ДЕКЕМВРИйската дружина първа бебка вече има

• 38 683
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Добро утро! И честито на именниците   bouquet!
Маринче, и аз те гледах! Най- хубавата мама си там сред всички!
Да ви разправям тази сутрин какъв майтап! От няколко дни ми се яде кифла с мармалад, обаче докато стана и ида до закусвалнята те свършват и така 2 сутрини. Днес си викам ще стана в 8.30 и ще ида. Речено - сторено, станах измих се и се обляках и отидох. Естесвено пак бяха свършили, но вече тооолкова ми се ядеше, че обиколих квартала и накрая намерих едни пакетирани и си взех. Прибирам се, влизам в кухнята и
що да видя - на масата кифла  hahaha Мъжа ми ходил сутринта да ми вземе, но аз като станах изобщо не влязох в кухнята  ooooh! !
Radostche, ако гледа цветя и вземи някакво цвете, което го няма в саксия, или пък хубава кашпа. Моята майка нашива гоблени и много често и взимам за празниците. Ти я знаеш какви хобита има жената. В краен случай може ваучер за някаква процедура- масаж, фризьор, маникюр, коя жена ще откаже!

# 586
Изпуснах Марина... newsm78
Честито на рожденичката, на Радостче на свекърва й и на всички именици!
Добре дошли на новите мами!
Магнифлекс са всичките ни 5 матрака в дома, включително и бебешкия. Peace
Старият на Ния преди да се роди Катерина го отворих, беше с кокос и още не знам кво си. Просто отвътре беше страшно Shocked. Затова прицених, че трябва да е Магнифлекс. Знам, че за малки деца е нужно матракът да е максимално твърд.

Радвам се за всички добри новини след прегледите на споделилите! deepocean, няма нужда от диета, бебето си наддава всеки месец различно и колкото иска, а не колкото ядеш! Wink

# 587
  • София
Radostche, снощи си имах 37.1-2, но нищо не пих. Тази сутрин нямам. Ще я следя през деня. Предполагам, че 37.2 не е необходимо нищо да пия за да я свалям, той организма се е борел с инфекциите. Дано днес вече да се подобрявам само   Praynig

# 588
Не знам за вашия апетит, ама мойта свеки ми прави забележки че ям много.... бебето щяло да стане много голямо как съм щяла да го раждам?! Ама наистина ям двойно от 2 седмици насам.....

Мамите които имат по-големи деца дали си спомнят обиколката на главата при раждането?!
Аз си намерих епикризата от предното раждане по нея съдя че съм доста по едра от предния път - влезнала съм да раждам с обиколка на корема 103см., а на предния преглед съм била 107 преди 2 седмици (направо си се плаша)

И от мен ЧИД на всички които празнуват!

и последно за матраците: аз не мисля да харча много парички за матрак за първата една - две години когато  вероятноста да се напишка, памперса да пропусне да повърне и всички други фактори които могат да го замърсят са на лице пък после мога да помисля за ново легло с по хубав матрак.

# 589
Еее и аз и аз видях и чух Маринка !!!
Друга мама да не би да е била там,защото друга не можах да позная  Embarassed !!!
Днес най-накрая колежката ми издирила дядото с млякото Mr. Green и ми взела ,викам на мъжо да идем до работа да си го взема той веднага си намери работа  Twisted Evil,пък как се върви толкова много с 4 литра мляко Tired
Преди няколко дена в продължение на 2 дена пих едно пепси 500мл, и познайте бебо щеше да ми измуши корема и си мислех че вече му е тясно,а то ще да е било от пепсито, сега е толкова кротък и гальовен, рита но къде къде по нежно Laughing
И да се оплаче че ме болят очите,като погледна настрани или нагоре е ужасно.... да не се разболявам незнам ?!?!?! Rolling Eyes

# 590
Виждам, че има много добри отзиви за лекциите за татковци в Токуда. Още предния път исках да разбера кога ще е следващата, но така и не намерих информация. Не виждам на сайта на Токуда. Вие откъде се информирате?

# 591
Теди , в следващата тема може да го включиш към 1 страница
http://www.oilatum.bg/video-uroci.html

# 592
Виждам, че има много добри отзиви за лекциите за татковци в Токуда. Още предния път исках да разбера кога ще е следващата, но така и не намерих информация. Не виждам на сайта на Токуда. Вие откъде се информирате?

