ДЕКЕМВРИйската дружина първа бебка вече има

• 39 064
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Кърмата като се замрази губи качествата си. Аз затова съм решила никакво замразяване. В хладилника може да издържи до 8 дена, това за мен е достатъчно.  Peace

Аз мисля да замразявам, за да си имам когато настъпят кърмаческите кризи. А за 8дни кърма в хладилника не бях чувала. Провери отново - мисля , че беше макс 24 или 48часа, не повече.

http://missby.wordpress.com/2008/01/08/store-milk/
...................................................................................

Момичета...като ви чета как се тревожите за размерите,май започвам да се радвам ,че не съм ходила от 5 седмици на консултация и ще ходя чааааак другия четвъртък!Моята докторка си прави операция,естествено е в болничен,и естествено няма заместничка...Та не съм се гледала на ехограф от както бях в Турция в началото на 7ми месец..  Rolling Eyes Сигурна съм ,че с бебка всичко е наред...остава и плацентата да е читава и живота ми е песен  Heart Eyes

Аз не съм виждала бебка от 3 месеца.  #Crazy Има ли някой друг който да е издържал толкова?  Laughing Дано да няма лоши новини.   Praynig  Praynig  Praynig

# 556
Цитат
Аз не съм виждала бебка от 3 месеца.  #Crazy Има ли някой друг който да е издържал толкова?  Laughing Дано да няма лоши новини.   Praynig  Praynig 

Ама три месеца без никакъв преглед ли, никакъв ехограф?

# 557
Цитат
Аз не съм виждала бебка от 3 месеца.  #Crazy Има ли някой друг който да е издържал толкова?  Laughing Дано да няма лоши новини.   Praynig  Praynig 

Ама три месеца без никакъв преглед ли, никакъв ехограф?

аз съм месец и половина без ехограф, не ми и трябва

# 558
Кърмата като се замрази губи качествата си. Аз затова съм решила никакво замразяване. В хладилника може да издържи до 8 дена, това за мен е достатъчно.  Peace

Аз мисля да замразявам, за да си имам когато настъпят кърмаческите кризи. А за 8дни кърма в хладилника не бях чувала. Провери отново - мисля , че беше макс 24 или 48часа, не повече.

на едни места чета , че кърмата се съхранява в хладилник 8 часа, друго 12,24 и 8 дена съм срещала, вече се чудя на какво и на кой да вярвам, от всякъде все различни мнения, знам също, че преди да я дадеш,ако е стояла в хладилник я опитай и ако има нещо съмнително и 3 часа да е стояла в хладилник се хвърля...

А по-добре да се замръзява кърмата, отколкото да се дава АМ

# 559
Ааааабе мацки, какво правите будни още?! ooooh! Аз си мислех, че съм единствената, дето кука до това време... Отивайте да спинкате, докато не са се разшвъкали щурачетата в коремчетата! Hug

П.П.
Кърмата като се замрази губи качествата си. Аз затова съм решила никакво замразяване. В хладилника може да издържи до 8 дена, това за мен е достатъчно.  Peace

на едни места чета , че кърмата се съхранява в хладилник 8 часа, друго 12,24 и 8 дена съм срещала, вече се чудя на какво и на кой да вярвам, от всякъде все различни мнения, знам също, че преди да я дадеш,ако е стояла в хладилник я опитай и ако има нещо съмнително и 3 часа да е стояла в хладилник се хвърля...

А по-добре да се замръзява кърмата, отколкото да се дава АМ
Що не отправите този въпрос към ЛЛЛ, макар да ми се струва разискван из темите назад? Те ще кажат нещо по-достоверно от това, което сме чели насам-натам. Peace

# 560
лека нощ от мен  Hug Hug Hug
лягайте и почивайте и вие
утре съм на ЖК и ще си взема 45 дневния болничен с една седмица закъснение някъде  Tired

# 561
  • София
Добро утро от мен

От самото начало следя темата, но сега реших да ви се представя.

От София съм, чакам първо дете - момче, термина ми е на 20,12, но тъй като ще раждам с Цезарово сечение, може би датата ще е около 10,12.

Ходя на ЖК в Токуда при др. Кирякова.
Също като няколко от вас съм се ориентирала за раждането към МД при др. Дяволов.

# 562
Добре дошла, vanina_nina Simple Smile
    Тая сутрин пак циркове с градината, тъкмо имаше два дни затишие... Чак ми мина мерака да легна след това да си доспя. Вчера поръчахме матраче за каката. За бебето още няма да вземем, но за него ще е от готовите тип "Слънчо". Ще вземем ново за първите 1-2 години и после ще поръчаме голямо, като на каката, по-твърдо.
    Днес трябва да мина с прахосмукачката и парцалите вкъщи и да метна един боб. С друго не съм предвидила да се натоваря. Усещам как ще ме завладее мързела до края на седмицата. Да ви кажа, едва ли ще ме хване гнезденето скоро, предния път така и не го дочаках  Laughing

# 563

ДОБРО УТРО
                                         добре дошла на новата мама vanina_nina newsm10

и малко настроение smile3503

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 08:17 от m_hristova

# 564
Момичета извинявам се за въпроса но днес или утре има лекции в мола на Цариградско?! За първи път съм свободна и имам време да отида, ако някоя мама ходи можем да се запознаем и да се разходим Аз не бих могла да се ориентирам къде точно се провеждат лекциите

Благодаря предварително и се извинявам за въпроса, знам че е говорено, но нямам време да чета назад

# 565
Привет момичета!Аз вчера си взех болничния и вече официално си почивам в къщи.На вчерашния преглед при доки установихме,че малчо е приблизително 2 369 гр-така показа ехографа,а мама е качила 9 кг  Grinning .Виждам,че някои мами са поръчали или вече купили матраче.Да ви питам на какво се спряхте-на определена марка като Тед,Нани и Магнифлекс или на тези по-обикновенните,които са с пяна,кокос от 50лв?Предстои ми закупуване на матрачето,а все още не съм решила какво да е то....

# 566
ellhris , за бебето сме решили първоначално точно от тези дето са от 50лв да вземем. С каката останах много доволна. Когато поотрасне и разглобим креватчето до юношеско- след 2 години живот и здраве, ще поръчаме на Нани най-вероятно, че сме доволни от тях и сега взехме същото за Ния.

# 567
Lyubi ,понеже чувам добри отзиви за тези матрачета,вашето с какъв пълнеж е?

# 568
На каката ни вървеше направо с креватчето на Бертони и не съм сигурна от кой вид е. Иначе сега ще видя точно какви  предлагат по детските магазини- Хиполенд, Комсед и т.н. Слагам един сайт ориентировъчно да разгледаш детските матрачета. Една мама тук ми го беше препоръчала. правят и размер по поръчка, ако вашия е нестандартен.
     http://www.avmebeli.com/mat.html
 Мисля, че стария е тип Сънчо, но не съм на 100% убедена. Не е мръднал грам за повече от 2 години и половина, но то и детето не тежи много, че да го деформира.

# 569
Йоанка, стискам палци да е сгрешила при меренето лекарката , защото май май на там вървят нещата ... Чакаме те с новини...

Общи условия

Активация на акаунт