Прави ли някой ин витро в Селена? 2

• 49 182
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Ками прочетох мила за гъбата Wink благодаря.
Плодче ще ти пиша на лична мила. Hug
Пантерка, nanyna, tayrissima как сте мили момичета  preggo

# 331
Ками Praynigмалко остана до двете чертички,аз много вярвам в твоя успех !
Велка,и аз не съм много наясно с договорите ,ама даже и да има проблем и да не отпуснат пари веднага те клиниките си работят а после фонда им се издължава.
Ив, Hugне се отчайвай ,няма място и време за отчаяние.И при теб нещата ще се случат .
ivetod ,стискам палци за тестчето днес .

# 332
Аз за парите не се притеснявам,защото сега заповедта ти я връчват с писмо че сумата е отпусната за твоят опит.Притесняваме това че,клиниката ще преподписват януари и да не би да чакам да преподпишат и тогава да стартирам.
Иветод,айде чакам да се похвалиш. Praynig Praynig

# 333
Ками, и аз с теб броя дните до 22, стискам палци и се надявам от все сърце да ни се похвалиш с двете чертички Praynig Praynig
Отдала съм се изцяло на празничното настроение и на всичко странично, което не се отнася за Ин витрото, за да мога да отдъхна малко и психически и след Нова година да продължа със ЗТ с нови сили! Нека да си пожелаем 2012 да е годината на нашите дечица babydust7babydust7 и да повярваме от все сърце! Hug Hug Hug

# 334
Здравейте,  първо пожелавам на всички успех дано скоро всички да се похвалим с положителни резултати. Предстои ми ин витро в Селена чакам одобрение от фонда. Подадох документи май месец и съм 12407, някои можели да ми каже до кой номер са стигнали вече горе-долу и какво следва след обаждането за одобрение. Благодаря ви предварително и още веднъж успех на всички!

# 335
В сайта им пише, че до 31.12.2011г. ще бъдат раздадени до №11000 вкл.

# 336
ilito_87 обади и се питай докуде са стигнали,аз така бях питах ги.и те ми казаха горе долу кога да чакам.имай впредвид че сега ще има малко застой,защото бюджета отдавна са го разпределили,и след нова година започва голямото раздвижване,аз погледнах тук таме и са стигнали някъде до 11 400 ном.така че очаквай,включване след нова година,на месец се разглеждат около 400молби.аз така съм си го изчислявала.а като дойде заповедта започвате,желая ти успех Hug Hug Hug Hug

# 337
ilito 87 ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=618186.585 може да следиш как се движат номерата Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 338
- Ти, елхице позлатена,
расла, весела засмена,
и клонила най-високо,
най-далече и широко.
Ти ли позлати гората,
и пътеките, полята?

- Аз съм всички позлатила,
клони, птички посребрила,
че от белите кошари
идат Божи коледари.
С тях ще хвалим Боже чедо,
Ой Коледо, мой Коледо!…                    поздравявам ви мили момичета,с едно стихче.моят ден нанаближава.

# 339
- Ти, елхице позлатена,
расла, весела засмена,
и клонила най-високо,
най-далече и широко.
Ти ли позлати гората,
и пътеките, полята?

- Аз съм всички позлатила,
клони, птички посребрила,
че от белите кошари
идат Божи коледари.
С тях ще хвалим Боже чедо,
Ой Коледо, мой Коледо!…                    поздравявам ви мили момичета,с едно стихче.моят ден нанаближава.

Страхотно стихче Ками, пожелавам ти утрешния ден да е най-светъл и радостен от изтичащата година!!!!

# 340
# 341
  • Пазарджик
Ками, мислим те и стискаме силлно палчета това да бъде най-щастливата ти Коледа до сега Hug

# 342
всичко трябва да е наред,ще ходя днес да запаля свещичка. Praynig Praynig Praynigобичам ви момичета  bouquet  bouquet  bouquet

# 343

°.˛*.˛.°★。˛°.★** 24 *★* *˛.
˛ _██_*。*.*/ ♥ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
.. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ♥ ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬
 ·

# 344
kami, с нетърпение очаквам да се похвалиш Hug с гоолямо ЧХГ  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт