Прави ли някой ин витро в Селена? 2

• 49 183
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Ками имаш и нашите стиснати палци  Praynig Praynig Praynig Ще чакам с нетърпение да се похвалиш   Grinning

# 346
Ками,днес е твоят ден  Hug  bouquet.Пожелавам ти най -пррекрасното телефонно обаждане днес ,с най прекрасната новина! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 347
Ками късмет мила Praynig

# 348
# 349
  • Пловдив
Камииииии днес е най-хубавия ден !    Praynig    Praynig     Praynig

# 350
немога вече да го понеса немогааааа,отрицателен е пак.

# 351
Съжалявам мила, така се надявах и аз като останалите момичета да ни зарадваш. Жалко, че нещата не зависят от нас... Hug

# 352
  • Пазарджик
съжалявам миличка Hug няма смисъл да казвам каквото и да било ... поплачи си ...

# 353
Ками Hugсъжалявам миличка.Почини си ,поплачи ,а после се изправи и с нови сили за борба.
И  все пак не е честно ............. Sad

# 354
момичета това е най тежката коледа,трагедия ви казвам,незнам,осмислям нещата оттук нататък какво следва

# 355
говорихме си с моя,януари слагам снежковците,а после дай боже всичко да еОК.ако не пускам нова молба Praynig Praynig Praynigи чааааакам.

# 356
Ками, аз бях толкова сигурна, че при теб всичко ще е ок, а тя каква стана  Cry Cry Cry Но няма да униваме, малко почивка и после с нови сили напред! Големи прегръдки от мен  Hug Hug Hug

# 357
момичета кажете ми,понеже втория опит ми е по фонда,трансфера на замразени фонда поема ли го?или аз ще трябва да го платя ,че незнам искам да съм подготвена.

# 358
само немога да си обясня защо пак не стана,като доки ми каза че при мен всичко е като по учебник и че всичко е наред защо защо????

# 359
  • Пазарджик
Ками, мисля че си плащаш за ЗЕТ сама, а фонда поема само 1 трансфер след стимулацията и той може да е зет, само ако не е правен пресен примерно заради хипарстимулация, но нека се включат още момичета, че не съм на 100% сигурна newsm78
А защо не е станало... няма как да си отговориш сама или ние да помогнем... имаш всички изследвания, взели сте всички мерки възможни на този етап... може би просто това не е бил твоят опит и това не са били твоите бебчета... Мисли за снежковците през януари - нова година, сняг, снежковци ...  звучи много добре нали Simple Smile
Кога ще обсъдите нещата с док и ще правите планове за зет?

Общи условия

Активация на акаунт