Ябълки и круши сладък сок наляха, ЮЛЧЕТАТА още на млекце стояха!

• 41 698
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Galla mersi za infoto shte potursq takava da opitame i s neq.Simple Smile

# 676
Казаха ми да и купя обикновен биберон като едно времешните кръгъл.Най-обикновен прост биберон струвал лев или нещо такова.Обаче аз такова нещо не мога да намеря,то май вече не продават такива биберони.

Кръгли биберони има и на Канпол, струват два и нещо. В действителност децата сякаш ги харесват. След тоталния отказ на Мишо да дъвче анатомичния биберон му взехме кръгъл и с него си свикна. Сега приема и анатомичен, купих му изцяло каучоковите на Чико, че може да го дъвче отвсякъде, да го вади и лапа сам.

# 677
Добър вечер !!!
Честити месечинки на малките сладуранчета !!!!
Моето момиче днес почти не е спала ... и беше спокойна даже   Party и много се смя . Да се похваля-тази вечер успя да се обърне сама по корем  newsm44  -е не на всеки опит и се получава ама то така се започва .
Памперси съм ползвала на памперс и пуфис -нямам оплаквания (вторите са малко по-дебели).
Когато тати е почивка остава време само да ви чета . И в къщата настава хаос. Утре  1dishes  clean ,оххх малката реве ...защо така .... от 2 дена става с рев -то колики ли ...зъби ли ...

# 678
Здравейте,
честити месечинки на Дани и Йоанна, както и на всички останали, които празнуват   bouquet
Снощи излизахме за 4 часа, бях много притеснена през цялото време, но устисках и не звъннах нито веднъж, такава ни беше и уговорката с майка ми. Аморето се шегуваше с приятелите, че трябва до полунощ да се приберем, тъй като колата ще се превърне в тиква, а аз ще остана по пижама, голям смях на мой гръб  Crossing Arms ама то и да остана повече - вече не пия, не пуша, не пея, само за памперси и мляко мисля, скучна работа, Laughing Най-странното, че бамбина почти не беше яла милата, нещо не се е справила от шише с биберон и беше хапнала само 90 мл, плакала, но не много и беше заспала. Милото ми, имам чувството, че като усети, че мама си е вкъщи и веднага се разбуди да папка и да се гушка, толкова гузно се чувствах... явно скоро ще я оставим пак на майка ми, за да свиква и без мен за по няколко часа, защото ще имаме проблеми след това, така ги виждам нещата.
за памперсите - ползваме 3-ка на памперс, sleep & play серията (оранжевите), най-много ми допадат
за захранването - смятам да започна след Нова година, ако личната лекарка не препоръча нещо друго, но първоначално така говорихме с нея
лека нощ от мен  Sleeping

# 679

Добро утро !
Вчера си говорехме с мъжо ми,че нашето много ранобудно. И ето днес пак ... от 7 пее ли пеее ,а на мама как и се спи .... Та минавам с по едно кафе за всички ранобудни и не чак толкова ранобудни Simple Smile

# 680
Добро утро,

Поспалана и ние в отбора на рано ставащите. От 7 часа се е разпяла момата Grinning
Вече свикнах и не знам ще мога ли да спя до късно някога newsm78

Хубав ден ви пожелавам!

Ние след няколко часа тръгваме за София с бебка двете. Да видим ка ще мине, че последните пъти хич не слушаше в колата. Ама тогава баща и караше, аз се занимавах с нея.
Стискайте палци всичко да е наред Grinning

# 681
За залъгалките: ползваме на Canpol и на Camera/кръгли/ .Бях взела от тези сплесканите на Mam,но категорично отказва.

Искам да попитам мамите,които дават АМ по колко мл. изпива вашето бебче и по колко пъти за 24 часа го храните?Плаче ли бебчо след като свърши млякото?

При нас винаги настава рев като свърши млякото-храня го 5 пъти по 150мл.Наддаваме добре,но имам чувството,че и 200мл. мляко да му дам и него ще изпие-много е лаком.Ще чакам да станем на 4 месеца и ще го захранвам-първо със зеленчукови пюрета,после плодови.

# 682
  • София
Добро утро и от нас!
Днес и двете ми момичета станаха в 7 и 30ч Laughing Къв 8ч направих млякото на малката,и сигурно 1 час го е яла,то не беше въртене,пеене,смеене Joy Та си мислех че сигурно не е толкова гладна.Според вас да изчакам ли да се наиграе първо и тогава да й дам мляко newsm78 През нощта не се е будила...При вас как е сутрин,изяжда ли си млякото вашето бебче newsm78

# 683
  • София
Да кажа и аз за залъгалките,бях взела една на Капнол,но не я искаши сигурно първите 2 месеца,защото е от тези извитите нагоре и й опираше в небцето и се давеше от нея.Тогава взех от ДМ 2 биберони на тяхната марка и оттогава сме с тях,а сега като й давам и тази на Канпол и нея си я смуче Rolling Eyes

# 684
Здравейте  Hug

И аз съм в отбора на излизалите на заведение  Laughing С мъжо излизахме в събота вечерта с мои приятели и даже ходихме на клубче  Peace

Днес съм много щастлива, защото моя колежка е родила момченце  Heart Eyes Тя има една неуспешна бременност и загуба на близнаци в 8мия месец, НО от днес вече е горда мама на юначе  Heart Eyes

