Прави ли някой ин витро в Селена? 2

• 49 181
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Витамините не е необходимо да се взимат по време на цялата бременност. Освен да зарадвате фармацевтичната индустрия друга особена полза едва ли ще има  Laughing  Макар че има лекари, които предписват витамини по време на цялата бременност. Аз по време на бременността след 12 седмица съм взимала Магнезий и Гинипрал заради непрекъснати контракции, както и на един по-късен етап като ми падна стойността на хемоглобина и железен препарат мисля, че беше Малтофер. Но ако се чувствате добре не мисля, че е необходимо да пиете задължително нещо, но това ще кажат докторите  Laughing

Ако взимате магнезий и желязо заедно, имайте предвид, че трябва да има минимум 4 часа разлика между приема на единия и другия препарат защото взаимно се неутрализират.  Peace

# 316
  • Пазарджик
Тайрисима, аз спирам лекарствата в момента newsm44  за витамините специално док каза да си преценя сама и че ако се храня пълноценно и хапвам много плодове и зеленчуци не е  нужно да ги вземам. Аз си купих една кофа портокали и всякакви други плодове и ги спрях първи даже Simple Smile че бяха най-огромните и гадни хапчета от всичките...

# 317
И аз трябваше да спра хапчетата в 12 седмица още,по схема  постепенно,но имах кървене и малко отложихме във времето .От една седмица съм ги изчистила всички ,но утрогестана го оставих последен ,от него имам още 2-3 дни и край на гадните лекарства.Ама за съжаление ще се боцкам с клексан до края  Sad,и аспиринчето де.Витамини още пия и аз ,и фолиева ,ама ще питам док кога да спирам .Той май каза фолиевата до 13 седмица Rolling Eyes.
Нани,как си,паренето мина ли ?Нали утре ще имаш резултат?
Ками Praynig/

# 318
  • Пазарджик
Пантерка, да утре трябва да си взема резултата, а паренето почти не се усеща вече, мажа се с кремчето дето ми го предписаха и вземам утрогестана през устата. И на мен само той ми остана и от днес го намалявам. Фолиевата се спира след утрогестана, така ми каза док, но аз я свърших вчера и няма да вземам повече Simple Smile Ти кога си на преглед, че нещо те изпуснах в другата темичка Hug
Ками  Praynig

# 319
добре съм момичета чувствам се много добре,очаквам с нетърпение 22.12.знам че ще стане,това е моята най красива Коледа Praynig Praynig Praynig

# 320
Здравейте всички!Аз днес бях на преглед,понеже снощи ми дойде и съответно бях отсвирена за януари, понеже можело още да се желае от възстановяването на яйчниците, но пък и няма как да правим трансфер на Коледа  Laughing както и си го знаех. Та сега ще си гледам веселото изкарване по празниците и с нови сили през новата година, дано тя да се окаже нашата 2012  newsm17 Целувки и големи  Hug Hug на всички!
Ками, искрено се надявам да се похвалиш на 22.12 с голямо ЧХГ  Praynig Praynig
Плодче,как вървят нещата при теб?До къде стигна с НК, бактерии, вливки и т.н.

# 321
  • Пловдив
Белоснежка...как да вървят, ако не ги бутам аз няма да помръднат  Crazy
Сега пия хомеопатични за бактериите и за подсилване на организма това онова, а на 19.12 съм на контрола за нк клетките, на 25-ти ми е следващата вливка. Сега съм на коледна вълна, купуваме подаръци на малчуганите покрай нас, обикаляме с мъжа ми магазините за играчки и в Хиполедна вчера натиснахме всяко копче на играчка, която издава звуци.  Heart Eyes
Ками, стискам палци за теб и твоите коледни бебчета !

# 322
Ками - късмет и да зарадваш всички с най-хубавата коледна новина. Praynig
Плодче - късмет на 19-ти Praynig
Прегръдки на всички  Hug

# 323
  • Пловдив
Момичета, тези от вас които не усвояват фолиевата до 35%, колко милиграма(грама) фолиева приемат ? И от кой вид ?

# 324
ехоооо къде сте момичета,на мен ми останаха 5 дни до теста.да ви кажа нищо не чувствам,явно още е рано Praynig Praynig Praynig Praynigвие как сте?

# 325
Ками дано малко пораздвижиш нещата с един положителен тест Simple Smile При мен да се надяваме, че към03-05.01. ще започна.Малко съм се поодчаяла, и даже предстоящите празници не ми вдъхват настроение, но се надявам че нещата ще се пооправят. Иначе стискам на всички палци.

# 326
iv4eg по назад в темата ти бях писала за едно лекарство за имунитета едни растителни гъби ти прочете ли го?знам че помагат...

# 327
  • Пловдив
Ками, стискам палци деня на теста да е твоя най-щастлив ден !   Hug  Hug  Hug

# 328
Ивче, и аз си чакам цикъла към 5,6 януари и се надявам да стартирам тогава.Ти по фонда ли ще правиш опита. Питам щото ми се върти нещо в главата че януари трябва да се подписват договорите с ФАР та не знам дали няма да е пречка да стартирам, докато не преподпишат.

# 329
Да ти кажа Велка за договорите аз още не съм запозната. Ще правя платен опит. Но въпреки това съм подала и аз документи. Късмет дано да стартираме заедно през януари. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт