ДЕКЕМВРИйската дружина първа бебка вече има

• 39 177
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Дано Тина!

# 481
Tiona много се радвам, че влезе за да ни информираш и че малкия Крис вече е извън кувиоза. Само внимавайте с визитациите, че доколкото разбрах в Бг вЪрлува един грип.... Прегръщам ви силно.  Hug

# 482
Тиона стиснати палчета и от мен в най-скоро време да сте си в къщи с един малък дебеланчо на ръце  Hug

Димитринка стиснати палчета и на теб да расте и да е живичка и здравичка малката Йоанка  Hug Дано да ти приемат кърмата , защото тя си е най-доброто за бебчето  Praynig

# 483
  • София
Тиона, чудесни новини  Hug Hug Hug продължаваме с положителната енергия към Крис  Praynig  и скорошно изписване  Praynig

# 484
За шкафовете тук ме посъветваха да сложа сода,купих и не съм я сложила ,понеже ремонтираме стаята и секцията е къде разглобена къде навън изкарана, но след като я сложим в стаята ще я мина старателно с Пронто- спрей (синия, мирише великолепно) и веднага слагам содата дано обере неприятния аромат, и така ако не стане в моя и на мъжо гардероба сме сложили едни на Райт много миришат и са дълготрайни против молци ще ги сложа във въпросната секция, така съм намислила но дали ще има ефект незнам Hug но трябва да се пробва всичко  Peace

# 485
Малко по-напред в темата стана въпрос за трушиите, искам да споделя нещо, което ме посъветва моята докторка. Каза ми, че ще бъде много доволна от мен ако не прекалявам с тях, с киселите краставички и разните му там кисели консерви. Предвид сезона, който предполага повече застояване вкъщи и по-малко движение, комбинацията с прекаляване с киселото може да доведе до преносване. Знам че всеобщото настроение (и аз го подкрепям) е бебките да не се появяват по-рано, но просто исках да споделя и това като съвет, особено за мамите, които ще раждат за първи път.

# 486
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз имам чувството, че моята бебка ще реши да си остане на топло поне до термина, ако не и след това. В предишната отчетна бях една от първите родили, понеже терминът ми беше в началото на месеца, а сега като съм в края.... С термин 21 декември, ако реши да изчака, ще стане работата по Коледа  Rolling Eyes

Казаха по новините току що, че на 31 октомври ще се роди 7 милиардното бебе  Shocked

# 487
Аз ще съм доволна, ако изкарам до декември с моите проблеми с бъбрека. Иначе не искам и да чувам за преносване. Ния я родих 6 дни по-рано. Хич не ми се ражда по празниците, а и вече яко ме изморява бременността.
Момичета, яко съм забравила размерите на дрешките. Тук всичко до годинка ми се вижда достатъчно малко за новородено!  Laughing А нали и етикетите съм резнала и сега се видях в чудо кое да извадя с предимство...

# 488
  • София
Гадамер, как са го изчислили?  Shocked. Какво ще рече 7 милиардното бебе? От кога насам е това броене?

# 489
Здравейте на всички мамчета  bouquet не съм писала много отдавна и не знам колко от вас си ме спомнят но реших че е време да напиша нещичко Flutter много се радвам че всички сте добре и трепнете в очакване на нашите малки съкровища Heart Eyes аз съм си все така на легло даже ми затегнаха режима още повече и не мърдам почти никъде общо взето Confused стискам кълки и се надявам да устискам до декември най-вече и да си гушна едно живо и здраво бебче Praynig това е засега от мен ще гледам да се включвам по често вече стискам палци на всички ви за един щастлив и успешен завършек на бременноста thumbsup

# 490
Момичета имам въпрос. Майка ми прави туршия със силицил, която й се получава много добре, та въпроса ми е мога ли да хапвам и аз от нея?
Каква е тази туршия със силицил.Аз правя с фиксовете на д-р Йоткер и това е химия,но си хапвам.

Ами майка ми я прави. Та значи реже си на едро в една голяма тенджера продукти и после ги залива с марина, в която има разтворена една лъжица силицил. След едно денонощие е готова за консумация. Става хубава туршия, но мен много ме притесняваше този силицил. Thinking

Тиона, много прегръдки от мен и дано наистина скоро ви изпишат. Hug

# 491
  • Beyond the Frontiers
Аз пък си пожелавам да устискам още една седмица до 6-ти и ще съм доволна. След това живот и здраве, както дойде  Mr. Green Та ще стегна багажчето тази седмица. Предният път преносих 3 дена, ама сега се съмнявам. Имам поръчка от таткото да родя в ден сряда, че да ме изпишат в събота и да има възможност в петък вечер да празнува  newsm78, а от свекървата да е във вторник, че да ме изпишат в петък и да може да дойде /пътува от Бургас/ Rolling Eyes - това е естествено в рамките на шегата казано...

# 492
  • София
То има една приказка "Шегата е за да си кажем истината"  Simple Smile

# 493
Ами майка ми я прави. Та значи реже си на едро в една голяма тенджера продукти и после ги залива с марина, в която има разтворена една лъжица силицил. След едно денонощие е готова за консумация. Става хубава туршия, но мен много ме притесняваше този силицил. Thinking

Аз туршията я правя с аспирин, но много отдавна не съм правила. За зелените домати мога да кажа, че съдържат един токсин и трябва да се избягват.

mimi_0719
почивай мила, малко остана  Hug 

# 494
Нашият татко ми е поръчал до 20-ти да родя, че за Коледа да сме с бебока вкъщи всички. Ама като се поразмисля, май Коледата ще е далеч по-спокойна само с едно диване вкъщи!  Laughing И все пак се надявам да родя до средата на декември...

Общи условия

Активация на акаунт