ДЕКЕМВРИйската дружина първа бебка вече има

• 39 186
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
 smile3555

...

Тиона радвам се, много хубави новини, звучиш доста свежа  Hug

# 466
Тиона,  Hug!
Същото за кърмата бих посъветвала Димитрина. Изцеждай се на 4-5 часа, за да може да не намалява кърмата ти, ако искаш да се опиташ да кърмиш. В противен случай тя ще намалее. Peace
Подредих всичко, дрешките в скрина за бебето, обаче не ми миришат добре, може би заради чувалите, в които са били, затова ще ги изпера отново.

# 467
Тионка ,  Hug Hug Hug

Чипче е права - редовното цедене поддържа лактацията дълго - аз успях 8 месеца и спрях защото вече бях захранила , така че Йоанка има всички шансове да бъде кърмено бебе след като ви изпишат  Hug

# 468
Хей Момичета, не се Карайте, Бийте се...!?!?  #Crazy Joy (в кръга на шегата)

Съгласна съм че всеки има гледна точка и всеки има право да си я изкаже,и никой няма правото да си налага мнението кое трябва и кое не, който е сметнал за добре е честитил който не не го е направил... А хормони у всички бушуват и то доста  hahaha

Тиона, чудесни новини ! Просто прекрасно !  bouquet

# 469
  • София
Чипче, ако не ти се получи с прането и втория път, има едни топчета за обезмирисване на обувките, на шол, ако се не лъжа. Правят чудеса. Можеш да ги пъхнеш 3-4 дена при дрехите и после наново пране.

Стеф, давай дупето, почваме от теб  Grinning

# 470
*Mishela*времето през прозореца наистина изглежда лошо, но на вън си е екстра, не е студено, поне тук де в другия край на БГ, излез да направиш една разходка за мен и да подишаш свеж морски въздух, мммм..
...на мен също не ми стана приятно от думата "побъркани".. но както и да е
Тиона супер сте Simple Smile, пиши да ни радваш с все по-добри новини..

# 471
Киара, от къде могат да се купят тези топчета? Магазин за обувки предполагам, ама да си питам...

# 472
  • София
Киара, от къде могат да се купят тези топчета? Магазин за обувки предполагам, ама да си питам...

От пикадили ги купувам аз. Струваха към 7 лева, на фирмата Scholl или там както се пише. Две топчета, по една за всяка обувка.

# 473
Благодаря ти, ще потърся!

# 474
Люби , аз пък мисля , че е по-добре да ги минеш през една вода с препарат и после хубав омекотител тия дрешки вместо да им слагаш разни химии за обувки . Все пак ще ги носи бебе  Heart Eyes. Дори едно проветряване на терасата ми се струва по-добра идея ...

# 475
Чипче, ако не ти се получи с прането и втория път, има едни топчета за обезмирисване на обувките, на шол, ако се не лъжа. Правят чудеса. Можеш да ги пъхнеш 3-4 дена при дрехите и после наново пране.

Стеф, давай дупето, почваме от теб  Grinning
ritnik  давам го веднага, пренесете мен в жертва само не се карайте  Joy

# 476
Момичета имам въпрос. Майка ми прави туршия със силицил, която й се получава много добре, та въпроса ми е мога ли да хапвам и аз от нея?
Каква е тази туршия със силицил.Аз правя с фиксовете на д-р Йоткер и това е химия,но си хапвам.

Аз също започнах да си мажа зърната с Гермастан.И миналия път него ползвах,дори след раждането.То тогава има повече нужда от него.Мила съм гърдите преди кърмене,въпреки че пише че не е опасно за бебета.

и аз си ги мажа с гермастан, сподели , моля те как си ги измивала гърдите преди кърмене, само с вода или и с измиващ препарат и какъв?

# 477
Радостче, на мен зора ми е някои шкафове на секцията да се измиришат, иначе дрешките са добре.
Иначе искам да ви питам- прахте ли си обиколниците за креватчетата. Чудя се дали ще ги прецакам, а искам да ги мина след каката..

# 478
Ааааа , това е друга работа - малко съм разсеяна - това поне 100% е хормоните  Joy Дано да се справиш - преди време Стефи имаше подобен проблем , може би тя трябва да каже дали и как го е преборила  Hug

# 479
момичета,благодаря ви за подкрепата.
за обезмирисването на гардероба аз сложих един сапун на тео с мед и мляко.като отворя гардероба и ме лъхва приятен аромат. Heart Eyes
уффф дано ни изпишат тази седмица и да стигнем грамажите за изписване Praynig

Общи условия

Активация на акаунт