Отговори
# 150
  • Бургас
Добро утро!

ЧЕСТИТ ДИМИТРОВДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!ЖЕЛАЕМ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
Алекс, радвам се, че всичко е наред с бебешока, какъвто и да е пола, живи и здрави да са ни!Като ги родим, ще ги видим Simple Smile А за килограмите, изобщо не се тревожи, ти си си добре по структура, може би и ген.
Дейзи, къде се изгуби?
Хайде, лек ден на всички ни!

# 151
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ    ura

January - и аз съм вече шах за пола и си казах каквото е такова, щом е решило да ни изненадва да си го прави:). А за обеците незнам да ти кажа хахаха, ако е момче ще го направиш гъзар с една обица Simple Smile.
Щом казваш, че не си доволна от кухнята в Зорница по-добре да отпадне да.Няма сега да направим разни бели с мамите Simple Smile

Алекса - радвам се, че и при теб всикчо е наред и е минало добре при Попов. Вначалото на другия месец се надявам и аз да успея вече да се вредя при него. Ще чакам да видя какво ще каже и той за пола, ама най-важното е да са ни здравички. Щом ти си видяла " малката принцеса" Simple Smile значи видеозона му е хубав да разбирам.

# 152
Добро утро и честит празник на всички именници   bouquet
А относно въпросчетата Simple Smile -надявам се да мога да родя по нормален начин тук в Окръжна.Даже днес ще ходим с една съфорумка от друга тема на Отворени врати в Родилно отделение.За доктор мислех да не избираме,но в крайна сметка може да говорим с Трепечов.
ЖК ми я води д-р Гавазова,но честно казано не съм очарована и друг път/надявам се да има такъв/ със сигурност ще съм при друг д-р.Въпреки че отзивите за нея бяха много добри,пропусна елементарни неща като следене на кг,но здраве да е!
Извинявам се ако сте го обсъждали,но нямам време да ровя назад в темите-някоя мама може ли да препоръча добър педиатър в Меден Рудник?

# 153
Честит празник! Живи, здрави, щастливи и много обичани и обичливи Simple Smile

italianomafioto - не се притеснявай за кг, тя другото да е следила, пък то кг ние си ги гледаме всеки ден Simple Smile

# 154
  • На морето!
Добро утро и от мен! Аз сега се връщам от преглед. Бебчето е ок. Вече е с главата надолу, аз съм много кг. +, даже няма да кажа колко, че ме е срам. Според него съм ок, но аз се плаша. За хемоглобина ми изписа желязо и това е. Следваща консултация ще правим около 7ми., че от тогава ще изляза в болничен и ще направим контролно нови изследвания. Това е. Този път съм доволна, приказваше му се на човекът и прегледът беше приятен, а не както по принцип стил професор-студент.
Честит празник на всички празнуващи и от мен!
Аз на отворени врати мисля да мина през декември, някой желаещ за тогава? Ще припомня като дойде.
От средата на ноември ще съм свободна и за лекциите на ДМ, ако все още има желаещи, които не са ходили- ще се радвам да се видим.
За среща все още съм пас, като остана по-свободна ще съм на линия.
Вчера си взех бебешки прах за пране и ако събота и неделя наистина е топло и слънчево мятам малко по малко торбите, които имам / те не са много, а голяма част от тях ще носим едва лятото, но все пак/.
За пола- какво да кажа, аз също съм в шах. В началото беше момче, после Бояджиев отсече момиче, на 100%, а Миринчев си мълчи по въпроса за пола. Ще попитам и Попов, но ми се иска да вярвам на Бояджиев, искам мома, както и таткото и баткото, всички чакаме момиче. Със Симеон първо беше момиче, после, някъде към 6ти месец се преместих при Гамишев и човекът се изсмя и вика "Каква мома, виж какви кайсийки има". Та така, пак се пренастройвах.
За кг и аз не мисля, че това е чак толкова съществено. По-скоро е изискване на НЗОК, ако имаш проблем с теглото се вижда и с просто око. По-важни са други неща- изследванив, ехограф и т.н., дано тях поне прави както трябва. Аз в това отношение съм много доволна от Миринчев.
Ох, това е сякаш от мен, отивам да се трудя, че малко остана- вижда му се края вече!

