Отговори
# 600
Трябва да се запознаем, за да ходим на разходки заедно пролетта и лятото, дай боже, с колички Simple Smile

Непременно, а може и да дойдеш на следващата ни среща. Последната ни среща беше сега в събота, но явно си я изпуснала.

# 601
  • Burgas, Bulgaria
да се похваля- минах през Девата ....имаме си всичко ...дори отговаряме на 9г.с....
Гледа ме  Ризова и Ангелов..... Този д-р Ангелов изглежда симпатичен .....млад е......
сега да се издаде  мамата дето стоеше срещу мен и си бъбрихме,3 часа близо чакахме докторката  Crazy

# 602
  bouquet браво за хубавата новина, мадам тиква Simple Smile

# 603
Незнам дали сте видяли, но в колектива в момента има оферта за количка Чико - пускам я тук:

http://bg.kolektiva.net/burgas/chicco-trio-s3.html

# 604
Здравейте, и аз отдавна не съм писала, но затова пък ви чета редовно. Днес бях на ЖК,док. че всичко е нормално. Аз пък се притеснявам, че не напълнявам.С първата ми бременност в 4-месец вече бях качила около 6-7 кг,а сега само 2. Изписаха ми Феро-Фолгамма,заради ниския хемоглобин,някой пил ли е такива, защото мен досега не ми се е налагало,а чух че не се отразявали добре на стомаха.А на ЖК ходя при Люцканов,доволна съм,но не много приказлив.

Радвай се, че не напълняваш, това са глупости! Единственото важно нещо е на всеки преглед да ти казват, че бебето се развива нормално според седмицата, в която си!!  
И аз пия Феро Фолгамма, не се отразяват изобщо зле на стомаха, стига да не ги взимаш на гладно.
Но яж и червени меса - телешко и свинско.

# 605
да се похваля- минах през Девата ....имаме си всичко ...дори отговаряме на 9г.с....
Гледа ме  Ризова и Ангелов..... Този д-р Ангелов изглежда симпатичен .....млад е......
сега да се издаде  мамата дето стоеше срещу мен и си бъбрихме,3 часа близо чакахме докторката  Crazy

Браво на вас, мадам тиква Simple Smile А защо и двамата те гледаха? Час запазен имаше ли си?? 
И аз я чакам много Ризова за ФМ и повече нямам намерение да се занимавам с прегледи в тая болница.

Като стана дума - Танче, нещо не правиш като хората, за да не ти се получава толкова време запазването на час при Попов. Обади му се на мобилния и отиди в болницата на преглед, както Женка прави.

# 606
  • Burgas, Bulgaria
Ами имаше раждане и за това почакахме....аз бях без час, но по принцип те не записват часове....
Двамата бяха не знам защо-може би го въвежда в нещата -изглежда готин .....интересно ми беше ,че през корема видяха грозденцето .....което само може да ме радва де  Crazy

# 607
Я каква радост за окото,колко момичета са се разписали днес. Laughing Laughing
Алекс,сутринта се опитах да ти пратя лично съобщение но кутията ти е пълна. Peace

# 608

Като стана дума - Танче, нещо не правиш като хората, за да не ти се получава толкова време запазването на час при Попов. Обади му се на мобилния и отиди в болницата на преглед, както Женка прави.

какво друго да направя освен, че съм звъняла нон стоп около 40 минути на телефона за запазване на часове, но както и да е. Няма да ви занимавам с моите проблеми , ще се оправя и сама

# 609
Таничка миналата седмица и аз звънях до дупка в събота и в понеделник, значи почвах от 9 без 20 та чак до 9 и 30часа(нон стоп, не съм пуснала телефона и за секунда), ту заето, ту свободно, но никой не ми вдигаше, та си помислих, че най- вероятно не запазват часове и както ти казах, отидох до болницата.Ако наистина държиш да се свържеш с него, звънни  в болницата и попитай Попов кога е на смяна и отиди към 12 часа на обяд в отделението да почакаш(понеже като е първа смяна е до 1 часа следобяд, но зависи дали е в операция и т.н, но се редуват с Димитрова), той не би ти отказал преглед, още повече ,че ще има и други момичета там да чакат. Доста мудно става запазването на часовето знам, и аз се нервирам на моменти, но какво да се прави доста хора натискат за него, пък и той явно е с ограничено време, все пак е завеждащ отделение, операции ,визитации, абе незнам, ама стискам палци този път да ви се получи прегледът и да останеш доволна разбира се  Wink

# 610
А,Танче,занимавай ни,занимавай ни,ние затова сме тук. Hug
Пожелавам ти при следващият опит да успееш с така търсения Попов.Време е да се знае мома или младеж се чака тука. Hug

# 611
Айде сега кажете и на мен за носа какво мога да си взема и да си слагам?
Кихам днес доста честичко и май го усещам, че се опитва да се запуши. Иначе друго засега не ме притеснява, ама може носът да е предвесник!

Танче, може пък да не ти е писано да се видиш през тази бтременност с Попов! И все пак - спокойствие и късмет!

# 612
  • Бургас
tania_burgas, с огромно удоволствие ще се присъединя към бъдеща среща да побъбрим наволя за всички хубави неща, които предстоят. Аз от едно известно време мисля само за бременни неща и усещам как обсебвам повечето разговори с приятели и после ми е гузно  Вие планирате ли нещо скоро?
За съжаление нищо не знам за Попов и не мога да ти помогна, само съм чувала положителни отзиви. Аз съм при Дорийска.
мадам тиква, поздравления за хубавите новини 
anabanana,  присъединявам се към съвета на alexa_относно килограмите. Бебето си взима всичко, което му е нужно от теб,  независимо от килограмите ти. Съвета на лекарите е да не се напълнява с повече от 2 кг на месец, защото бързото качване води до високо кръвно, ускорен пулс и др. неща и създава проблеми като цяло.  Радвай се, че няма да ти се налага да се ограничаваш в храната  и не мисли за лоши неща без основание.

# 613
Влади,знам,че сребърната вода помага. PeaceДано хванеш настинката още в началото и не се развие. Hug
За килограмите,аз до четвъртият месец не бях качила,ама сега си наваксвам. Crazy
Момичета ще правим ли в бъдеще някоя колективна поръчка,така си питам,нахално като пълен лаик?

# 614
  • Бургас
january, имам рецепта с 10 вида хомеопатични за ОВИ + капки, но нищо не се разчита. Мога да ти пусна една снимка, ако успееш да разчетеш, но не знам как  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт