ДЕКЕМВРИйската дружина първа бебка вече има

• 39 093
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Вие сте се побъркали! Чудно ми е само, тези от последните страници дали въобще отварят 5-6 страници назад за да прочетат, че детето е родено в 30 г.с. и тези 1,4 кг.?? Това наистина ли е повод за честитки?! Децата на Тиона се родиха в 29 г.с. и тежаха повече от това, нужно ли е да напомням какво се случи с едното и какво се случва с другото?

п.п. Извинявайте ако обиждам някого, но не виждам повод за радост! Нека я изпишат жива и здрава, пък да й се радваме цял живот!

Всяка поява на живо същество е повод за радост, независимо от времето и начина, по който се е появило. Както е важна положителната нагласа през 9-те месеца, в които ги носим, така е важна и в критичните моменти за майката и детето.

Детето е живо и здраво и не виждам причина, да го оплакваме и съжаляваме предварително!!!

Това е моето мнение и затова честитих на майката  Peace

tionagb, виждам те Simple Smile Моля те, кажи нещо за Криско.

# 451
Детенцето се роди живо и здраво, диша самостоятелно, наддава... Не за пръв път се раждат седмачето и вярвам, че всичко ще е наред. Мисля, че няма нищо лошо да честитим на майката, а и наистина положителните мисли и нагласа са водещи!  Peace

# 452
  • София
Ок, разбрах гледната ви точка. Само да не правим от мухата слон, моля.

# 453
При някои хормоните вече здраво бушуват Laughing

Тъкмо това си мислех.  Whistling
Важното е, че Йоана диша сама, изяжда всичко и наддава. И най-важното е, че скоро ще ги изпишат и ще се радва на мама и тати.  Heart Eyes
Димитрина, надявам се час по-скоро да се приберете вкъщи!  baby_neutral

# 454
  • София

Важното е, че Йоана диша сама, изяжда всичко и наддава. И най-важното е, че скоро ще ги изпишат и ще се радва на мама и тати.  Heart Eyes

А ся ако си говорим така да се изнасям направо. Обиждате ме. Кви хормони, кви пет лева. Има само гледна точка!

# 455
По табличкат с размерите на бебето по седмици за 30та седмица пише че е нормално да е 1400, това също е важно, отговаря си на седмицата поне. И най-важното диша самичка.

Вчера на консултацията акушерката ми каза да почвам в деветия месец да си подготвям зърната за кърмене и ми даде брошура на гермастан май беше... та след 2 седмици почвам  Peace

# 456
  • Хасково
Привет и от мен как сте днес мен от вчера бебка така ме сритва болезнено от ляво че имам чувството че ще ми изкара яйчника направо подскачам от болка. Гърдите си ги мажа с обикновен боров вазелин и просто издърпвам зърната на вън /защото аз нямам/ това го четох в една енциклопедия руска исках и нещо друго да кажа ама забравих какво
Лек ден ви желая на всички

# 457
dimitrina8405 ,да ти е жива и здрава дъщеричката и мн да ви радва оттук нататък   bouquet.
гледам си писала,че не иска кърмата ти-няма такова нещо Crossing Arms.
аз от 10 дена нося на наш малчо в болницата и я смесваме с ам и хапва.даже вчера сутринта изцедих 50мл и му дадохме само моето.хапва си.еее малко му се муси в началото,но си изяде около 40мл.вярно захранват го с "фризопрематюр"и то е по-сладко,но твоята кърма съдържа най добрите неща за бебка.на нас така ни казаха отначало,че няма нужда да носим кърма,но аз настоявах толкова дълго време,че явно съм им писнала и решиха да стане на моята.вече сме извън кувьоза и спим в количката за изписване Laughing.сега гледаме да наддадем на тегло,че да ни изпишат тази седмица.
с мъжо се шегуваме,че бабата/т.е.майка ми/ тъкмо ще ни дойде на гости и хоп и нас ще ни изпишат,за да е пълен купона вкъщи. Joy
dimitrina8405,моят съвет към теб е изцеждай се,колкото имаш имаш,замразявай в пликчета и слагай във фризера и по-нататък ще ползваш когато ви изпишат.
мен ме посъветваха ако не ми достига кърмата да добавям към нея и малко "фризопрематюр" за обогатяване.но това си зависи от всяка мама и от количествата на кърмата и.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.
малеее мн сте бързи...... ooooh!

# 458
Момичета, БъгаМъга е права, нека изпишат бебка, след като направят всичко необходимо, и тогава може да честитим. Хубаво е че отговаря на седмицата, добре е че диша сама и че наддава, но това не са единствените неща, които са важни...само които не е минал през това не знае какви са последствията, нямам намерение да ви ги изброявам, само ще помоля да стискаме палци и да се молим за Крис и Йоана  Praynig

# 459
  • Sofia
Не виждам нищо лошо да честитим на Димитрина. Жената влиза да каже, че вече има рожба, която в крайна сметка, според нейното описание, е в общо взето стабилно състояние. Какво да й кажем....ти роди в 30 г.с.. Леле-Мале! Какво ще правиш сега?!
Всички имаме най-добри чувства и вяра, че с Йоана всичко ще се развива добре! Аре стига черногледство!
tionagb, силни прегръдки!

# 460
  • Варна
Нека всеки си пише каквото си иска - който иска да честити, който иска- не! Нали сме свободни да изрзяваме мнение! Айде стига с разни глупави спорове  ooooh! !

Днес се канех да излизам, но ето времето пак се развали  Twisted Evil ! Сигурно от 4 дни не  съм мърдала от вкъщи! Направо ще откача! Утре вече ще трябва да се занеса до доки  Tired
Варненки, дайте едно кафе да си завъртим тая седмица!

# 461
  • София

А ся ако си говорим така да се изнасям направо. Обиждате ме. Кви хормони, кви пет лева. Има само гледна точка!

Ти също обиди доста от потребителките като ги нарече побъркани малко по-назад.
За добрия тон в темата е нужно да се спестяат квалификации кой какъв е и защо такъв е. На всички ни бушуват хормоните и слава Богу повечето момичето са доста тактични и възпитани иначе до сега темата щеше да е доста неприятна за четене и писане.

Димитрина, да ти е жива и здрава рожбата. Желая сила за теб и малкото човече Hug

tionagb , много ме зарадва с последните новини. Браво на юнака Grinning

# 462
tionagb, много се радвам да чувам такива положителни новини от теб и малкия Крис! Надявам се вече и ти да си по-спокойна и от тук насетне само да се радваш на дребосъчето! Hug Hug Hug

# 463
Тиона, много се радвам, че Крис е вече стабилен и е извън кувиоза и че си успяла да вече да му даваш кърма - това е най-доброто за него! Прегръщам ви и все така добре да напредва Крис от тук нататък!!  Hug

А за това дали да честитим на Димитрина, аз също изхождам от нейния първоначален пост, в който тонът й е много спокоен и дори радостен, съобщавайки ни новината, че е станала мама, което някак естествено ме наведе на мисълта, че имаме повод за радост, а не повод за притеснение.   Peace

# 464
Тиона, чудесни новини! Дано ви изпишат още тази седмица!  Praynig Успя да ме усмихнеш днес!!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт