Прави ли някой ин витро в Селена? 2

• 49 119
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Има момичета с по 5 ембриона на едно място и такива с 5 ембриона на 2 места. Сигурно имат основание да процедират по различен начин.
При мен оставиха 9 до 5 ден, изрично попитах дали са хубави, щом ги изчакват. Отговора беше: "Не толкова !".
Имат си основания хората и едва ли ние ще ги разберем.

# 646
Мили момичета,
след като ми приключи опита отидох в Селена и си поисках абсолютно всички документи - изследванията, епикризите и подробна разпечатка с цените на всяко отделно лекарство. Имах редица забележки относно отношението на персонала /без д-р Минев - той е единствения свястен човек в цялата работа/ и ми изпратиха Спас Джо.... да ме разпитва "ама защо така бе Миме". И така с малко повече претенции, по-твърд тон и нахалство разбрах всичко, което ме интересуваше. А относно икси съм сигурна, защото съм разговаряла лично с турския ембриолог, благодарение на който забременяват всички в Селена!

# 647
Гледам че нищите ИКСИ, от 3 години насам клиниката прави само икси независимо дали има проблем или няма успеваемостта е по голяма, 2010г. юни правих успешния си опит при свеж трансфер на 3 ден имах 8ембриона върнах ме 4 а другите ги оставих ме до 5 ден и евентуално замразяване, но те не са били хубави и нямаше замразяване. Всичко става по преценка на ембриолога, качество на ембриони и брой. При икси не винаги се оплождат всички яйцеклетки,все пак зависи и от качеството на яйцеклетката.

# 648
Тайрисима, за какъв турски ембриолог говориш,  кого имаш предвид?
Джордж, за мен е по-голям стрес да откажа цигарите, затова ги сведох до 5 бр. дневно. До трансфера пуших по 1 кутия дневно. Все пак не е ясно, какво ще стане в деня на теста. Така че няма да се изнервям допълнително.
Пеони, инфото ти все пак разсейва донякъде някои мои изводи.

# 649
Лали, момчето което ти подава ембрионите при трансфера това е ембриолога, говори на развален български аз така и името не му знам.

# 650
Лали, момчето което ти подава ембрионите при трансфера това е ембриолога, говори на развален български аз така и името не му знам.

О, да аз май го видях на пункцията ми. Изненадях се, защото за първи път го виждам- не е популярно лице от Селена.

# 651
george_80 от къде разбра, че при вас е било ИКСИ? С мъжки фактор ли сте?
Аз не знам как са оплодени моите яйцеклетки, никой не ми е казал. Може би трябва да питам и за това!?  newsm78
Да, гига, ние сме с мъжки фактор, въпреки че и аз не съм в най- перфектна форма (така да се каже). А видях ИКСИ на бележката за плащането.

# 652
Тайрисима, за какъв турски ембриолог говориш,  кого имаш предвид?
Джордж, за мен е по-голям стрес да откажа цигарите, затова ги сведох до 5 бр. дневно. До трансфера пуших по 1 кутия дневно. Все пак не е ясно, какво ще стане в деня на теста. Така че няма да се изнервям допълнително.
Пеони, инфото ти все пак разсейва донякъде някои мои изводи.
Охх, и аз така съм решила- след трансфера ги намалям и спирам- дай боже да е положителен. Оправдавам се вкъщи, че сега отказването на цигарите ще ме стресира допълнително Wink

# 653
Ния, дай боже, с бавни, но успешни и ползотворни стъпки до края на тази година да видиш заветните две чертички.  Hug
Ивче, успешен старт на подготовката за ЗЕТ!   newsm10 Всичко ще бъде наред, не се притеснявай. Моят трансфер беше на 16-ти ден от началото на МЦ. Ставрев искаше на 15-тия, но имаше вероятност да закъснея за процедурата, което щеше да е фатално за ембритата, та затова го оставихме за 16-тия ден. Лекарствата се увеличават и се пият поне до датата на теста, а за после не мога да ти кажа.
Велка, направи ми впечатление особения акцент на произнасяне на името ми от страна на ембриолога, но реших, че е от маската на устатата. Сега вече разбрах, защо е било така. Велка, ти утре ли беше на тест? Хайде,  дано да живне малко тука след твоя тест!  bouquet

# 654
Лали мерси за пожеланията ти. За сега пия лекарствата. трети ден вече. Другата седмица съм на преглед и ще се види кога и какво ще следва.  Simple Smile
Велка много късмет и много стиснати палци за теста.

# 655
Лали, дано дано. Нещо от сега са ми потънали гемиите ама е нормално така съм си добре, чак не ща да идва утре,няма да ходя до клиниката заради лошото време,тук до нас ще ги пусна в писанец и после цял ден пред компютъра, като знам какви са бързи.

# 656
velka , стиснати палци и от мен  Hug
Аз си пуснах МБ при друг лекар и се оказах чиста  Thinking
Май ще спра лекарствата  newsm78

# 657
# 658
Velka, успех и от мен Praynig! Вярвам, че с новия сняг, от утре ще завалят и хубавите новини Hug

# 659
velka, хайде разбуни духовете и ни зареди с повечко оптимизъм  Hug Всички очакваме с нетърпение г00лямо  ЧХГ - Късмет

Общи условия

Активация на акаунт