Отговори
# 555
Добро утро  Hug

Минавам да се отчета, че още сме 3 в 1 . Нещата се успокоиха- нямам болки, контракциите намаляха.
Ще пиша повече след прегледа!
Благодаря за стиснатите палци  Hug

Браво GJK,

Че всичко е отминало. Дано да си изчакам поне да влезеш в 9-ти месец. Да пишеш след прегледа:)

# 556
  • Бургас
Добро утро!

Гледам контракции са хвърчали снощи.За Ванчето -добре, тя вече може и да е в болницата.
GJK, ти се отчети след прегледа днес Simple Smile
Останалите как сте?
Хайде, дано да е спокоен като цяло денят за всички ни!

# 557
Лелеее аз един ден не влязох във форума и много бремелински страсти са се развихрили. Ванче успех мила, дано всичко да мине леко и меко както се казва. Вярвам ти , че вече броиш не дните, а часовете и чакаш с нетърпение да родиш. Мене ме боляха ставите и костите още от 7-ия месец, да не говорим за тежестта и безсънието , което направо ме убиваше накрая. Как няма да иска човек да роди колкото се може по -скоро. Все си виках, Ох няма ли да родя най-после. И аз като тебе до термина си издържах. И ако не го бяха изкарали бебето, сигурно още щеше да стои. То май на момченците не им се излиза от топлото място.
Гери ,радвам се, че всико се е разминало. И на тебе не ти е леко, но ми се струва, че на следващата среща нито Ванчето ще е там ,нито ти.  И на двете ще ви е олекнало. Въпреки, че то после започва големия зор. ooooh!

# 558
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА! АЗ РЯДКО СЕ ВКЛЮЧВАМ, НО ПО ИНТЕРЕСНО МИ Е ДА ВИ ЧЕТА! ВАНЧЕ ДАНО ВСИЧКО МИНЕ ЛЕКО ПРИ ТЕБ! GJK НЕКА И ПРИ ТЕБ ВСИЧКО Е НАРЕД!
ИЗВИНЯВАЙТЕ ЗА ТЪПИЯ ВЪПРОС НО НА ВАС ВСЕКИ МЕСЕЦ ЛИ ВИ ПУСКАТ ИЗСЛЕДВАНИЯ! АЗ СЪМ В ЧЕТВЪРТИ МЕСЕЦ И ДОСЕГА САМО ВЕДНЪЖ СА МИ ПУСКАЛИ ИЗСЛЕДВАНИЯ! И МИ Е ДОСТА ПРИТЕСНЕНО  - КОРЕМЪТ МИ СЕ СТРУВА ГОЛЯМ ЗА ЧЕТВЪРТИ МЕСЕЦ  - С ПЪРВАТА МИ БРЕМЕННОСТ В ЧЕТВЪРТИ МЕСЕЦ ПОЧТИ НЕ МИ ЛИЧЕШЕ А СЕГА.....УЖАС! КАЗВАТ ЧЕ ПРИ ВТОРА БРЕМЕННОСТ ПО-БЪРЗО ПРОЛИЧАВА. ДАЛИ НАИСТИНА Е ТАКА - ЧЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАМ И ПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ ГЛУПОСТИ!

# 559
  • Burgas, Bulgaria
момичета има ли някой на ЖК при Добрин Иванов  newsm78

# 560
Stelinkata, аз съм в началото на 6ти и досега само в 4ти ми пуснаха кръв и урина. Като питах доки тя ми каза, че към края на 6ти пак ще ми пусне.

# 561
stelinkata - не трябва да те притеснява големината на корема. Най-важното е бебето да се развива добре и да си отговаря на седмиците. По ЗК не всеки месец се пускам изследвания, ако нямаш проблеми. Например при мен в 6-ти и 7- ми месец не са ми пускали изследвания. Но сега в 8-ми - пълна кръвна картина, изследване на кръвната захар, изследване на урина и така.

smile3515 днес пак нямах успех при свързването с Попов. Постоянно даваше заето, а когато започна да дава свободно никой не вдигна. Направо вече нямам думи и май няма да ми издържат нервите.

