Прави ли някой ин витро в Селена? 2

• 49 177
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
е момичета имам вече 5 ембриончета,сега ще очаквам тия дни да се обадят да ги сложат ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 301
Честито Ками,
Тази Коледа ще има чудо във вашия дом! Пожелавам същото и на всички останали бъдещи мами!!!!

# 302
Момичета аз днес ходих до Селена, и се оправих много бързо. Нямаше никой и веднага ме боцнаха за хормани. Сега трябва да видим тези дни дали са наред и ако и бактериите са изчезнали най-вероятно ще стартирам и аз Simple Smile. Питах момичето на регистратурата за д-р Ставрев дали наистина от 20 няма да го има, и тя ми отговори, че не че няма да го има, а спира от 20 да му записва часове за прегледи. Каза, че ще ходи само за тези с които е започнал нещо. И така аз пак продължавам да се надявам.
Ками много се радвам за теб. Както tayrissima ти е написала ще има коледно чудо. Пантерка, nanyna как я карате милите ми бременни момичета Hug
Плодче ще ти пиша на лична за моите бактерии.  bouquet
Честит 8-ми декември на всички настоящи и бивши студенти.

# 303
утре е трансфера,прибирам си ги момичета newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 304
Ками браво! Simple Smile
Момичета аз пак ще почакам и този месец. Отново има бактерия и немога да започна. Ако някой знае как да преборя тази стрептококи, моля ви да ми пишете. Не съм предполагала, че ще ми създадът такъв проблем. Другата седмица ще идвам отново до Пловдив, за да разговаряме на дълго и широко с д-р Ставрев какво ще правим и какво адекватно лечение ще се предприеме. По мои сметки за около 20 дни трябва да се опитам да ги излекувам вече и до следващият цикъл през януари да съм чиста. Та така, упорита работа са тезе бактерии.Аз лично си мисля, че освен слабият имунитет просто много кратък курс на лечение провеждам и немогат да се унищожат напълно, незнам. Помагайте мили момичета. Praynig

# 305
iv4eg какво да ти кажа миличка,аз никога не съм имала проблем защото съм с много добър имунитет,но моя мъж винаги е бил със слаб,по едно време и той беше с някакви бактерии които при мен не се появяваха защото ораганизъма ми ги преборваше,сега ще ти кажа той какво пиеше за имунитета CORIOLUS-MRL VERSICOLOR.това е някаква култивиранагъбна биомаса,на него много му помогна струва 52 лв.той ги пиеше преди ядеене по 2 таблетки 3 пъти на ден.ако искаш си вземи не вредят на нищо.хранителна добавка за слаба имунна система е.успех миличка Hug Hug Hug

# 306
  • Пазарджик
Ивче, представа нямам как се лекуват, но стискам палци да се пребориш с тях веднъж завинаги  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Ками, много се радвам за утре Simple Smile всичко ще мине добре и за коледа ще поолучиш най-хубавия подарък -   EFP preggo
Момичета аз днес ходих на преглед в нашия град, заради гадно парене, взеха ми м-л за посявка  и освен че съм мноооого доволна от лекарката и прегледа, имам цяла фотосесия на бебоците, които скачаха, ритаха и махаха с ръчички Grinning

# 307
момичета,тази сутрин рано съм станала,направила съм се хубава мама маникюрчето е на цветенца искам бебоците да ме харесат и да останат с мен докрай.ще ви пиша като се прибера Hug Hug Hug

# 308
Камиииииииии Hug,днес е твоят ден ,и на твоите мъници.Много,много се моля за теб .Вярвам че ще запомниш тази Коледа .
Ив Praynig,стискам палци да пребориш гадинките.
Нани,много се радвам за мъниците Hug.Дано не се изолират бактерии някакви и да минеш само с кремчето.
Тайрисима,ти как си,минаваш така набързо newsm78?

# 309
момичета имам двечки Hug Hug Hug

# 310
  • Пазарджик
Ками, да си ги гушкаш на топличко чак до термин fingerscrossed

# 311
Kами Hugсега почивай и пази най послушните бебенца!

# 312
Ками,ти си нашата гордост   bouquet За Коледа подарък с  EFP и след 9 месеца   ylinfant х 2 ти пожелавам от все сърце. Hug Hug Hug
Аз започвам да усещам зачатъци на цикъл, сигурно вече му е време, от пункцията минаха 12 дни. Доктора беше казал да отивам за преглед като ми дойде и по приказките тогава уж щяхме да имаме трансфер този месец, но изключително ме съмнява между Коледа и Нова година някой да се занимава с моя трансфер  newsm78 Ще стане ясно до няколко дни, като се видим с док.

# 313
Ах, Ками, честито!!!! Стискам палци и дано дядо Коледа ти донесе най-желаните подаръци!
Момичета, аз съм добре, чакам с нетърпение да навърша 12 седмици и да спирам гадните хапове. Който вече ги е спрял, да се похвали, моля! Нищо ли не се пие повече освен витамините?

# 314
Ками Hugчестито миличка,пази сега бебчетата и на коледа да ни зарадваш с EFP
Тайриссима,и аз като теб съм още на всички лекарства,който ми изписаха след трансфера,дано ги спрем ве4е скоро наистина,а за витамините мойте ги свърших в4ера и си мисля да ли не трябва да ги спра поне за малко/така съм 4увала,4е трябва да има малка по4ивка между тях/,оффф много въпроси имам а като влезя при док.на преглед все много бърза и забравям за вси4ко да го питам...

Общи условия

Активация на акаунт