Ябълки и круши сладък сок наляха, ЮЛЧЕТАТА още на млекце стояха!

• 41 763
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
И моя е така неспокоен, едвам изкарваме нощта, постоянно мрънка и плаче....но аз си мисля, че е рано за зъбки или пък не?

Не е рано, поне не мисля, че е.Всъщност всяко дете е индивидуалност във всяко едно отношение.   bouquet
pospalana отдолу на венеца се вижда къде ще са двата долни зъба, като при единият (от дясно) е малко по-подуто.И аз свикнах да спя вечер, но какво от това? Малкия е на друго мнение  Joy
Rakkaus Благодаря!
lollipop84 На колко месеца сте?
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=lenti ----> за лентичките в подписа  Hug

# 136
Бебка е на 3 месеца и половина почти Simple Smile. благодаря за лентичките Simple Smile

# 137
Здравейте момичета,
искам да споделя, че открих невероятно средство за увеличаване на лактацията и познайте какво е то - боза. Има нова био боза, аз бях доста скептична, но имам приятелка с био магазинче която ми я препоръча и аз взех да пробвам. Резултата беше невероятен направо. През нощта гърдите ми се препълниха чак и трябваше да цедя. Нутелка, ето това е възможно решение на проблема със събирането на някакво допълнително количество. Ако някой иска ще дам повече инфо как изглежда.
Приятни разходки днес и дайте да решим кога да се видим. Предлагам следващата сряда например.

# 138
ludesita на мен една биричка вечер ми действа по същия начин  smile3559  beer
Аз искам да попитам майките шофьори дали смеят да карат сами с бебето в колата, мен още ме е страх, в смисъл такъв, зависи къде съм,ако се разреве и съм на някое голямо кръстовище и не мога да сляза да я успокоя ??? Хич не понасям да реве  Blush и затова се въздържам от шофирането!

# 139
  • София
Бррр, че студ  cold Появи се слънце, ама пусти вятър...

Анелия, аз си шофирам. Йоанна обикновено заспива в колата и няма проблеми. Случвало се е да се разплаче, когато спра на светофар, ако не е заспала качествено, но в момента, в който потегля пак, млъква. Мислила съм си какво правим, ако не може да се успокои, но съм сигурна, че където и да съм, няма да ми отнеме много време да намеря къде да отбия и да спра, за да я успокоя, но засега не ми се е налагало. 

Деси, това с бозата и аз го знам, но знам също и че освен за увеличаване на лактацията, съдейства и за увеличаване размерите на други работи   261uu , та се въздържам Simple Smile

# 140
  • София
За шофирането и мен ме беше страх в началото, но вече си карам с бебето в колата.
Лошото е, когато мъникът е на задната седалка. Аз така за пръв път го качих на задната седалка, с гръб към движението. Трябваше да отида сравнително на близо от нас. НА отиване беше ОК, но на връщане нещо се размрънка. И понеже няма как да го успокоиш само с глас, почна да пищи страшно и аз не можех да направя нищо.  Angry Angry Angry Направо се побърках. И с една ръка го извлякох от задната седалка напред. Лошото беше, че нямаше как да спра някъде, тъй като беше задръстване и аз бях в най-лявата лента. Виктор пищеше още по-страшно. Прибрахме се като го държах с лявата ръка, а с дясната карах и сменях скоростите. Беше си голям страс за малкия, а за мен още по-ужасно.
След това преживяване - преместих столчето на седалката до мен и когато мрънка - му говоря, той ме вижда и е много по-спокоен. Не знам дали по закон е позволено отпред, но нека само някой се опита да ми каже нещо, ще го... #2gunfire Все пак и ние сме хора и имаме нужда да се придвижваме. Аз поне бих се побъркала, ако трябваше да се придвижвам само около нас, когато сме сами.

# 141
Can Can ами аз вече се побърках  newsm57 и затова питам. Ама и таткотио нещо ми се чумери като спомена да ходя някъде с малката с колата.. засега го слушам, но ще видим до кога  Crossing Arms
А някой знае ли какво казва закона за возенето отпред, че ме мързи сега да се ровя да чета... На столчето има само написано да не се слага с гръб към движението на предната седалка, ако има въздушна възглавница

# 142
Ужас! Ще умра направо! Снощи ме заболя глезенът без да съм го травмирала, без нищо. До вечерта не можех да ходя. Поду се , боли... Днес ходих на лекар - някакво възпаление около ахилесовото сухожилие. От куцане насам натам ме заболя и кръста...С големия се беше възпалило сухожилие на ръката, с малкото сега пък на крака... Иде ми да се застрелям направо!!!

