
Здравей мила, очаквах съвсем друг резултат, жалко. Но не губи надежда. Аз немога да ти помогна с отговор на въпроса, но дано някой го направи, за да те проясни. Желая ти късмет.
nanyna, tayrissima, пантерка, дребосъче как сте, отдавна не сте писали по нещичко за вас. Късмет на всички и да имате вяра. Simple Smile  bouquet

# 198

Вливката на имуновенин отнема доста часове, защото първо се прави пробен тест за около 1 час и после ти правят същинското вливане на много бавна капка. Аз отидох сутринта и си тръгнах към 16 часа. При мен имаше след това странични реакции - вдигнах температура и общо взето ми беше кофти. А защо точно имуновенин ще ти вливат, като за НК клетки се влива интралипид? Може би имаш проблеми с някои антитела?

# 199
  • Пазарджик
ей plodche защо така бе?!? кога последно правихте контрола? дали да кажа нещо срещу една "госпожа" дето  незнам защо стои в болницата въобще?!?!
Сега ще ги смъкнеш с вливките, не се притеснявай Hug Винаги са ми вливали заедно имуновенин и интралипид, а между тях чиста банка и ми е отнемало около 6 часа. Сигурно съм закъсняла, но съвета ми е да не бързаш да си тръгваш след вливката и пооне 40 мин да останеш в стаята с абуката на ръката, защото при последните вливки имах проблем, който не беше нещо страшно, но пък вече ми бяха свалили абуката и вените  ми колабираха - събра се цялата болница да ми сложат нов и ме надупчиха цялата... това сега да не те уплаши Simple Smile след тази вливка теста ми беше положителен Peace не че има пряка връзка, но имай си го на ум Simple Smile
iv4eg благодаря ти слънце, добре сме и тримата Simple Smile На преглед съм чак на 28.11, а ми се ще да ходя всеки ден, ама ако правя каквото ми се иска ще им построя единия етаж от новата клиника сама, та се въздържам Laughing Joy
Ти как си и до къде я докара?
Късмет на всички и малко прашец от нас babydust7 babydust7

# 200
  • Пловдив
Да Нани, практиката им е да вливат само интралипид при нк клетки. Нямам никакви проблеми с жит. жлеза, антифосфолидидни, нуклерни - даже клонят към 0 антителата. Контролата беше 12 дни след вливката - бяха минали 3-4 дена от началото на стимулацията. Г-жа Недева незнаеше как да постъпи след като са скочили толкова и се обади на Конова и тя предложи 8 дни преди трансфера да направим едновременно и двете. Кофти е че ако на 8 ден от цикъла направим вливка и после се окаже че няма трансфер...ще къхам другия месец нови 700-800 за нова вливка.
Някъде прочетох че този 1 месец в който е вливката, плода е защитен колко и да са високи тези нк клетки, А покачването след първа вливка не е инцидент, организма се съпротивлява с производството на повече нк клетки.

# 201
*Белоснежка*, ivetod успешен старт момичета  Hug
Е Плодче, какви са сега пък тези  завишени стойности, ама не се притеснявай ще ги вкарате в граници с вливките, ще видиш  thumbsup  Hug. И сега не мисли за варианта да няма трансфер след вливките, ще има  thumbsup  Hug
Ивче, аз съм добре, но няма нищо ново покрай мен и за това не пиша, ( а в понеделник съм на контролен преглед при доктора), но си ви следя как се развиват нещата при всички вас и ви стискам палци.
Нани  Hug

На преглед съм чак на 28.11, а ми се ще да ходя всеки ден, ама ако правя каквото ми се иска ще им построя единия етаж от новата клиника сама, та се въздържам Laughing Joy
Каква енергия кипи от теб  Laughing,
като нищо можем да сформираме една бригада и да им помогнем със строежа  Mr. Green  Mr. Green

# 202
И аз се включвам в бригадата Joy Ако трябва ще нося тухли и цимент от Стара Загора, само да знам, че това ще ни помогне.  pironi  newsm57

# 203
  • Пловдив
Ще помогне, ще помогне.

# 204
*Белоснежка*, ivetod успешен старт момичета  Hug
Благодаря ти дребосъче, днес наистина имам добра новина, вече започнахме стимулацията  Joy дано всичко да се развива нормално, въпреки че съм малко притеснена,понеже като си поисках миналия ден екземпляри от имунологичните изследвания, се оказа че хич не са в норма, а не ми казаха, че имам някакъв проблем от гледна точка на имунологичните. Може би ако не се получи и тогава ще започнем да лекуваме нещо, понеже аз до сега не съм имала никаква бременност и не знаят дали това ще окаже влияние при мен, поне до такъв извод стигам след всичко изчетено до тук  newsm78 При другите резултати нямам проблем, но НК клетки "значително завишени" и другото което изследват в същото изследване ми е "значително понижено"-сега не се сещам а и изследването не е при мен.

# 205
Здравейте момичета Simple Smile. След среща с доктора решихме да правим ЗЕТ през новата 2012г. (дано да ни е на късмет). През януари започваме с подготовката, само се надявам всичко да е на ред и да се получат нещата.

# 206
момичета не съм ви писала отдавна,но аз очаквах хубави новини.днес ми се обадиха че всичко е ок.и другата седмица започваме стимулацията,почти се бях отчаяла,че няма да стане и затова си кротувах,но ви четях всички.много ама страшно много се кефя че започваме и ,че мъжо се е е подобрил. Hug Hug Hug

# 207
Ками Hug,много се радвам че започвате.Тъкмо за коледа ще имаш подаръче/та.
Плодче,стискам специално палци за теб приятелко  bouquet.
Ана,нова година-нов късмет.Почини си сега .
Белоснежка,успешен старт ,с двучертичков финал.Срещни се с имуноложката недева и попитай за коментар.Когато има проблем се обаждат ,пък сега защо така?
Аз ви чакам всички да си бременеем дружно.

# 208
Момичета, аз от вчера съм на Пурегон 150 и днес усещам някаква болка в левия яйчник, постоянна е, не е някаква непоносима, но се притеснявам дали е нещо нормално. При вас какви изменения е имало при стимулацията, някакви оплаквания? newsm78
И искам да питам още нещо за болничните - болничния който дават от клиниката по време на процедурата от ЛКК /лекарска комисия/ ли е?Понеже аз трябваше да взема болничен от гинеколога ми, който е за 10 дни / трябваше ми заради 2-3 дни, през които ми се налагаше да отсъствам за ходенето до клиниката преди да започнем стимулацията/ и сега той като свърши ми казаха че следващия трябвало да е издаден от ЛКК.

# 209
Белоснежка,мисля че е нормално ,отсега наатък ще имаш такива леки болчици ,боцкания в яйчниците.Имах ги същите ,умора,жасно постоянно и силно главоболие,горещи и студени вълни,нощно изпотяване Simple Smile.Ако се усили болката обаче се обади на лекаря си.
Болничния от клиниката ,да с лкк е .Пък то май всеки болничен по дълъг от 7-10 дни се издава само с лкк.Попита ли за имунологичните?

Общи условия

Активация на акаунт