ДЕКЕМВРИйската дружина първа бебка вече има

• 39 144
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Димитрина, честита дъщеричка.   bouquet Да ви е жива и здрава и бързо да наддава.  Hug

Гледам повечето мами активно пазарят. Корема ми вече така е натежал и всичко така ме боли, че не смея да изляза. Изглежда всичко ще се пазари оnline.

Зелено човече мерси за отговора. Мен по ме притеснява темата с живака и бактериите. Трябва ли да избягваме рибите, които сега са ни забранени? Би ли имало проблем, ако докато кърмим се заразим с токсоплазмоза или листерия?

# 376
Димитрина честита рожба да е жива и здрава и бързо да надава.

# 377
Нищо не осъзнавам. Не знам колко е "малкото оставане", обаче цял ден ми се гади и определено не е от киселини. Някакви идеи?

На мен всеки ден ми се гади малко,но е от витамините за бременни...до колкото знам ти не пиеш такива,така че нямам идея...може да са се поразместили палавниците и да ти притискат стомаха повече от обичайното.Друго,което ми идва на ум е да си яла нещо кофти.

# 378
Димитрина Честито  Hug Simple Smile Да ви е жива и здрава и голяма да порасне малката Йоана!!! Simple Smile))

Оххх момичета нямам отърваване от тия гъби. Днес ходих за резултати от микробиология и пак 10^5 това си е вечния резултат /от началото до сега, след сума лечения/. Доктора намекна за секцио при това положение, а аз не искаммммммм Sad(( много ми е тъжно и сдухано. От днес ще съм на Клотримазол вагинални.

# 379
Димитрина, честита дъщеричка! Да е жива и здрава, бързо да наддава и да се прибира в къщи   bouquet
Мими  bdbaloni

# 380
Димитрина, честита ви рожба, да е жива и здрава и много да радва мама и тате! newsm51

Времето си тече, тази събота не ме интересува и се занасям да пазарувам за болницата неща и да си приготвя багажа, за да ми е спокойно.

Трябва да мисля каква организация да направя ако ме свари случката, когато съм сама с малката, предният път беше лесно, нямаше друго дете, за което да мисля, но сега... Само ви предупреждавам някоя от вас да не хукне с кола да се закара сама, не че е невъзможно, но риска определено не си заслужава.
Всеки ми обяснява, че при второ раждане, нещата се развиват понякога скорострелно, нашия татко си е паника, дано се разминем с екшъните.

# 381
  • София
dimitrina8405 да ти е жива и здрава малката принцеса и Господ да я пази!  bouquet  bouquet  bouquet

mim_pl  аз също ще раждам в Майчин дом. Записах се на отворени врати за 22.11, после ще разказвам как е.

Биляна аз също имах проблем с гъбите, бяха мнооого обилни, преборих ги с Гиназол. Това е евдин мехлем, който впръскваш еднократно и действа няколко дни. Предписаха ми 2 през една седмица. Ако искаш посъветвай се с твоя доки, все пак има време все още.

# 382
dimitrina8405 Честита ви  радост ! Бързо въстановяване на мама !   bouquet

# 383
dimitrina8405 да ти е честита дъщеричката, да наддава бързо и да радва мама и тате   bouquet

# 384
  • София
Оххх момичета нямам отърваване от тия гъби. Днес ходих за резултати от микробиология и пак 10^5 това си е вечния резултат /от началото до сега, след сума лечения/. Доктора намекна за секцио при това положение, а аз не искаммммммм Sad(( много ми е тъжно и сдухано. От днес ще съм на Клотримазол вагинални.
Bilyanna, и моят резултат е такъв, писах имейл на док, той днес ми отговори да си купя глобули Canesten 200 mg и да ги слагам 6 поредни дни, вечер. Аз много се бях шашнала, щото цяла бременност (две микробиологии) - чиста и сега, накрая, а знам, че това е предпоставка за секцио. Надявам се да се изчистим бързо  Praynig

# 385
  • Варна
 Shocked
dimitrina8405, честита ти радост! Всичко ще е наред ще видиш! Малката да расте здраво, будно, умно и щастливо дете!
То пък човек да не напише нещо  ooooh! - днес точно писах, че скоро ще започнат новините!
Тая седмица до петъка трябва и аз да съм стегнала багажа за болницата - няма начин, постреснах се вече!

# 386
  • София
Времето си тече, тази събота не ме интересува и се занасям да пазарувам за болницата неща и да си приготвя багажа, за да ми е спокойно.

Трябва да мисля каква организация да направя ако ме свари случката, когато съм сама с малката, предният път беше лесно, нямаше друго дете, за което да мисля, но сега... Само ви предупреждавам някоя от вас да не хукне с кола да се закара сама, не че е невъзможно, но риска определено не си заслужава.
Всеки ми обяснява, че при второ раждане, нещата се развиват понякога скорострелно, нашия татко си е паника, дано се разминем с екшъните.
Е това и мене ме притеснява.Как да знам кога да отида в болницата,нали сего по-бързо се очаква да се случат нещата.Като мисля за това винаги се сещам за един епизод на онова реалити за раждането по БТВ,в който една второраждаща роди още долу в приемната.А хич даже не се чуди жената дали да тръгва към болницата , и мъжът и бързоо я закара,ама...

Честито на мама Димитрина!Дано малката ти дъщеричка бързо да набира сили и скоро да сте си заедно вкъщи!

# 387
dimitrina8405 страхотна новина!Жива и здрава,щастливо ,безгрижно детство на малката Йоана.

# 388
Димитрина, да ви е жива и здрава рожбата, много борбена и смела! Вярва, че всичко ще е наред и ще качвате грамчета бързо- бързо! Hug

# 389
  • Beyond the Frontiers
Димитрина, честита мома! Бързо да наддава и да преодолява трудностите.

Добре де, защо не пробваш при друг лекар  в друга лаборатория? Просто контролно.

Общи условия

Активация на акаунт