# 155
Браво, че този път прегледа е бил добър и приятен. Пишете ме и мен за всички лекции за ДМ, че не съм ходила на нито 1.  Embarassed

# 156

Menina - много хубаво, че прегледа този път е бил много приятен за теб и че бебето е добре. Значи и при теб има чуденка за пола. Нищо явно това ще е изненада за нас:)

# 157
  • Бургас
ДОбро утро  Hug

Ние днес сме вкъщи, в  комплект с Йоан. Снощи започна да повръща и така 5 пъти, явно някакъв вирус е лепнал от градината  Tired Откакто е станал, не е и се надявам да сме го пресекли още снощи  Praynig

Иначе, аз си запазих час за Попов за петък. Неговият ехограф не е последна дума на техниката, но той явно вижда на него, което е по-важно според мен  Grinning

# 158
Здравейте и от мен  Hug  Честит празник на всички именници  smile3525

Бонбонче, благодаря за хубавите думи Simple Smile

Менина, радвам се, че всичко е наред с бебенцето и сте поговорили повече тоя път с док.
Забравих да ви кажа, че за пръв път и нашата беба се беше обърнала главично (тая дума даже не бях я чувала  Laughing , то само седалищно ми казваха досега ... ) и затова и си лъснаха прелестите й отдолу  Party

Танче, не е кой знае какво ехографа, но той ти го обръща към теб и ти го виждаш съвсем отблизо, а и на мен ми го направи с няколко пъти zoom и като покаже къде какво да гледаш, всичко си виждам аз  Peace  Дано само твоето бебенце да се е разположило подходящо като отидеш и съм сигурна, че и ти ще видиш всичките му подробности Wink

GJK, да се оправя малкия още днес ви пожелавам и да пишеш след прегледа в петък.

Хайде, до после  bye

# 159
  • Burgas
Привет и от мен!Тия дни все искам да пиша нещичко и все не остава време...
Първо честит имен ден на всички празнуващи днес, с пожелание за много здраве и късмет и весело изкарване на празника!
Освен това искам да пожелая леко и безпроблемно раждане на мамите, на които им остава съвсем малко до финала и съвсем скоро да гушкат своите бебенца!
Добре дошли и на новите бременелки,  желая им лека и безпроблемна бременност!
Иначе ние сме добре, малкия си хапва добре, вече е качил около 500-600грама, но пък ни почнаха и колики от 2 дни и е много неспокоен и плачлив(е, не през цялото време).Има моменти когато си заспива и спи непробудно по 2-3 часа, но може и да не заспи по 1 час след като се е нахранил и да си плаче. Но така си е ...бебешки неволи..
Аз се възстанових много бързо след това раждане, само за килограмите ще ми е малко трудно докато ги сваля, но сега си похапвам по стабилно, че да има и за бебешора  Wink
Още не сме излизали на разходка, но ще изчакам да минат и следващите 3-4 дни, че го дават с превалявания и после го мятам в количката...
А баткото ми ходи на градина поне засега и се надявам да ходи, че иначе незнам как ще се оправяме...а пък особено ако се разболее...но няма да го мисля...
Засега толкова от мен, ще ви попрочета малко че много сте напреднали с темата и се надявам да имам повечко време да ви чета и да пиша, че ми липсвате.. Hug Hug Hug

# 160
Здравейте,момичета.Аз отново бях предадена от лаптопа ни и нямах достъп до форума.Подозирам,че скоро ще предаде богу дух завинаги нашият лаптоп,а пари за нов няма. Confused
NIA.M,KRIS72,Бонбонче,благодаря ви!  bouquet
Аз съм добре физически,ама емоционално съм в тотален спек.Днес дори се разревах в кабинета на Миринчев.Просто много ми се насъбра и когато днес ми се наложи да оправям дружно забърканите бакии на докторите около моя болничен ми дойде в повече.Та мен най-лесно ме разревава бюрокрацията,де.И като знам колко "много" пари ще получа като болничен и направо ми се отщя да се занимавам. ooooh!Наложи се и днес да дам последните ни пари за платен "преглед" при доктора,за да може да ми удължат болничният,т.к вече този месец съм била на преглед по каса.Също заради болничният ми премести консултацията към края на месеца,а не както сега в средата.
Здраве да е,то като се насъбере лошо,после винаги идва добро. Peace
Приятен ден желая на всички ви,както и много положителни събития и приятни емоции. Hug

