Прави ли някой ин витро в Селена? 2

• 49 185
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, мили бъдещи мамиTada
Много здраве, късмет и щастие! Дано през Новата 2012 всички сбъднем мечтата си  preggo  ylinfant family
УСПЕХ НА ВСИЧКИ  Praynig Hug txtloves

# 376
хайде момичета за много години и нека новата година ни донесе  newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 на всичкиииииииии babydust7 babydust7 babydust7

# 377
Честита Нова Година момичета!
Нека новата година донесе на всички късмет в сбъдването на най -големите мечти! EFP stork-boy stork-girl  ylinfant

# 378
Годината, която се задава
с шепи здраве и любов да дава!
Пари и радост, щастие късмет
през следващите 365!
Честита ни Нова 2012 година!

Момичета, не знам дали сте гледали новините снощи? Съобщиха, че църквата се обяви против ин витрото, което мен лично много ме възмути. Значи, духовните лица могат да карат коли и джипове за по 100 или 200 хиляди лева и да се държат непристойно ( не всички разбира се) и били многоооо праведни! Не означава, че те са Бог! Бог е мил и справедлив! Живял  скромно! Нямам думи просто!

# 379
И аз прочетох за поредната простотия на господата духовници Twisted Evil.
Ето и статията ,ми кво да кажа  Twisted Evilнямам думи честно...........
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/12/31/1736754_svetiiat_sinod … a/?p=0#addcomment

# 380
  • Пловдив
Ани, Пантерка, аз също чух по новините какво са казали светия синод, но когато те направят с делата си толкова хора щастливи, колкото репродуктивната медицина, тогава да говорят. Факт е че майките забременяват, раждат щастливи и здрави деца и както виждаме...Бог няма нищо против това, напротив той е любовта, истината и живота.

Честита нова година, пожелавам ви здраве, щастие и нека Бог да е с нас !

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 23:20 от plodche

# 381
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, мили момичета, пожелавам на всички  новата година да донесе много щастие, любов, успехи, положителни емоции и сбъднати мечти.
 Нека новата 2012г. да ни донесе това, което старата не успя  и да сбъдне на най съкровената ни мечта  - да станем майки. От все сърце го пожелавам на всички ни.

Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 382
ЧНГ мили момичета!
Пожелавам ви всички съвсем скоро да си говорим вече само за плодни сакчета, женска консултация и къде и как ще раждаме!  Hug Hug Hug

# 383
  • Пазарджик
Честита Нова Година и от нас момичета Hug
Вие и семействата ви, бъдете здрави и щастливи, обичайте се и вярвайте в мечтите си, защото тази година те ще се сбъднат  Praynig  Аз вярвам в това!

# 384
Честита нова години мили момичета. Да не се повтарям и аз ще Ви пожелая всичко, което са Ви пожелали по- нагоре и още мъничко късмет. Hug

# 385
Голямо затишие тук Wink,надявам се да е за хубаво .
Мислех си за кого трябва да стискаме палци ,кой започва скоро стимулация или ЗЕТ?
Успех момичета!Аз съм тук и ви следя зорко и се моля за всяка една от вас.

# 386
Пантерка стискай палци да стартирам след няколко дни.

# 387
Иве Praynig babydust7 babydust7 babydust7.Успех .

# 388
  • Пазарджик
Ивче и аз ти стискам палци babydust7 babydust7 fingerscrossed

# 389
Иве и аз стискам,всичко ще е наред Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт