Прави ли някой ин витро в Селена? 2

• 49 184
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
nanyna след празниците съм първа при него,да говорим и обсъдим нещата,той като ме види и сигурно ще вдигне ръце,че аз все разпитвам,но няма начин.да много хубаво звучи това със снежковците Hug Hug Hug Hug

# 361
Ками, много съжалявам да прочета за отрицателното тестче. Надявах се да получиш така мечтания коледен подарък.
Чудесно е, че вече имате планове за замразените ембриончета.
Вярвай, че те са твоят следновогодишен подарък.
Искрено ти го желая.
Обсъждаше се ФАР да поема и ЗЕТ, но на този етап се заплаща, нещата са точно така, както ги е писала nanyna.

# 362
Ками,искренно съжалявам ,мила Hugпоплачи си,наистина много боли,но знай че ще стане,а може снежинките да са твойте бебчета,вярвай Hug

# 363
Време е за ново начало,
Време е за нови надежди,
Време е за нови хоризонти!
С пожелание за мир,просперитет
и щастие в предстоящата година!
Весела коледа........

# 364
  • Пазарджик
Здравейте момичета!Чета и се интересувам какво става с вас!Радвам се за тези,които успяха с инвитрото и тъгувам за тези,които нямаха късмет тази година  Cry идва нова година ново начало и на всички пожелавам успех,много,ама много щастие и късмет и само хубави новини!!!Весели празници на всички!!!

# 365
ЧЕСТИТА КОЛЕДА, МОМИЧЕТА!
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ЕДНА ПРЕКРАСНА 2012 ГОДИНА, ПРЕЗ КОЯТО ВСЯКА ОТ НАС ДА СБЪДНЕ МЕЧТИТЕ СИ!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

# 366
Честита Коледа на всички! Пожелавам ви най-хубавите бебешки усмивки скоро да заблестят във всеки дом!

Мила Ками, много съжалявам! Дано снежковците са твоите бебчета!  Hug Hug Hug

# 367
В коледната нощ ви пожелавам
да сте добри и да сте истински!
Душите Ви да бъдат стопляни от обич!
Честита Коледа!

# 368
Честита Коледа мили момичета Hug
бъдете живи , здрави и благословени!

# 369
  • Пазарджик
Честита Коледа, момичета! Всяко желание се сбъдва, вярваш ли силно в него! Желая през Новата 2012 Година всяка от вас да гушне своето сбъднато желание Praynig

# 370
Честита Коледа, момичета! Пожелавам Ви много здраве, щастие, любов, усмивки и сбъднати мечти!  Hug

# 371
  • Пловдив
Честита Коледа  Hug
Пожелавам на всички много здраве и силна вяра в успеха, защото надеждата е голяма и бебчетата ни очакват, така както ние ги чакаме.

# 372
Честита коледа и от мен мили момичета.  Heart Eyes
И ако има днес именнички, да са живи и здрави.

# 373
Честита Коледа, момичета!  :santa
Ками и аз съжалявам много за резултата! Дано 2012 да бъде по- успешна за всички нас  Hug Hug Hug

# 374
Весело посрещане на новата година !
Хайде да изпратим старата и посрещнем новата която ще е  по благосклонна към всички очакващи своите две чертички!

Общи условия

Активация на акаунт