ДЕКЕМВРИйската дружина първа бебка вече има

• 39 102
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Яжте си спокойно туршийка,все пак няма да изядете промишлени количества.

За срещата утре - сутринта съм на преглед и няма да мога да дойда преди 10.45-11.00 часа. Надявам се, че ще има някой по това време в OMV, да не се разкарвам напразно.
Каква среща Embarassed?

# 511
Връщам се от докторката сега и съм малко притеснена...прати ме утре да ходя при Мазнейкова за 4д,защото имаме доста разминаване на размерите...като започнем от главичка 35 г.с и стигнем до краченца 29 г.с........оф много се разстроих!Тъкмо ме успокои като каза че с плацентата и скъсяването на шийката всичко и изглежда наред,и после.... Cry искам да свършва този ад!Последните седмици се случват само гадни неща!Извинявайте,че ви натоварвам,но се опитвам да се държа мъжки пред близките ми,а ми е трудно.....от 8 до 25 е качил само 200грама а и повечето му неща не са мръднали...извинявайте още веднъж!

# 512
IoannaDHug. Иди на прегледа, за да видят дали бебчето се храни нормално. дано са напразни тревогите ти. Знам колко ти се иска да си родила вече и аз съм на тръни постоянно. Ще чакаме хубави новини от прегледа при Мазнейкова! Peace

# 513
  • Отвъд алеята зад шкафа

За срещата утре - сутринта съм на преглед и няма да мога да дойда преди 10.45-11.00 часа. Надявам се, че ще има някой по това време в OMV, да не се разкарвам напразно.
Каква среща Embarassed?

Разбрахме се, когато има уговорки за срещи, да се изписват в края на 1 пост на темата. Там може да бъде видяна информацията. Срещата е утре от 10.00 часа в ОМV на Окръжна болница.

IoannaD надявам се прегледът утре да покаже, че всичко е наред. Ще чакаме добри новини.

# 514
Добро утро, мацки! Hug
       Към момичетата с гъбичките вчера- аз до момента съм ги лекувала успешно с гинодактарин и полижинакс. При мен се размножават гадовете след прием на антибиотик.
      Ще взема май и аз да изпера днес плюшените играчки, че и без това оставих само 10-на тук- другите ги разпратих по баби и дядовци..
       Вчера нефролога ми каза, че ще следим бактериите със стерилна урина и ако пак се изолират заради проблема с бъбрека, ще се наложи да пия четвърти антибиотик. Сега съм го ударила яко на молитви, ще видим дали ще ми излезе късмета. Иначе ще ми дадат само по едно направление за изследване за 8-ми и 9-ти месец, но аз на своя глава ще си пускам всяка седмица може би. Искам да хвана инфекцията още в началото, за да не стигне до бебето и да предизвика раждане. Другата причина е, за да съм сигурна, че при едно естествено раждане няма да заразя бебето.
       Днес ще се отдам на мързелуване- имам си сготвено  Laughing  Хубав ден, момичета!

Брей,с тия бактерии ужас!И аз съм тоя хал - до сега пих 5 различни антибиотика #Crazy
Утре съм пак на изследване и ако пак има нещо... ooooh!
Иначе,вчера бях на запис в окръжна - там ми е лекарката,та ако някой мисли да ражда там,да ви кажа мноооого е топло,хич не се притеснявайте.Не само че не е нужна пижама,ами и с нощницата ще е жега.Док ме накара да се съблека само по корсаж докато лежа,да не ми стане лошо Joy
Малката е наред  Praynig И даже съм щастлива,че ще се раждаме нормално.Аз бях убедена,че предвид възрастта ми и дисковата херния ще ме резнат,но док каза "о,не...ще направим едно показно раждане" Joy
Дано да мине гладко Praynig

# 515
Пипилота, малко ме успокои с твоите 5 различни антибиотика. Аз яко съм се спекла да не се наложи да пия 4-ти, но пък явно това е по-малката беля Sad

# 516
Мен продължава да ме тормози един въпрос - на базата на какво се променя датата на термина и това отразява ли се на болнични, майчински и т.н.

