Прави ли някой ин витро в Селена? 2

• 49 187
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Момичета и аз имам нужда от стиснати палци. Утре сме при доки, за да види отново секрета. Дано  Praynig да му хареса и да започнем с процедурата.
Иве дано да стартираме и двете Hug

# 391
Благодаря Ви момичета за подкрепата, наистина стискайте палци. giga дано сме заедно. Чаооооо

# 392
  • Пазарджик
Гига82 стискаме и на теб Praynig Плодчето и тя май ще има нужда от палчета този месец Simple Smile

# 393
Да се надяваме, че и с Плодчето ще сме заедно. Късмет на всички Hug

# 394
Дано пред нито една от нас да няма пречки и да започнем така дългоочакваните процедури Hug

# 395
  • Пловдив
Успех Ками, Гига...
Аз изчаквам резултати и в сряда съм при Ставрев да мислим какво ще правим.

# 396
Стискам палци на всички  Hug Hug Hug

# 397
Ками,Гига,Плодче,Ив,стиснали сме силно палци с бебчо за вас Hug.
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 398
Здравейте момичета!
Пиша малко плахо, но искам да ви вдъхна надежда и вяра в успеха.
След дългогодишни посещения на софийски лекари, 5 инсеминации и едно ИКСИ /неуспешни/, се оказа, че късметът ни е в Селена.
Днеска чухме сърчицето на бебо, наистина невероятен звук и искрено ви желая скоро да го чуете.
Още не ми се вярва, че се случва и на нас, но да чудеса наистина съществуват.
Просто не преставайте да вярвате, колкото и да е силно отчаянието понякога.

Ками, Гига, Плодче, Ив и аз ви стискам палци.

# 399
  • Пловдив
Ивето, поздравявам те, така трябва да започваме годината с хубави новини за нов живот.
Гига, Иви стискам ви палци, дано имате чудни ембриончета !

# 400
Благодаря ви момичета за подкрепата, и ето че ще ви зарадвам след стиснатите палци. Днес бяхме при доки и той хареса секрета. След 4 дни спирам противозачатъчните, чакам лелката и към 12-13 стартираме. Много съм щастлива. Grinning
 Доно и от вас получавам само хубави новини. Hug

# 401
Иве,честито и тук! Лека и безпроблемна бременност до края.
Гига, аз снощи изпих последното хапче, та към 7ми 8 ми се надявам да стартирам опита, така че ще се засечем.

# 402
Привет на всички ви  bouquet Честита Нова Година и нека 2012 да бъде много по-плодородна и да ни донесе така дълго чаканите бебчета Hug  bouquet

Аз искам само да ви попитам ,скоро ще взимам заповед от фонда за опит и много ми се иска да избегна това пътуване София-Пловдив и да си спестя много чакане по-чакалните..Та бих искала ако може да  ме запознаете кой клиники в П-в правят и работят с фонда за Инвитро процедура и също така в Селена кой са докторите мисля ,че Минев и Ставрев /ако не се лъжа/ може ли някакви отзиви и за тях..Аз преди време бях за "малко" пациент и на двамата ,но немога да преценя в момента що се касае за толкова важна процедура... newsm78
Ще съм ви благодарна на инфо и отзиви за клиники в П-в и за доките   bouquet Hug

Мерсси предварително  bouquet  bouquet  bouquet

# 403
Иве,аз вече ти честитих  Hug,пожелавам ти лека до финала.Дано си късметчето на темичката .
Велка,Гига,стискам ви палци да стартирате след няколко дни .
Плодче,преборвай гадинките чакат те две малки снежинки да си ги прибереш на топличко.
Мима,нека и другите момичета изкажат мнение.Аз освен Селена в Пловдив не бих препоръчала друга клиника,ама освен нея мисля и Бора работят към фонда.А ти когато подава документите в фонда не вписа ли в коя клиника ще правиш опита или сега ще я сменяш?

,

# 404
  • Пловдив
 Hug Здравейтеее, влизам се похваля с референтен резултат за нк клетките Simple Smile)))
От 32 сме ги направили 14 и нещо Simple Smile))))))

Общи условия

Активация на акаунт