Отговори
# 165
alexa и аз благодаря  Hug Иначе моите шушончета според док.Сигридов и док. Попов са момче и момиче  Wink
Протеиновите шейкове ми бяха назначени заради белтъка в урината, понеже чрез урината се изхвърля и за не остава в недостиг за мен и бебчетата се препоръчва чист протеин повечето лекари изписват този на Биогейм 84% миксира се с чаша студено мляко. Някой ги пият и за да нарастват бебчетата повечко и по- бързо, но разбира се като преди това задължително се консултираш с гинеколога си  Naughty Хубаво е преди това да се направят и изследвания на кръвта на Общ белтък и албумин, въпреки ,че моите са си в норма аз приемам този протеин до второ нареждане, свиква се с вкус на бананче . Ако те интересува и нещо друго питай , аз съм на линия  Wink

# 166
Супер, Женка - голяма късметлийка си, ще си имаш и от двете  Hug Това е най-готиният вариант за близнаци според мене Simple Smile

italianomafioto, anabanana  welcome

# 167
 Simple Smile Ох, само всичко да е наред Praynig

# 168
Simple Smile Ох, само всичко да е наред Praynig

Всичко ще е наред Simple Smile Само трябва да си спокойна. На мен поне това ми повтарят  Laughing

# 169
Добро утро, момичета!
Не съм ранобудна, а просто втора поредна нощ не мога да заспя.
Реших за седмица-две да се опитам да не влизам във форума, да не чета и да не му отделям никакво внимание. Надявам се всичко с бебка да е наред.
Причината е, че четох случка, която много ме разстрои и предишната нощ едва успях от умора да заспя, след което се събудих ревяща, успокоих се изключително трудно и краткото унасяне, ако може да се нарече сън, изобщо не беше спокойно. Cry Tired
Тази нощ се въртях в леглото близо три часа, пак с мисли, които не са за споделяне и се преместих в другата стая, поне на мъжа ми да не преча да почива.
Искам да си освободя мозъка от всякакви черни мисли и да не се изкушавам да чета така въздействащи ми писания.
Пожелавам ви всички да сте здрави и бебетата да растат в норма! Praynig До скоро и късмет!  bouquet
Танче, ще ти пиша във fb като прозвъня заведенията за следващата среща.

# 170
  • Бургас
Добро утро!

Как сте всички?
Януари и аз като теб все се разстройвам от някакви новини, които съм прочела, чула и вманиачила в мисли по тях и на мен така ми действат зле на психиката.Все си мисля, че като  не ни остава  нищо друго, можем поне да се молим на Бог да ни дава здраве и живот на нас и бебетата и да се оставим в неговите ръце!
Спокоен ден на всички ни!

# 171
Здравейте мамчета  Hug
скоро не съм писала но редовно ви чета.
Записах си час при д-р Драгнева в Девата да ми води ЖК.......споделете ми мнението си за нея

# 172
  • Бургас
Да споделя и тук линка, който намерих, че орязват пари за болнични , майчинство и безработица
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1091168

# 173
Е това вече е прекалено... 2 години назад им стана много ми се струва...

# 174
Добро утро и от мен Simple Smile

Добре дошла на anabanana сред нас  smile3525

January - май пак нещо лошо си прочела . Да ви кажа момичета аз доста време вече не чета много други теми във форума, ама нашата си я следя. Надявам се тук да не ни се случват лоши неща. Ще ни липсваш January ама много. Моля те избий си всички тези лоши мисли от главата и вярвай, че всичко е наред с теб и бебка.

За майчинството казвата сега ще се гледа две години назат ли  newsm78, я да прочета и аз

Дейзи[/b - ] радвам се, че и ти си вече сред нас и че не имало проблем сериозен за твоята липса Simple Smile

jeni_r - и ти ни липсваш, но ще се разписваш разбира се когато имаш време. Много хубаво, че така бързо си се възстановила и гледкате Simple Smile

# 175
Добро утро и от мен Simple Smile
 А аз вижте пък какво намерих  Simple Smile

http://besove.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/29625/%D0% … -270-%D0%BB%D0%B2
Статията е също от днес  newsm78

Момичета мислете позитивно и не се влияйте от лоши мисли и коментари!  bouquet
Аз пък да ви се оплача от вчера съм на работа ще ми се наложи поне месец още да поработя Sad и днес сутринта се успах като циганче  Embarassed #Crazy

# 176
Е, това е много лоша новина за мен. Че какво да направят тези, които работят по-малко време? Уж искат раждаемост преди 30 години, а нищо не правят по въпроса, за да я стимулират. Направо съм бясна от тази новина.

# 177
  • Където морето целува небето...
Януари недей така бе, мила. Аз отдавна ви казах, че не чета други теми освен тази и февруарската. Именно поради тази причина. Нали някой беше казал, че ако има един случай на нещо лощо, то майката непременно ще пише тук. НИЕ ще имаме живи и здрави бебета!
Това за болничните за 24 месеца назад е прекалено вече. Не ме касае много тъй като имам повече от 5 години непрекъснат стаж на високи осигуровки, но не и като последните 12 месеца примерно. Все пак заплатата се покачва, има бонуси. Сега ще ме върнат на по-ниска заплата. А мамите, които нямат този стаж какво правят  newsm78. Дано да не е вярно. А нас ще ни хване ли като е заварено положение?
В този ред на мисли искам да ви питам вашите татковци ще ползват ли дните за бащата, които се полагат? Всичките ми познати се оплаквват, че много са загубили и то точно в месец, в който трябват най-много пари. Ние мислим мъжът ми да си пусне от полагаемата отпуска вместо тези дни. Вие имате ли наблюдения?

# 178
Колегите на мъжа ми се възползваха от тези дни след раждането. И той ще е от тях, живот и здраве, а отпуската си е отпуска, ще я използва за друго.

# 179
И ние си мислим мъжа ми да се възползва от 15-те дни бащинство. Незнам може и да се загубят пари. Не съм се интерисувала по този въпрос, ама ще ми и е хубаво и той да е до мен първите дни. Макар, че тогава ще се засекат в къщи с моята и неговата майка ама какво от това.

Общи условия

Активация на акаунт