доброоо утрооо мили мами Simple Smile

честито на рожденниците днес   bouquet

Зизи звънни на АГ регистратура от там би трябвало да ти дадат инфо , всеки месец по веднъж има такава лекция Simple Smile

момичета къде има график за лекциите за блеменни в Лабиринт дето ги провеждат ? че от другата седмица вече и аз съм безработна и има се чудя кво да правя по цял ден.... поне тия мероприятия да обикалям  Simple Smile

# 593
По телефона от Токуда ще ти кажат кога се провеждат, но да знаеш, че всеки месец е една и съща лекцията, т.е. достатъчно е на 1 да отиде таткото  Peace

Титка, още не съм поръчвала, но в края на тази седмица ще пускам вече поръчка, защото ми се насъбраха доста неща и е време вече да ги взимам. Те от Некст не приемат БГ карти, така че трябва чрез посредник да се поръча. Има една тема във форума с проверени посредници и описание на цялата процедура по поръчване и получаване на нещата. В подфорум 'Пазаруване от чуждестранни сайтове' е  Peace

# 594
Здравейте, мами ! Hug Hug
Взех си 45  дневния болничен с една седмица закъснение, направлението за раждане ми дадоха, следобед пускам микробиологията, на 9ти ще ми дадат картона за родилното и съм готова Grinning
На спирката на автобуса ми се случи много ужасно нещо, скочи ми един голям пес и аз му хвърлих закуската си, надух гайдата , въртя се около мен и изчезна, много се уплаших, изкарах си ангелите, нали бездомните кучета са маркирани по ушите и не нападали, да ама не...ужас, много ме е страх от кучетата.... #Cussing out
Бебка е добре, с главичката надолу сме все още, аз си мислех, че е напречно, но съм грешала
За протокола- 2 кг+за 3 седмици, общо до тук 12 кг, акушерката ми каза, че е много, аз нагъвам бял хляб де, ама от днес го отказвам, взела съм си ВИТА 6 семена, аз и преди го ядох де
кръвно - нормално
тонове- нормални
Нощес не можех да спя изобщо, пробуждах се на всеки час от адски болки, нямам търпение да спре този кошмар, имам чувството, че костите ми изгниват отвътре все едно някой ме разчеква...ужасно е
Айде оплаках се  Tired
честито на рождениците и на именниците днес   bouquet

Sophi_Fote  не я слушай свеки, аз миналия месец като й казах , че съм качила само 1 кило, тя ми вика, че ми личи ужасно много вече и да не ям толкова лакомо  #2gunfire как може толкова несъобразителна да е , ама да беше само това  #Crazy

# 595
Много ви благодаря за информацията за лекциите. Сега само остава да успея да се свържа с Токуда  Wink

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 13:22 от ZiZi83

# 596
  • София
Мами, здравейте и от мен Simple Smile

Честито на имениците и рождениците  bouquet
Добре дошла на vanina_nina

Аз исках да питам какви са тези лекции на Лабиринт и къде се провеждат, тъй като и аз сега имам много свободно време - поне да го използвам за полезни неща?

# 597
Добро утро от мен

От самото начало следя темата, но сега реших да ви се представя.

От София съм, чакам първо дете - момче, термина ми е на 20,12, но тъй като ще раждам с Цезарово сечение, може би датата ще е около 10,12.

Ходя на ЖК в Токуда при др. Кирякова.
Също като няколко от вас съм се ориентирала за раждането към МД при др. Дяволов.

Добре дошла Vanina_Nina  Grinning Колко мами се събрахме тук, които ще раждаме при един доктор Simple Smile

Маринка, беше страхотна  Wink

За матраците и аз искам магнифлекс, но все още не сме решили на 100 % На мъжа ми брат му иска да ни направи подарък и тъй като неговата приятелка има мебелен магазин иска да ни поръча матрак, но на мен ми е неудобно да кажа какъв искам, не знам с какъв бюджет разполагат за подарък, а при нас ще е по поръчка заради размерите и съответно ще излезе и по-скъпо  Thinking

# 598
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте. И аз бях на преглед, после пих кафе със зелено човече.

Преди няколко дни си намерих едни стари записки след изписването от болницата с каката - отбелязвала съм часовете на кърмене, по колко време продължава кърменето, пълен ли е памперса....много ми стана смешно. Сега като се роди бебето ще правя същото нещо, така че ще мога да сравня  Grinning

# 599
gadamer , аз си спомням, че като кърмих в началото дори си записвах от коя гърда съм кърмила, за да не се объркам. Също и на коя страна съм сложила бебето да спи, че да му се оформи правилна главичката. даже по едно време комбинирах- кърмене с дясна гърда- слагам бебето надясно!  Laughing Сега ми е смешно, ама дали няма пак да ги правя тези щуротии...
   Иначе си изпрах обиколниците от каката- не мръднаха изобщо, чудесни са и съм адски доволна!!!

Общи условия

Активация на акаунт