А за килограмите, изобщо не се тревожи, ти си си добре по структура, може би и ген.
.
значи видеозона му е хубав да разбирам. 
-надявам се да мога да родя по нормален начин тук в Окръжна.Даже днес ще ходим с една съфорумка от друга тема на Отворени врати в Родилно отделение.За доктор мислех да не избираме,но в крайна сметка може да говорим с Трепечов.
Откакто е станал, не е и се надявам да сме го пресекли още снощи 
Честит празник на всички именници 

Дано само твоето бебенце да се е разположило подходящо като отидеш и съм сигурна, че и ти ще видиш всичките му подробности

Наложи се и днес да дам последните ни пари за платен "преглед" при доктора,за да може да ми удължат болничният,т.к вече този месец съм била на преглед по каса.Също заради болничният ми премести консултацията към края на месеца,а не както сега в средата.

Наложи се и днес да дам последните ни пари за платен "преглед" при доктора,за да може да ми удължат болничният,т.к вече този месец съм била на преглед по каса.Също заради болничният ми премести консултацията към края на месеца,а не както сега в средата.

Може ли да се присъеденя
Бременна съм в 12 г.с,имам едно момченце на 4 год. На ЖК се записах при Люцканов,само веднъж съм ходила, така че нямам още мнение,даде ми направления за ПКК и урина,васерман,спин и хепатит и това беше,а гледа ме и видеозон,на който аз нищо не видях,каза че всичко е ок.Незнам друго трябва ли за момента.Препоръчани теми