# 143
aneliq_sergeva, аз шофирам от момента, в който пръстите на краката ми спряха да изтръпват и съответно си возя бамбина (беше на 11-12 дни). Аз обаче я слагам на предната седалка, обратно на движението и съм изключила еър бега. Така, ако се размрънка се протягам, бутам бибата и тя заспива, а като е будна ме гледа и е спокойна. Моят мъж няма проблем с това да я водя, имаше проблем в какво я возя, но тъй като не искаше да си разменим колите, сменихме моята кола.
Между другото в правилника не се забранява монтирането на кош на предната седалка, стига да няма еър бег или да е изключен. По принцип в ЕС е препоръчтелно кошчетата за новородено да са на предната седалка, но все пак сме в БГ..., по принцип в ЕС дори не изписват бебе от болницата, ако не си носите кош за новородено. Тук е различно - бебето в едната ръка, букетите в другата, мама се качва в колата и гушва бебето с едната ръка...

# 144
Да взема да почерпя и аз. Християн днес прави 4 месеца!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И НА ВЛАДИСЛАВА, НИКОЛ, АЛЕКСАНДЪР И АЛЕКСАНДЪР, МАРТИН И САМУИЛ!
Относно шофирането - не се притеснявам и аз го слагам до мен.
Ехх разплака се.... до по-късно евентуално.

# 145
Привет на всички и от нас, едва сега успявам да се разпиша в новата тема, но ни завъртяха проблеми с малчо:(
Pospalana, и ние бяхме с хрема, но нещата явно не са само хрема:(
Взеха ни секрет от носа и гърлото и се оказа, че има кандида и на двете места+ешерихи еколи от гърлото, което ми се струва невероятно, при положение че това е бактерия, развиваща се в червата:(
Затова повторихме изследването и утре най-рано следобед ще имаме резултат.
Решихме да вземем секрет, защото малката след като изкара малка хрема, продължи с това хъркане, което е от родилното и което педиатърката ме увери, че нямало проблем.
Да, ама явно не е съвсем така, защото детето има задна хрема или храчки и й пречат ужасно:(
А това значи, че има някакви бактерии, най-тъпото е че, в поликлиниката като взеха секрет казаха чист е ooooh!което няма как да е така, считайте как работят:(
да не говорим, че ходим да й аспирираме нослето и жената, която го прави се оказа, че не спазва елементарни правила за хигиена, нищо чудно и тя да ни е лепнала нещо, само ще спомена, че след като й видя гърлото с тези старите шпатули  я сложи при чистите инструменти #Crazyкакво да ви кажа, да не се налага по лекари да ходите, ние за съжаление от малки нещо започнахме с проблеми, първо с кръвопреливането, сега това:( Абе ужас:(
някоя мама, ако имала подобни проблеми със секретите, нека сподели, ще съм благодарна,
ние утре сме на лекар при Рангачев от Исул, ако някой знае нещо за него нека сподели, уж бил добър, не знам вече:(
И така:( Стана дълго извинете ме за което, но наистина съм много притеснена Cry

# 146
извинете за тъпия въпрос,опитах да направя лентичка,попълних всичко стигнах до финал преглед,а като искам да публикувам нещо тя не ми излиза,трябва ли да копирам някъде адреса?

# 147
usasuno, за Рангачев - имам добри лични впечатления от лекуването на двама възрастни, така че дано помогне и на вас  Hug

# 148
Имам много спешен въпрос към консултаните на ЛЛЛ. Глезенът ми от вчера е много болезнено възпален. Мога ли да вземам някои ит следните лекарства Voltaren, Diclofenac, Indometacin, Ibuprofen? Бебчето ми е изцяло на кърма и е изключено да минаваме на АМ или да се цедя (с цедене излиза символично количество). Тук лекарите ми казаха да вземам само мексален ( парацетамол) , но той  действа само обезболяващо

Боже, Боже какво ми дойде на главата, а вчера разглеждах разни магазини да си купувам ски....

# 149
fat.wombat, това е полезен, но не изчерпателен сайт за оценка съвместимостта на медикаменти с кърменето. 

http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

Бързо подобряване!

Общи условия

Активация на акаунт