IoannaD, гледай да не се шашкаш до утре. Може и пък да не е нещо кой знае колко притеснително. Стискам палци!

# 517
IoannaD, знам, че времето до утре ще мине бавно, но дано на прегледа да установят, че няма проблем. Не бързай да се притесняваш, пък и точно сега нищо повече не може да направиш! Hug
Нали предния път бебето беше 1400 и отговаряше на 31 седмица, как тогава сега крачетата ще са за 29г.с.?

Аз също имах притеснение от предния преглед, защото главичката беше 31 седмица - 80.0мм, а другите показатели 33та, но доки не каза нищо. На Катето в същата седмица беше 83мм, което не е голяма разлика, но аз нали все се притеснявам и спекох. Затова сега с малка доза безпокойство чакам прегледа след две седмици, но гледам да не го мисля!

# 518
Болничните, майчинството и всякакви други документи се издават въз основа на термин, изчислен спрямо първия ден на последната менструация. Рядко се променя тази дата.
Всякакви други термини въз основа на прегледите (ФМ) са само ориентировъчни за темповете, с които нараства бебето, а понякога индикации за проблемна бременност....

# 519
Болничните, майчинството и всякакви други документи се издават въз основа на термин, изчислен спрямо първия ден на последната менструация. Рядко се променя тази дата.
Всякакви други термини въз основа на прегледите (ФМ) са само ориентировъчни за темповете, с които нараства бебето, а понякога индикации за проблемна бременност....

Благодаря! Гледам, че на някои от бъдещите мами им променят термина, а моята лекарка ми каза, че бебето върви едричко, та се чудих дали няма да ми кажаш, че терминът ще е по-рано.

# 520
Йоанка не се тревожи излишно от сега , това че 200 грама само е пораснал може и да не е особено достоверно , защото са ти показатели от 2 различни ехографа , нали така ?

и аз съм при двама ликаря и на 17.10 единия ми каза че тежиме 1850 грама ,  а вчера на 24 другата ми каза че сме 1710 грама . По втория ехограф все едно сме се смалили което е абсурдна глупост! Всеки ехограф си мери различно така че си стой спокойно до 3 Д то утре без да се тревожиш излишно  Hug

# 521
  • Отвъд алеята зад шкафа
pipilota7 Окръжна болница София ли имаш предвид? Аз също ще раждам там. А на коя лекарка си се спряла? Аз вероятно другата седмица ще съм там за тонове.

# 522
Благодаря! Гледам, че на някои от бъдещите мами им променят термина, а моята лекарка ми каза, че бебето върви едричко, та се чудих дали няма да ми кажаш, че терминът ще е по-рано.

Едва ли ще ти го променят Simple Smile Моя термин по мерки и теглилки се движи от 27.11 до 4.12, а иначе ми е   на 8.12....Доктора каза, че или ще се роди по-рано или на около термина, но по-едричко, но това било нормално за второ бебе....Първото го родих  8 дена преди термин и беше 3 250...Изобщо не го мисли, особено ако нямаш други проблеми Simple Smile

Лека бременност и по-малко тревоги на всички ви пожелавам!
Много мина, малко остава! Hug

# 523
  • София
Йо, ние също сме така. Главичката върви 3 седмици напред, а бедрата 2 седмици назад Simple Smile Не се притеснявай.  Hug А грамажът са ти изчислили на база тези замервания за които говорим, така че той май не е фактор в този момент.

# 524
Йоана, не се притеснявай въобще за наддаване - то е много ориентировъчно. На мен на последната ФМ ми обясни лекарката, че тези изчисления на теглото са с допустима грешка +/- 300гр, което си е бая разлика. Представи си каква разлика се получава ако на предния път се сгрешили с 300 грама нагоре от реалното тегло, а сега с 300гр надолу - това прави 600гр, което си е супер наддаване за 2 седмици  Hug

Мими, има коледни костюмчета много готини! Ето само пример - http://www.next.co.uk/girls/newborn-girls-christmas   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт