ДЕКЕМВРИйската дружина първа бебка вече има

• 39 125
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте тумбачета!

С мойто мъж решихме да си направим малка разходка до Кара Кольовите дупки и да палнем там на манастирчето по една свещичка.

# 361
Някоя от вас обръща ли внимание на мерките, които докторите правят при преглед- става въпрос за главичката, крачето и коремчето на бебето? Направи ми впечатление, че по размер главата на бебето върви с две седмици някъде по-напред от крачето  newsm78 Доки каза, че всичко е нормално, но само го мисля, дано всичко е наред  Praynig

И при мен е така.Главичката е със седмица и половина по-напред от бедрената кост.Не се притеснявам,защото и при първото ми дете беше така.Тогава много го мислех,но сега не.

Благодаря за отговора, подейства ми успокояващо Simple Smile Дано всичко е наред

Димитрина, честита дъщеричка, да е жива и здрава и все така добре да се справя и занапред  Hug

# 362
Димитрина, честито бебче и от мен!! Hug   Да ви е жива и здрава и да ви носи много радости! Щом диша самичка и наддава значи всичко ще е наред!   bouquet
Ехааа... наближава май началото на бебевалежа! И пак много се радвам, че при толкова много мами почти всички удържахме до 8-ми месец, а седмачетата ни са здравички!
Само Тиона дано да се появи скоро да ни каже как е Крис, че да сме спокойни и за него!  Praynig

# 363
Поздрав с една любима моя песен,дано Ви хареса...

Сега замълчи,малко дете не плачи
Всичко ще бъде наред
Захапи здраво горната си устна малка госпожице
Аз ти казах,тате е тук за да те държи
През нощта
Аз знам че мама я няма сега и ние не знаем защо
Ние се изглеждаме така както се чувстваме вътре
Изглежда малко лудо,хубаво дете
Но аз обещавам мама ще бъде наред...

# 364
  • София
Dimitrina, честито! Да ти е жива и здрава малката принцеса и да продължава да се справя все по - добре Simple Smile
Аз току що се връщам от малка разходчица + пазаруване, а имам чувството, че съм ходила цял ден - в момента съм като парцал, а и през почти цялото време коремът ми беше твърд като камък Sad

# 365
dimitrina8405   bouquet
Мими   bouquet
 Hug Peace Praynig

# 366
  • Sofia
Здравейте мами  Hug
Мен ме нямаше 2 дни и вие вече преполвихте една тема  ooooh! изчете ми се четенето днес.

Димитрина да ти е жива и здрава малката госпожица  Hug  Hug  Hug Бързо да се адаптирате и от тук нататък само натдаване в килограмите  Peace

Мими , честит рожден ден много здраве , щастие и успешен финал декември месец  Hug   bouquet

За памперсите аз предния път ползвах Пампер и Либеро.Доволна съм и от двата вида  Peace

За размера на бебо до сега си е вървял винаги в норма , но последния преглед всички показатели бяха с 2 седмици напред не само главичка , а всичко , което мери доки.

Да се похваля и аз , че вече си имаме комплект за изписването.Най - накрая и аз намерих време да се разпусна по тия магазини.Купих и малко бодита от които съм много доволна.Жалкото е че са от Стара Загора и няма да повторя скоро там пазар ама нищо .Да се надяваме , че и в София ще намеря нещо качествено на добра цена , че честно казано не съм гледала тук какво има  Thinking

По този повод дали има магазин в София от който да са доволни повечето мами , като цени и качество  newsm78 ??????

И още нещо да ви питам , че то си наближи времето за болницата вече.Има ли мами ориентирани към Майчин Дом  newsm78 ??????

# 367
  • Бургас
dimitrina8405, ЧЕСТИТА ТИ ДЪЩЕРИЧКА   bouquet
Бързо да качва грамчета и да се прибира в къщи, където й е мястото, да е здравичка и много да ви радва  Hug

Мими, честит рожден ден! Много здраве, щастие и късмет, а подаръка да изчака до Декември  Heart Eyes

За памперсите- аз използвах Pampers предния път, проблем с подмокрянето е имало само кога наближи време за смяна на размера. Пишката в началото я слагах нагоре, след това спрях и си беше, както си застане.

Тиона беше писала, че ще влиза в болница да се учат да се кърмят, дано заради това да я няма, или да са ги изписали вече и просто време да не й остава  Thinking Хубаво ще е да драсне 2 реда, как са  Praynig

Аз днес бях на запис на тонове и казаха след 10-на дни пак да отида, а в 9-я месец всяка седмица. Казаха че всичко е наред, пулса им варира около 145, като на моменти се вдига до 165. Като се вдига толкова много, това дали е в резултат на контракции ? Доктора само погледна записа и неможах да говоря с него, а акушерката приемаше родилка и също неможах да я поразпитам- та сега си се чудя самичка  Crossing Arms

Утре са ми обещали пазар- стискайте палци да не забрави милото, че той лесно дава обещания, ама после бързо забравя hahaha

# 368
Димитрина , Честита дъщеричка !!! Да ви е жива и здрава !!!

# 369
dimitrina8405  Hug честита ти малка принцеса-жива и здрава и бързо да наддава!

# 370
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ехе, имаме си бебе  Hug dimitrina8405 Честито!! Да ти е жива  издрава дъщеричката!!!

# 371
Честита дъщеричка, Димитрина! Нека Йоана е жива и здрава и мноого да ви радва!!!

Момичета, осъзнавате ли колко малко още ни остава докато видим съкровищата?  Crazy Heart Eyes

# 372
Димитрина Честитооо !!!! ДА е жива и здрава Йоана!Дано сте много щастливи!  newsm51

Много малко остана момичета Simple Smile Страшно много се вълнувам !!!!  Joy

# 373
  • София
Нищо не осъзнавам. Не знам колко е "малкото оставане", обаче цял ден ми се гади и определено не е от киселини. Някакви идеи?

# 374
Димитрина ,много се радвам!!!Да ти е жива и здрава малката кукла Йоана!!!стискам палци всичко да се развива нормално...   Hug Heart Eyes
И аз всеки ден се надявам Тиона да влезе да пише.Дано всичко да е наред!

Общи условия

Активация на акаунт