ДЕКЕМВРИйската дружина първа бебка вече има

• 38 682
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • Beyond the Frontiers
Абе не знам - от сутринта смятам едни резервации и го докарах до 2+2= 5  Embarassed, хич ме няма, само се излагам пред клиентите  Embarassed

# 601
Честит рожден ден на Силвия.

Бебка не съм я виждала от 3 месеца на екограф, само сме слушали тоновете. Изглежда испанците са решили, че в този период от бременноста няма нужда, разбира се ако усещаш бебето всеки ден.

Линка който публикувах предния път, го беше дала Зелено човече, а и оставам с впечатлението, че страницата е на една от консултантките на ЛЛЛ. Аз не се съмнявам в достоверността на информацията, защото тук на лекциите за бременни потвърдиха, че кърмата се съхранява до 8 дена в хладилник.  Peace

http://missby.wordpress.com/2008/01/08/store-milk/

# 602
  • Отвъд алеята зад шкафа
Вижте на какво попаднах - таймер за контракции - http://www.baby2see.com/contractions_timer.html. Вижда ми се много полезен, може да се сложи на първа страница. Даже го изпробвах - не че имам контракции, но да се ориентирам как работи.

Frequency е времето от началото на една контракция, до следващата такава
Duration е продължителността на самата контракция.

Обяснено е, че когато продължителността на контракциите е повече от 1 минута, а времето от една контракция до следващата е по-малко от 5 минути, трябва да се тръгне веднага за болницата. Засичането става със натискане на СТАРТ бутона и после СТОП. Същото ми обясни и моята лекарка - ако има контракции на 5 минути в рамките на 1 час или около 10 контракции за час, трябва да тръгна за болницата.

# 603
Аз си мисля, че при второ раждане трябва дори по-рано да се тръгне...

# 604
И аз предният път всичко си записвах, кърмения, акания, обръщания и т.н.
ИЗгладих най-накрая, а сега гледам къпане на новородено, от линкчето, което някой беше пуснал-вече направо нямам търпание да си гушкам бебенцето! Grinning

# 605
  • София
И аз предният път всичко си записвах, кърмения, акания, обръщания и т.н.
ИЗгладих най-накрая, а сега гледам къпане на новородено, от линкчето, което някой беше пуснал-вече направо нямам търпание да си гушкам бебенцето! Grinning

Chip4e, къде е това линкче, че и на мен процеса с къпането на бебчето силно ме интересува Simple Smile

# 606
  • София
Теди , в следващата тема може да го включиш към 1 страница
http://www.oilatum.bg/video-uroci.html

Ето го.  Peace

# 607
  • София
Мерси, Тонита Grinning

# 608
  • Варна
Мами, какъв размер сутиен за кърмене вземате  newsm78 ! Сега тръгвам да купувам та се замислих. В момента нося 80Д .

# 609
 Честито на именниците!!!    bouquet Живи и здрави !

Момичета,Гала като тръгна към мен с микрофона и направо все едно студен душ ме обля...бебето започна да рита,представям си как съм изглеждала отстрани...още не съм се гледала,много ми е слаб интернета днес и не иска да зареди предаването  Laughing
А Гала беше тоооолкова красива  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes На телевизора като ,че ли не е чак толкова хубава,колкото на живо..направо се откроява от всички заобикалящи я хора...много харизматична.А Светла Иванова..тя такъв корем имаше ,че мислех ,че е вече в 9-ти месец..а тя била в 6-ти...лелее

# 610
Мами, какъв размер сутиен за кърмене вземате  newsm78 ! Сега тръгвам да купувам та се замислих. В момента нося 80Д .

Еми значи 80Д Simple Smile Повечето производители предлагат стандартната номерация.Аз пък съм 70Е..и никъде няма такъв и се изнервям вече...май ще карам с тези безшевните спортните,колкото и да не искам.

# 611
Честито на именниците!!!    bouquet Живи и здрави !

Момичета,Гала като тръгна към мен с микрофона и направо все едно студен душ ме обля...бебето започна да рита,представям си как съм изглеждала отстрани...още не съм се гледала,много ми е слаб интернета днес и не иска да зареди предаването  Laughing
А Гала беше тоооолкова красива  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes На телевизора като ,че ли не е чак толкова хубава,колкото на живо..направо се откроява от всички заобикалящи я хора...много харизматична.А Светла Иванова..тя такъв корем имаше ,че мислех ,че е вече в 9-ти месец..а тя била в 6-ти...лелее
Маринче, изглеждаше страхотно и да си била притеснена изобщо не ти личеше Simple Smile
Много е странно това! Да разпознаеш някого сякаш го познаваш от години, а всъщност само задочно Simple Smile

Хубав ден на всички и честит имен ден на празнуващите!  bouquet

# 612
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз сега си пуснах предаването, за да видя. Марина, изобщо не изглеждаше притеснена. А Светла Иванова наистина изглежда като бременна в 9-ти месец.

# 613
  • Beyond the Frontiers
Аз сега си пуснах предаването, за да видя. Марина, изобщо не изглеждаше притеснена. А Светла Иванова наистина изглежда като бременна в 9-ти месец.

Дайте, моля линк на мързела...  Praynig

# 614
  • София
Дааа, аз точно това си помислих като тръгна Гала към теб, Маринче - на мен определено щеше да ми проличи изненадата на лицето, а ти си беше екстра.  Flutter И пупата много порастнала.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт