ДЕКЕМВРИйската дружина първа бебка вече има

• 38 654
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
# 616
  • София
Маринчееееее, видяхте и аз Simple Smile

# 617
Здравейте..
Е.. събудихте ми любопитството, и аз си пуснах предаването, за да гледам.
Маринче, супер си действително!
Започва малко преди втората точка на скаличката долу от линка, който е посочила Kiara.

# 618
Маринка, беше прекрасна, усмихната и очарователна  Hug
Гала знае накъде да се насочи и изобщо не разбрахме, че си се притеснила  Wink И на мен ми се стори, че Светла Иванова е по-напред с месеците, но то при всеки си е индивидуално.

На мен пък всички ми казват, че имам много малък корем и как е възможно да съм в 8ми месец, чак се дразня понякога, но нали докторката ми казва, че размерите на бебка си отговарят на г.с., затова гледам да не обръщам внимание. Една приятелка все й казваха, че навярно ще роди коте, а той мъжагата си излезе 3.300  Simple Smile

# 619
  • Sofia
Привет на всички!
Я как добре изглеждала тази Марина! Много ми беше интересено разяснението на д-р Игов - то той беше на моето секцио. Много готин доктор! Дано и сега пак да е той!

А иначе честит празник на всички рожденници и именници! Любов и щастие.

И един въпрос: питах преди за бебефоните. Някой ориентирал ли се е към конкретна марка?  

# 620
Ей сега искам и аз да се оплача!
Не мога да си намеря място от яд!
Поръчах преди време някои неща от Mothercare, между които и един комплект за изписване.
Е, днес си ги получих. Голяма радост! Нооо! Каква изненада, когато поогледах комплекта! Поръчала съм размер за earlybaby вместо за newborn. Щях да полудея!!! После нека ми разправят, че бременните не оглупявали, не били разсеяни и т.н. #Cussing out
Няма никакъв шанс да си побера бебчо в тези дрешки, а тоооолкова много ми харесват!

# 621
silviya-sh честит рожден ден да си жива и здрава и едно пухкаво здраво бебче декември!

# 622
Честито на именниците!!!    bouquet Живи и здрави !

Момичета,Гала като тръгна към мен с микрофона и направо все едно студен душ ме обля...бебето започна да рита,представям си как съм изглеждала отстрани.

На мен също ми се стори супер спокойна, определено не ти личеше притеснението  Flutter

# 623
  • София
Училището в лабирин http://www.ma-mabg.com/
Водещата на лекциите, Елена, много ми хареса, много добре обяснява. За съжаление на мен ми е много далече и успях да отида само веднъж.

# 624
момичета ако някой все още има неща за пазаруване :

28 Октомври 2011 !!!

Официално откриване на новите магазини на КОМСЕД АД в БИЛЛА Люлин- бул."Царица Йоана"72 и БИЛЛА Младост- бул."Александър Малинов"

Заповядайте и се възползвайте от нашата супер промоция -50% на всички стоки в тези два нови магазина в дните : 28, 29 и 30 Октомври, 2011г!

то май тоя Комсед  е основно за играчки , но все пак ще има 50 % отстъпка , така че все може се намери нещо полезно  Simple Smile

# 625
  • Отвъд алеята зад шкафа
Е, заслужава си да се отиде да се види това намаление. Иначе мисля, че имам бодита на Комсед от каката, така че може да има и други неща, освен играчки.

# 626
  • Sofia
Привет дами

Честито на всички празнуващи днес    bouquet   bouquet   bouquet

Аз нали още си бачкам имам си дни до болничния , та си стоя в офиса и само чета какво си гледате вие.Но нищо Гала с Маринчето ще си я гледам довечера у нас.  Peace

Това училище в Лабиринт не бях го и чувала даже а живея в Люлин  ooooh! Ще го посетя със сигурност , но вече ще е ноември като съм си у нас.

an4eto У нас винаги е било разтворено навсякъде.Дори и Ивон като се роди врати не съм затваряла никога и тишина не съм пазила.Мисля и сега така да правя и съответно нямам нужда от бебефон.  Peace

Относно ядене и размери моля не се бъркайте  Naughty .Това което си го ядете си е за вас / приказки от рода "ама на бебето му се яде" не ми минават на мен  Simple Smile чисто оправдание си е за майката товаи се лепи на нейното дупе не на бебо.То си получава каквото си иска и по колкото си иска.Това , че някой примерно ще качи 20-25кг не е никакъв показател , че бебето ще е голямо.Даже мисля , че обратното е по вярно .Аз с Ивон качих 10 кг , а тя се роди 3.850. Кумата ми качи 25 кг роди 3.00 кг.  Hug

# 627
  • Sofia
mim_pl, то ми е ясно, че не на всеки му е необходим бебефон. Но ние живеем в къща и бебока ще си е в отделана стая и бебефона ни е абсолютно задъжителен. Питах, ако има мами, които възнамеряват да купуват - на каква марка са се спрели newsm78.

tani4ka, супер инфо за Комсед. В магазинът им на Тодор Каблешков целия приземен етаж е за бебешки дрехи и аксесоари. Аз взех миналата седмица от там разни неща и тази седмица щах да ходя за плот за повиване и още добавки. Но след твоето инфо....ще отидем до Младост. Супер!

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 16:23 от an4eto

# 628
Тези Комсед хубави и качествени неща ли имат или?? Чудя се дали си заслужава да се разхождам до Билла да ги гледам или не. Не съм ги чувала досега и нямам никаква идея какъв тип/стил са им дрешките/играчките...

Ние няма да взимаме бебефон, т.к. нямаме отделни стаи в апартамента и където и да съм ще чувам бебето през цялото време. А и си мисля, че е по-добре да свиква да заспива на шум, защото иначе ако свикне на пълна тишина, после ще се буди от най-малкото нещо

# 629
В Комсед, освен играчки, има дрешки, легълца, колички, аксесоари разни за бебетата. Аз съм с впечатлението, че поддържат по-високи цени. Качество на дрехи не мога да коментирам, защото не съм вземала от тях.
Тъкмо видях, че и в Младост отварят, ще ида да разгледам определено!

Общи условия

Активация на акаунт