ДЕКЕМВРИйската дружина първа бебка вече има

• 39 271
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
 cvete7575,  Joy Joy Joy Joy. Нашето боди с надпис " Little princess"  поне е зелено  Crazy Joy

# 256
Цвете, вашето ще е в розово, а аз с мерак ходя и купувам само синьо и зелено. Дано не са объркали, че и всички момичешки дрешки на каката отидоха при малката Станимирка.

Аз добре, че съм купувала повечето неща на Ива в зелено и жълти, сега ще мога да ползвам повече от половината и дрехи и за братчето и.

# 257
  • USA
Мимци тази люлка е почти същата като нашата само дето малко са икономисали в играчката и няма огледало,както и това че няма поднос за отпред,но все още за него не съм убедена,че ще се ползва изобщо newsm78.Така ,че вземай спокойно Peace
За скаридите по време на бременност недейте.За кърменето няма да има проблем,но сега дънните животинки не се ядат заради живака.Устискате още малко остана Crazy Сьомгата е много хубава и моята лекарка много ми повтаря да я ям,но аз от рибата повръщам и така и не съм яла цяла бременност Rolling Eyes иначе по принцип поне риба ядях.

# 258
  • Русе
 Ще се оформи бартер тук ми се струва... LaughingДругия вариант е доки да ми купува дрешките Crazy

# 259
Ще се оформи бартер тук ми се струва... LaughingДругия вариант е доки да ми купува дрешките Crazy
Охо няма проблем. Ама доктора едва ли ще се трогне. На комшийката цяла бременност и се кълняха, че ще е момиче и че докторката си залага джипа на това, ама накрая излезе мъжко. Познай кой кара джип сега, пак си го кара тя  Joy Joy Joy .  Само приказките им са толкова много.

Кала и аз не ям риба, че и на мен ми става гадно. Само на малката правя.

Момичета, някоя има ли информация какво става с Тиона и с малкия Крис?

# 260
Ами аз вече така съм се навила да хапна скаридки, че връщане назад няма.  Mr. Green

За дрешките и аз имам едно две неща в розово и дотам. Въпреки това, пак се надявам да не са объркали, макaр че на таткото така да му се иска да има момче. Tова май важи за повечето мъже.

# 261
  • Отвъд алеята зад шкафа
Блажени са незнающите - аз си хапвам скариди и суши вече няколко пъти  hahaha Че и от време на време синьо сиренце с червено винце.

# 262
Момичета, само да ви поправя. Пъстървата не е морски дар. Сладководна, високопланинска риба е, хищна (т.е. не се храни с тиня), и е една от най-чистите риби...и вкусни Simple Smile И има съвсем малко или почти никакви мазнини... Simple Smile

# 263
И ние сме на рибно меню тази вечер, ще хапваме толстолоб. По принцип много обичам всякакви морски деликатеси, но гледам да избягвам сега от страх да не ми прилошее  Confused

Наистина ще е много интересно дали ще има разминаване с очаквания пол на бебоците ни, но живот и здраве да стигнем до там, ще си споделяме  Hug
Ние за изписването сме се спряли на неутрален цвят - екрю,но не съм мислила за пола при избора, просто ми се стори много нежно и не успях да се въздържа  Heart Eyes

# 264
Аз искам да ям всичкооо, но сготвено от друг. Моите гозбички са вкусни на всички останали, но не и на мен. Пък и нямам много място. Луда съм по една салата "Цезар", която приготвят само в един ресторант в Плевен толкова вкусно, но то там всичко ми харесва.
У дома е така- съпругът ми е вегетарианец-за него само постно и риба приготвям, за децата и мен - всичко и с месце, сладкишите са общи, та винаги има разнообразие.За сладкото се старая да ядат само домашно приготвено, а не купешки десерти. Но на рибите смея да кажа, че съм много добра Wink!
А да попитам - вие имате ли проблем с дишането? Че аз все едно съм тичала 1 час и съм една задъхана, не ми стига въздуха newsm78, а преди не ми се е случвало. Като че ли бебето притиска дробовете ми или диафрагмата? Споделете ако имате такъв проблем или знаете разрешение, моля?
Ох, още 15 дни и влизам в 9месец, а на телефона съм си написала бележка "отдъхни!" Сънувах бебенцето си, а то беше пухкаво и усмихнато, гучеше - на около 3месеца. Толкова ми беше щастливо след като се събудих!

Последна редакция: нд, 23 окт 2011, 19:37 от chip4e

# 265
  • Бургас
chip4e , дишам като парен локомотив, даже когато съм седнала. Като се движа положението е отчайващо- немога дъх да си поема  Tired
Но няма как да е иначе- като съм седнала корема явно ми притиска белите дробове или диафрагмата, а като се движа си е уморително да носиш 20кг отгоре си постоянно  Laughing

# 266
  • Русе
 Аз също си пухтя като локомотивчето Томас!!!! LaughingНо се правя ,че не забелязвам-днес скубах и трева по двора Rolling Eyes
 Охх,увеличиха времмето за изборите,а моя е в комисия....явно ще вечеряме,когато ЦИК каже Grinning
За рибката много ми се иска да се изкажа,ама пусто като не мога да я готвя.Иначе,когато мама направи съм първа кипра!Но за салатките мога да кажа една дето точно сега и е времето-май беше Уолдорф newsm78Зеле,моркови целина,ябълка,стафиди-аз си слагам и малко майонеза и орехи!Звучи странно,но е много хубава!

# 267
  • Beyond the Frontiers
От морските деликатеси нищо не може да ме откаже - обожавам миди, скариди, октоподи, рапани и морска риба, раци - ям си и нямам проблеми. Laughing
Даже преди седмици специално се замъкнах до другия край на София за да ям рибена супа Embarassed

И аз леко се притеснявам да не се окаже момък, че все лила съм купувала. Whistling

Утре ще взема и нещата за мен за болницата и смятам в близките дни да си спретна една торба в някой гардероб скрита за всеки случай.

# 268
В скаридите НЕ СЪДЪРЖАТ живак в опасни количества . Могат да се ядат до около 300 грама на седмица , което си е доста ....

Цитат
От друга страна, бременните жени, които избягват рибата и морските продукти, лишават бебетата си от основните хранителни вещества, необходими за мозъка им.
Специалисти от Бристолския университет са проследили децата на над 8000 британки, разделени в групи, които, докато били бременни, консумирали различно количество риба.
Оказало се, че на 7-годишна възраст децата, чиито майки яли повече риба, имали по-добри двигателни, комуникационни и социални умения, а на 8 - по-добро държане и по-богат речник.
Живакът в рибата не е толкова вреден, че да се откажем от нея. Препоръчва се на големите любители на морската храна, които я включват над 3 пъти в седмичното си меню, да изберат по-малкотоксични видове - сьомга, пъстърва, както и скариди.
Източник http://media.framar.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%8 … D0%B0%D1%82%D0%B0

# 269
  • София
С това бебешко розово и аз много се дразня.Не мога да си харесам нищо за изписването.
Не можах да устоя на едно памучно гащеризонче-много хубаво червено с нежни бели човеченца на него,но то е тъничко не става  за изписване.

Общи условия

Активация на акаунт