Прави ли някой ин витро в Селена? 2

• 49 175
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
kamito24, nanyna, ТРАЙКОВА, Пантерка  Hug Heart Eyes Hug

# 286
Мале какви ги пишете бе момичета. Тъкмо се надявах, че и аз ще стартирам този месец за начало на стимулацията. Тъкмо ще се преборя с тези гадини-бактериите и вие ми казвате, че няма да ги има докторите. Аз чакам да ми дойде към 7.12 и да започвам и сега излиза , че няма да мога май. Sad Няма ли да остане някой. Защо тогава ни викат за изследвания за хормани, като те до следващият цикъл ще загубят давност.

# 287
  • Пазарджик
Ивчег, щом сте го планирали за този месец явно твоят док. няма да почива още от 20, не се притеснявай предварително, но попитай все пак, за да си на ясно. Аз исках да запиша час за Ставрев за 23-27.12, но Зорница на регистратурата ми каза, че него специално няма да го има от 20 до след нг, както и повечето доктори, а и за ембриолозите същото разбрах... със сигурност обаче ще останат доктори в болницата, така че - това е твоят месец Praynig

# 288
момичета повечето доктори,ембриолози декември почиват така че не се притеснявайте то ако сте почнали стимулация няма как да не ви поемат независимо че са в почивка,но щом докторите ще почиват до края на годината нали и те са хора,изпратете старата година и нека всичко старо да остане в нея,а посрещнете новата с нови мечти за повече EFPтестове,това мога да ви пожелая,успех на всички и не се притеснявайте сигурна съм че догодина ще се похвалите с  EFP тест чета,стискам ви палци скоро да гушкате малките съкровища  newsm30

# 289
Оооо,недейте да ме отчайвате така!Аз тъкмо се глася за трансфер преди Нова година, а сега като няма да има кой да ми трансферира ембриончетата, ще оставаме за януари ooooh! ooooh! ужас. То едно че от моята плодородна реколта останаха само 6 сладоледчета, ами сега и ще си ги прибера чак догодина  Sad Crossing Arms

# 290
 *Белоснежка* недей така представи си че твоята година е 2012г а не 2011г. и твойте ембриончета са много добра цифра,при мене от 10 бр. само 2-3 ембриона достигат да трансфер и могат да се развият до бластоцит,така че много си добре,дано да си ги замразила на две места, по-отделно защото за вбъдеще щи имаш замразени

# 291
Оооо,недейте да ме отчайвате така!Аз тъкмо се глася за трансфер преди Нова година, а сега като няма да има кой да ми трансферира ембриончетата, ще оставаме за януари ooooh! ooooh! ужас. То едно че от моята плодородна реколта останаха само 6 сладоледчета, ами сега и ще си ги прибера чак догодина  Sad Crossing Arms
Ей, Белоснежка не се вайкай,нова година нов късмет. Пък и ще си правим компания на трансфера през януари. Grinning Hug

# 292
  • Пловдив
Белоснежка, не се ядосвай за трансфера. Нали знаеш как бързо минава времето. Питай Ивчето, тя така се ядосва за бактериите и след има няма 4 седмици пак беше на линия да започне. Още повече, че покрай празницте дните ще минават още по-бързо. А и за бройката искам да те успокоя. Когато бройката е голяма, а дозата е слаба, както д-ра се изказа, не се очакват кой знае колко качествени яйчица, просто няма с какво да се хранят. И аз бях малко разочарована че от 25 останаха 4, но те са ни късмета !!! И нас чакат !!!

# 293
момичета,изкараха ми ги и 7 са оплодили,но да ви кажа този път големи болки голямо чудо,Ставрев постоянно ме наблюдаваше.ще има трансфер Hug Hug Hugзапочвам с лепенките и утре очаквам да ми кажат как се развиват.

# 294
  • Пазарджик
Браво Ками, страхотна новина Hug Болките се забравят... Всичко да върви като по учебник от тук нататък и 2012 да гушкаш едно или две здрави и ревливи бебчета Praynig

Честит празник на всички именници!

# 295
ками и при мене 2,3 опит с моного болки,но аз бях с моного високи дози стимулация,не се притеснявай болките ще ушумат хайде ще стискам палци този път резултатът да ееееее EFP newsm04 ,успех мили момичета,

# 296
Браво,Ками!Радвам се много за теб, подаръка за Коледа да ти е в кърпа вързан newsm10
Ами,какво да се прави, примирявам се с положението, нали нямам избор все пак,пък дано е за по добро. Plodche възхищавам се на твоя оптимизъм   bouquet
Гига, какво става с теб, започна ли вече дългоочакваната стимулация?
Момичета, това което Трайкова е написала сега ми хвърля в размисъл  Thinking Никой не ме е попитал и не ми е казал на колко места са замразени ембритата, ако трябваше нещо допълнително да платим за да са не две отделни места, не би ли трябвало да ми кажат? И това означава ли, че ако не са на две места ще ми размразят всичките при трансфера и няма да имам за следващ ЗЕТ?

# 297
*Белоснежка* ако са замразени на едно място се размразяват всичките и по принцип после не могат да ги замразят пак,но по-добре питай дали са замразени на едно място,аз винаги когато имам пункция говоря с ембриолога ако има случайно в повече да се замразяват по отделно,трябва това да разбереш,те няма да те питам или да ти кажат,такава е практиката на селена,трябва ти да питаш за да получиш отговор,обади се на регистратурата искай номера на ембриолога свържи се с него кажи кога ти е била пункцията,името си кажи и го питай,това мога да те посъветвам аз,защото една приятелка така имаше замразени 7бр. и при трансфер всичките ги замразиха и само 2 и сложиха другите ги унищожиха,

# 298
Белоснежка
Е, момичета, радостта ми беше кратка. Отлагаме опита за януари. Доки каза, че ембриолозите на 20 напускали страната и няма да успеем с процедурите след пункцията. Малко се разстроих, ама дано ни е на късмет новата година. Praynig
Вярно е миличка, няма да има ембринолози, така ми каза Минев.
Нищо, ново година нов късмет.Сега си изкарваме последната Коледа само с мъжете си, а догодина по това време ще си дундуркаме бебешоците Hug
Камито, успешен трансфер и здрави baby_neutral за финал. Ида се похвалиш по Коледа...
Момичета, весели празници и много сбъднати мечти в скоро време  Heart Eyes

# 299
Ками Hug,много се радвам че всичко върви добре и утре вероятно ще си прибереш бебчетата.
Успех мила,това ще е твоята сбъдната мечта по Коледа!
Гига,Белоснежка,изкарайте празниците а догодина вярвам че късмета ви ще бъде двоен.
Трайкова,на твоята кукла бързо оздравяване и никога повече да не се разделяте.
Ивче,дойде ли цикъла?Говори ли с док дали ще стартирате сега?

Общи условия

Активация на акаунт