За памперсите: ползваме 3ка на Pampers Premium Care Simple Smile Нямам забележки  Peace
За гладенето: спомням си, че и това обсъждахме и да кажа, че аз все още гладя всичко  Crazy На мен ми е приятно да го правя  Peace

Габи също се буди между 7 и 8, но към 10-10:30 има един предиобеден сън  Peace

eli88. Габи има 5 хранения по 150мл вода + 5 лъжички = 170мл готов разтвор. За нощното хранене (към 4-5 сутрин) и за вечерното правим по 180мл + 6 лъжички = 200мл готов разтвор. Понякога ги изяжда, понякога - не. Общо за деня хапва 800мл-900мл  Peace

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 10:46 от forest_veil

# 685
Добро утро ( то вече е добър ден, де  hahaha )

И ние ставаме между 7 и 8 , ядем,играем около час и после задължително спинка 40-50 мин преди следващото хранене.

Форестче честито на твоята приятелка! Да й е живо и здраво момченцето!

nut_ella голям стрес е когато оставиш детето за първи път.Никога не съм смятала, че ще се притеснявам толкова.Напълно те разбирам.Даже онази вечер, докато бяхме на караоке се озъзнах, че гледам часовника и си мисля "той сега е ял, сега сигурно спинка, а дали е плакал преди да заспи...." Ей такива ми ти работи.

Наталче и Дани ги прави такива след сън.Не му давам мляко, докато не "каже" че е гладен.Иначе не изяжда и половината, а само се лиготи, хили се, бълбука и общо взето нищо не правим.Оставям го да се наиграе и като прецени - яде .

Мамчета,които кърмите, вие боядисвате ли се с обикновена боя (амонячна) ? Мен ме е страх, честно казано.Пък и откакто съм родила не съм се боядисвала ( по препоръка на кожната заради огромния косопад) .Та сега съм в дилема като тръгна да се боядисвам - амонячна, безамонячна или къна? Боже, каква дилема  hahaha

Снощи малкия мук стана да яде в 12:30, до 1:30 му дрънна един рев, после заспа и се събуди чак в 5 за папкане.Заспа и се събуди към 8.Много  ми стана мило - отварям си очите, поглеждам към бебо, а той си гледка и си играе с ръчичките си  Heart Eyes  Толкова ми стана мило, че го взех при мен в леглото.А той милия като се усмихна .... и ей така ми тръгна деня - с размекнато сърчице  Heart Eyes

Сега спинка, докато мама си пие кафето.Ако ме остави и да хапна нещо, цена няма да има  Joy

Честита месечинка на празнуващите днес!

Хубав ден от мен  bouquet

# 686
Здравейте Hug

Минавам телеграфно Embarassed, но искам да честитя на всички Празника на християнското семейство!!!

Хубав ден от нас! Hug

# 687
Здравейте Hug

Минавам телеграфно Embarassed, но искам да честитя на всички Празника на християнското семейство!!!

Хубав ден от нас! Hug

bouquet  bouquet  bouquet

Цвети, аз се боядисвам с безамонячна по препоръка на фризьорката ми.
Ники, леко пътуване   bouquet
Форест, честито на колежката ти! Да е живо и здраво бебчето  Praynig В нашия офис се заформя нова вълна на бременни, шефа ми хем е щастлив, хем притеснен, че първата вълна, от която съм и аз, ще се застъпим в майчинство, така че момчета и наличните дами ще трябва да се стрягат  Grinning Страхотен бейби бум  Heart Eyes

# 688
Здравейте, момичета!

Минавам само да ви почерпя за нашата 4-та месечинка днес   Simple Smile

Честит Ден на Християнското семейство! Много любов и топлина в сърчицата Simple Smile

Белослава днес по случай четвъртата си месечинка се обърна по коремче за сефте и много ме зарадва  Heart Eyes

Пожелавам ви приятен празничен ден!

# 689
  • Стара Загора
Ку - ку  smile3534
Здравейте и от нас!
Честит Ден на Християнското семейство! Нека има много любов и разбирателство във всеки дом!  Hug
Честити месечинки на Белослава и всички други дечица от последните дни!
Мецани, за сополките мога да ти препоръчам Маример (струва 7-8лв.) Много е ефикасно и не е като другите аспиратори

За пампите - ние сме на Памперс Премиум Кеър 4-ка. От раждането сме с тях и съм много доволна
Ели88 - и аз първоначално бях купила Мам и се давеше от нея, след това взех на Нук - определено е по-добре. Сега съм й харесала на Томи Типи и следващия път като отида за пампи ще й я взема
Цвети* - като четох поста ти за "романтичния" ти мъж, все едно аз го бях писала  hahaha у нас е същото положение. Моят е такъв темерут на тема романтика, че думи нямам ... все ми се подиграва като плача на някой романтичен филм, а да не говоря, че такива годишнини и други подобни даже и не ги помни  #2gunfire
А що се отнася за боядисването - по време на бременността и след това не съм спирала да се боядисвам с амонячна боя ( само при фризьорката) и не съм имала проблеми
За гладенето - все още гладя всичко, но не знам до кога ще продължа
Мен вече ме хваща Коледната вълна  Close-mas: Вие кога мислите да украсявате елхички и мислите ли въобще да взимате. Нашият тати има голям мерак и отдавна прави планове къде ще сложи елхата  Joy
Ще се върна да по прочета назад, да не би да съм изпуснала нещо

Общи условия

Активация на акаунт