ДЕКЕМВРИйската дружина първа бебка вече има

• 39 132
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Нашият татко ми е поръчал до 20-ти да родя, че за Коледа да сме с бебока вкъщи всички. Ама като се поразмисля, май Коледата ще е далеч по-спокойна само с едно диване вкъщи!  Laughing И все пак се надявам да родя до средата на декември...
Като стана въпрос за Коледа и на мен ми се иска живот и здраве бебо да си е с нас за празниците вече но божа работа,и съм си наумила да го облечем в някакво коледно костюмче и голям смях се смеем с таткото като си представяме как ли ще изглежда Laughing но не знам дали има такива мънички костюмчета само си го представям просто Heart Eyes и също съм му казала ако си мислиш че няма да ми украсиш елха се лъжеш детенце ще имаме в къщи и подаръче ще си му сложим под елхата и така..............не ми се смейте моля ама си ги представям някакви такива Embarassed Lara8 благодаря за подкрепата Simple Smile ах като се сетя че можех да съм и аз в Испания Cry но да не занимавам всички с това разминах се за сега с тази ми мечта Tired

# 496
  • Beyond the Frontiers
То има една приказка "Шегата е за да си кажем истината"  Simple Smile
Хаха, така е, ама си познавам хората и знам, че се шегуват  Peace

# 497
  • Отвъд алеята зад шкафа
Киара това за 7 милиардния жител на планетата, че ще се роди в нощта между 30 и 31 октомври, не знам как са го изчислили, само чух по новините по Нова ТВ, че ще е в Русия на тази дата. 1 ноември официално ще сме 7 милиарда на планетата.

Първият път, когато родих, бях във ВИП стая с 2 легла, аз сама вътре и много исках мъжът ми да остане с мен през нощта. Да, ама не, бил уморен  Shocked и искал да си спи в неговото легло, а не на болнично (все едно аз не исках да си спя вкъщи на моето си легло). Втората вечер не пожела, защото тогава организира черпене в Мохито. Не само, че се черпиха, ами ми звънна и ме събуди в 24.00 часа, подпийнал и весел, аз разбира се спях по това време, ближейки рани от раждането. За третата вечер не съм го карала да остава, нямаше за кога  Crossing Arms Та така се измъкна той, още се ядосвам като се сетя.

# 498
Здравейте и от мен !

Димитрина и Тиона Супер новини за бебчетата,вярвам ,че и Крис и Йоанка ще са супер,пожелавам ви скорошно изписване!!!
Димитрина,пази си кърмата мила..тъкмо днес се връщам от практически уроци по кърмене,от една акушерка-голям пич! Та ми напомни колко е важно кърменето,за антителата и всички останали неща,няма да ти цитирам цялата лекция.Накратко - според Питър Хартман(виж сама в интернет кой е той,попрочети негови разработки,ако имаш време) замразената и после размразена кърма си има същите качества,АКО се замрази и размрази правилно .Можеш да видиш и в интернет как точно става това,но внимавай с източника.И аз мога да ти кажа,но ми се струва прекалено отговорно ,за моите плещи  Simple Smile Късмет ти пожелавам,воля и търпение!

С тези трушии ме преядохте бе момичета...ам исега като нямам какво да правя  Mr. Green

А! И да ви се похваля...всичките ми туники и клинчета са изпрани и не съхнат в това гадно време,и днес от няма и какво да сложа,се намъкнах в 1 черен панталон от преди да забременея!Успях да го закопчея без проблем(с ниска талия е) ,че даже ми беше и удобен!Подейства като балсам на самочувствието ми !  Mr. Green

# 499
Lara8 благодаря за подкрепата Simple Smile ах като се сетя че можех да съм и аз в Испания Cry но да не занимавам всички с това разминах се за сега с тази ми мечта Tired

Може да дойдеш и по-нататък с бебeто. Това не пречи. Мечтите трябва да се преследват.  Flutter

# 500
  • София
Здравейте и от мен, мами Simple Smile
Тиона Hug
Когато си говорихме с нашия татко за датата, той каза, че имал чувството, че ще родя на 17.12., което идеално ме устройва - 4 дни преди термина, но най - важно всичко да мине без проблеми Rolling Eyes

# 501
Вие пишете за туршии, а аз сега тъкмо правя, но 2-3 буркана, че нямаме нужда от повече.
Обожавам целина, слагам я в промишлени количества.