И да знаете каква глупост направих. Аз си правя копия на болничните преди да ги изпратя на работодателя в София. Представете си отивам при куриера и съм му дала копието за изпращане. А оригинала си е в мен гледам като се върнах в къщи.  smile3514. И сега пак трябва да ходя- охххххххх от глупавата ми глава

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 10:43 от tania_burgas

# 562
Stelinkata, аз съм в началото на 6ти и досега само в 4ти ми пуснаха кръв и урина. Като питах доки тя ми каза, че към края на 6ти пак ще ми пусне.
БЛАГОДАРЯ ТИ CabuHka - успокои ме!

# 563
stelinkata - не трябва да те притеснява големината на корема. Най-важното е бебето да се развива добре и да си отговаря на седмиците. По ЗК не всеки месец се пускам изследвания, ако нямаш проблеми. Например при мен в 6-ти и 7- ми месец не са ми пускали изследвания. Но сега в 8-ми - пълна кръвна картина, изследване на кръвната захар, изследване на урина и така.
мерси и на теб танче за отговора! забравила съм как е било с първата ми бременност и не знам защо си мисля че се пускат всеки месец изследвания!

# 564
А МОМИЧЕТА ВИЕ КЪДЕ СТЕ СЕ НАСОЧИЛИ ЗА РАЖДАНЕ??? АЗ СЪМ МНОГО ПРИТЕСНЕНА КЪДЕ ДА РАЖДАМ????

# 565
момичета има ли някой на ЖК при Добрин Иванов  newsm78
АМИ ПРЕДИ СЕДЕМ - ОСЕМ ГОДИНИ МОЯ ПОЗНАТА Е ХОДИЛА ПРИ НЕГО И БЕШЕ ДОВОЛНА!

# 566
А МОМИЧЕТА ВИЕ КЪДЕ СТЕ СЕ НАСОЧИЛИ ЗА РАЖДАНЕ??? АЗ СЪМ МНОГО ПРИТЕСНЕНА КЪДЕ ДА РАЖДАМ????

Аз ще раждам в Дева Мария

# 567
И аз към Дева Мария съм се насочила. Stelinkata, кажи ни нещо повече за теб - в коя седмица си, при кой си на ЖК. Разбрахме, че не ти е първа бременност Simple Smile

# 568
Привет и от мен, ранобудници такива! Hug
Чакаме вече Ванчето да се похвали смомък, а GJK да даде отчет за прегледа! Ако някой друг също е минал на преглед или има с какво да се похвали - хоризонта е ваш - слушаме с нетърпение!  bouquet

stelinkata, при нормална бременност излесдванията от рода на ПКК и урина са три за 9-те месеца.
А относно корема - от приятелки с опит знам, че при втората им бременност, освен че им проличава много по рано, като цяло коремчето расте по-голямо и по-бързо. Сигурно е индивидуално, но има известна логика да е така. АКо се чувстваш добре и усещаш бебето регулярно - ПОЗИТИВИЗЪМ и КЪСМЕТ ти пожелавам.
Аз още не съм решила на 100% къде ще раждам, но на 90% - в Девата и съм с надежди за нормално раждане. Praynig

# 569
И аз към Дева Мария съм се насочила. Stelinkata, кажи ни нещо повече за теб - в коя седмица си, при кой си на ЖК. Разбрахме, че не ти е първа бременност Simple Smile
В 17 СЕДМИЦА / НЕ ЗНАМ ЗАЩО НЕ МИ ИЗЛИЗА ЛЕНТИЧКАТА - ЯВНО НЕЩО НЕ ПРАВЯ КАКТО ТРЯБВА/.  НА ЖК ХОДЯ ПРИ ГАЛИНА ПЕТРОВА В АЙТОС. ДА ВТОРА БРЕМЕННОСТ МИ Е  - ИМАМ СИН НА 7 ГОДИНИ  - В ПЪРВИ КЛАС СМЕ. И АЗ СИ МИСЛИХ ЗА ДЕВА МАРИЯ ПОНЕЖЕ ЖИВЕЯ В КВ. БАНЕВО И МИ Е СУПЕР БЛИЗО , НО ЧУХ И ДОСТА ЛОШИ ОТЗИВИ ЗА ТАМ. НАПРАВО НЕ ЗНАМ. А ЗА МБАЛ НЕ ИСКАМ И ДА СИ ПОМИСЛЯМ -  ПРИ ПЪРВОТО РАЖДАНЕ БЯХ ТАМ ПОНЕЖЕ НЯМАШЕ КЪДЕ ДРУГАДЕ  - УЖАС!

Общи условия

Активация на акаунт