# 161
  • Бургас
Здравейте,момичета.Аз отново бях предадена от лаптопа ни и нямах достъп до форума.Подозирам,че скоро ще предаде богу дух завинаги нашият лаптоп,а пари за нов няма. Confused
NIA.M,KRIS72,Бонбонче,благодаря ви!  bouquet
Аз съм добре физически,ама емоционално съм в тотален спек.Днес дори се разревах в кабинета на Миринчев.Просто много ми се насъбра и когато днес ми се наложи да оправям дружно забърканите бакии на докторите около моя болничен ми дойде в повече.Та мен най-лесно ме разревава бюрокрацията,де.И като знам колко "много" пари ще получа като болничен и направо ми се отщя да се занимавам. ooooh!Наложи се и днес да дам последните ни пари за платен "преглед" при доктора,за да може да ми удължат болничният,т.к вече този месец съм била на преглед по каса.Също заради болничният ми премести консултацията към края на месеца,а не както сега в средата.
Здраве да е,то като се насъбере лошо,после винаги идва добро. Peace
Приятен ден желая на всички ви,както и много положителни събития и приятни емоции. Hug
Дейзи, радвам се че се разписа.
Не ги мисли тъпите бюрокрации, край няма да имат.Живи и здрави да си родим бебоците, пък оттам-нататък ще го мислим! Simple Smile

# 162
Здравейте момичета, записах се днес и аз на ЖК най-накрая, хората ме гледат като изумени кога съм се сетила само:) На ехограф не ме прегледаха, така, че ще се срещнем поне още веднъж с док. Попов, ще гледам да си запазя час, че нали трябва да се гледам на две седмици.
А утре ще се консултирам най-сетне и с нефролог, днес си запазих час. Засега нещата са добре ако се вярва на изследванията, но трябва да се следят изкъсо...По принцип всяка бременна трябва да следи изкъсо,  белтък, кръвно и отоци задължително, не е шега работа.
alexa, Количество белтък в урината е отделно изследване от обикновената урина, та понеже в моята обикновена урина имаше опалесцениция, реших да си направя и това изследване, както и  урокултура, белтъкът в урината е променлив, т.е може днес да имаш , а утре не, но е хубаво да се следи ,понеже при високо съдържание на белтък в урината може да е начален стадий на прееклампсия, а тя много опасна и за майката и за бебетата, та затова е хубаво да се следи белтъка, както и кръвното , отоци по тялото, не случайно докторите казват, ако се събудиш сутринта с отекли крака и лице веднага да се обадиш...А, забравих...Честити ти розовки гащи, да ви е жива и здрава малката принцеска  Wink
Ох, това е засега момичета....ще я гледаме напред  Hug

# 163
Мерси Jenka  Hug Да ти се връщат двойно пожеланията Wink Ти знаеш ли им пола на твоите бебоци?
И за протеиновите шейкове исках да те попитам ..

# 164
Здравейте, по прочетох темичката ви и открих доста полезни работи,  bouquet Може ли да се присъеденя Wink Бременна съм в 12 г.с,имам едно момченце на 4 год. На ЖК се записах при Люцканов,само веднъж съм ходила, така че нямам още мнение,даде ми направления за ПКК и урина,васерман,спин и хепатит и това беше,а гледа ме и видеозон,на който аз нищо не видях,каза че всичко е ок.Незнам друго трябва ли за момента.
Записах си час за 4Д ултразвук за БХС за утре при Калчева.Някой ходил ли е при нея,да даде мнение?

Общи условия

Активация на акаунт