Чакам матракът ми да се раздуе, а мъжът ви вика, че нямало да се раздуе до край, нищо нямало да стане от него. Само ме вкарва във филми, ама аз си се успокоявам, че нали е в гаранция и няма проблеми. Веднъж вече сменяхме един така, та сега дано не се занимавам отново! Wink
Киара, ние в Плевен ни Пикадили, ни нищо. Та ще търся в нета такива топчета за отмирисване. А и ще пера, нали съм си ку-ку. Все нещо с тези миризми усещам-и двете бременностти съм с силно обострени сетива, особено обоняние.

# 502
момичета,сега купих МЕДИКС АЛВИНА СЕНСИТИВ-течен препарат-тякой от вас ползвал ли го е вече,на какво градуси и обекотител трябва ли?

# 503
  chef Да ви кажа как си правя свежа туршия - салата : взмам един карфиол и 5-6-7-8 моркова , както и една връзка целина ( но без листата) .Нарязвам карфиола на дребно ,морковите на кръгчета , целината на дребно и ги обърквам - подправям с прясно изцеден сок от лимон , зехтин и сол. Може да се консумира веднага , но ако престои няколко часа в хладилника става уникална вкусотия !

# 504
Как се плаща в този сайт?
http://www.walmart.com/cp/Baby/5427

# 505
  • Бургас
За раждането- чакам само да мине 10.11. и ако искат да се раждат, но колкото повече поседят, толкова по-добре. При всички случаи няма да дочакаме Декември  Simple Smile
Днес си купих, каквото ми трябваше за родилния дом и ще си стегна багажа, да е готов за всеки случай.

Купих и стерилизатор на Томи Типи и 2 малки шишенца за първо време. Надявам се повече да не ми трябват  Laughing

# 506
Цитат
Аз пък имам и друг проблем отдолу се чувствам подута все едно всеки момент ще се пръсна и дори и болка имам, днес и за това ще питам. Някоя имала ли го е този проблем и дали е от гъбите?  newsm78 Много ми е странно, никога не ми е било така.
Аз също се чувствам подута, а нямам гъбички. Така, че причината най-вероятно не са гъбите.

Относно туршиите, аз мнооооооооооого обичам. Свекърва ми сега направи, но ми каза, че не е слагала аспирин, а е сложила някакъв консервант, който се продавал по магазините. Вие как мислите да ли е безопасен?

А относно датите и имената в пуснатия линк, и аз мисля, че не загрях абсолютно нищо  ooooh!

Хубав ден на всички и на 2-те ми малки бебенца също, дано скоро да са си вкъщи, където им е мястото  Peace

# 507
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз мисля да сложа няколко буркана с туршийка - камби, карфиолче, морковче. За първи път ще ми е и се надявам да се получи. Взех си някаква готова марината - сладко-кисела, добавя се вода и оцет. Само затварянето на бурканите ме притеснява. А на каква температура да ги съхранявам след това и кога се предполага да са готови?

За срещата утре - сутринта съм на преглед и няма да мога да дойда преди 10.45-11.00 часа. Надявам се, че ще има някой по това време в OMV, да не се разкарвам напразно.

# 508
с кредитна карта или пейпал Peace

# 509
Цитат
Аз пък имам и друг проблем отдолу се чувствам подута все едно всеки момент ще се пръсна и дори и болка имам, днес и за това ще питам. Някоя имала ли го е този проблем и дали е от гъбите?  newsm78 Много ми е странно, никога не ми е било така.
Аз също се чувствам подута, а нямам гъбички. Така, че причината най-вероятно не са гъбите.

Момичета, мисля че не е от гъбите. И аз съм така а гъби нямам. Според мен е разширени вени защото аз дори имам нещо като топчета, и особенно когато стана /преди да се раздвижа/ ме боли адски много  Sad

Общи условия

Активация на акаунт