Прави ли някой ин витро в Селена? 2

• 49 118
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Велче, успех и от мен.
Сигурна съм, че успехът от лятото на 2010 г. ще се повтори.
Ще чакаме с нетърпение новини хубав новини от теб.

# 661
Благодаря ви момичета за пожеланията, ще съм голяма късметлийка и този път ако се получи. Иначе с 3 те нули имам голям опит,май сън няма да ме хване тази нощ, пък и Божидар вади зъбки и нощно време спи неспокойно,така че двамата ще си правим компания Laughing

# 662
Велче,  fingerscrossed, не съм те забравила  Hug

# 663
  • Пловдив
Niq_23 при условие, че пиеш антибиотик нормално е да имаш стерилна микробиология. Контролно изследване обикновено се прави след като приключиш с курса на лечение и изчакаш известно време. Така че не спирай лекарствата на своя глава. Peace

Велка  Hug И горе главата, трябва да е положителен теста.  newsm10

# 664
Велче,  fingerscrossed, не съм те забравила  Hug
Обичам те и благодаря че ме мислиш.

# 665
Велка стискам палцииииии Hug Hug Hug Hugима пухкав сняг,радвай се че ти ще ни донесеш положителен резултат...  bouquet  bouquet  bouquetгушкииии

# 666
Велка, стискам палчета да видиш подобаващо ЧХГ. Praynig
Колкото повече наближава денят на моя тест, толкова повече се обезкуражавам.

# 667
Велка късмет и от мен Praynig
Лали горе главата Simple Smile

# 668
Велка Praynig,стискам палци!

# 669
Дано днешния петъчен ден да е на късмет за Велка!Чакаме с нетърпение резултата! Кога ти казаха, че ще е готов? Предполагам, че вече си ходила до лабораторията. newsm17 newsm17 newsm17
Дано пък на нас със Лали символиката на петък-13 да ни е на късмет, защото точно тогава ни дойде и започнахме подготовката за ЗЕТ и дай Боже, да забременеем, термините ни ще се изчисляват от този петък-13  Rolling Eyes Аз не съм твърде суеверна и това не ме стряска, но като се сетих и ми стана интересно Grinning

# 670
# 671

Hug Hug Hug Не губи надежда! Гушни си съкровището и ще се почустваш по-добре!

# 672

Hug Hug Hug Не губи надежда! Гушни си съкровището и ще се почустваш по-добре!
Вече го направих така го нагушках............. нали си е на мама съкровището което е въздуха за мен.

# 673
Велка, замразени имаш ли ?

# 674
Велка успех мила Praynig

Общи условия

Активация на акаунт