Бих те посъветвала да отидеш във ВМА, в Кожна клиника на 12 ет. и там да търсиш проф. Обрешкова или д-р Литов, много са добри!
Не знам колко е прегледа майка ми е мед. сестра и не са ни искали да плащаме, но със сигурност са специалисти! 

(с Коско също имахме отложени ваксини заради дерматита)

Като се прибрахме хапнах при баба ми на долния етаж( веднъж да й направя кефа да ям от тяхната манджа , че всеки ден ми качва и се чудя как да и отказвам) Даже им оставих малката за 15 мин. та успях да пооправя малко етажа, да изчистя да измия и по едно време чувам малката мрънка по стълбите - баба ми я качва , че взела много да плаче. Та я накърмих, че пак гладна ! За щастие пак заспа ( макар и за 15 мин) та успях да дооправя и да й просна дрешките. Много съм доволна. Като се събуди си поиграхме малко и татето си дойде да я водим при ЛЛ да ни видят пъпчиците по ръцете ... та - Официално и ние сме с АД!
Личната не си направи труда да ми дава направление ами директно ми преписа едни кремче за мазане и едни капки, та в този ред на мисли да те питам Цвети* - как се казват лекарствата дето му изписаха на Дани? Че капките дето ни даде са същите дето ми даде на хапчета преди време когато аз направих някаква алергична реакция и на опаковката пише, че е за деца над 2 год!казват се Зиртек. Та сега не сме я и къпали , че ме е страх, а и ЛЛ каза, че от студа се обостряло ( особено на бузките много й личи) , а тя още от вратата ни видя и ни вика какви са тези червени бузи... Та забравих да питам колко честя трябва да я къпем..
Най-тъпото е, че бях толкова сигурна че съм се справила и то за хубава оценка( при все колко много написах, без да знам , че е грешен въпроса 

Сега съм я оставила да си пее докато огладнее.
Вие как мислите?

Ще се възползвам със сигурност 
) и като го погледеш и той се смее и се опитва да се скрие.Мноого са сладки, а съм сигурна,че ще стават още по-сладки и забавни
) За 3 дена Дани се изчисти от обривите по лицето, а раничката на ръката мина за общо 5 дена.Продължавам обаче да мажа и да давам капки.Исках да ти кажа за къпането Щом наистина имате АД не къпи бебка със сапун или сапуносъдържащи гелове и т.н. Вземи си добавка за вана ( има много на пазара).Слага се във водичката при къпане и бебето се облива с тази водичка, после в зависимост от какво пише а продукта се изплаква.Аз ползвам Линола Фет, но има и на Ойлатум, и мн други
Къпя Дани през 2 дена.
Извинявам се за което 
Много апетитно изглежда.
Ние сме добре, започнахме Хамомила за зъбите и 2 нощи спи малко по-спокойно човечето. Обаче тези колики продължават да ни мъчат. Вече се чудя дали да не се консултирам със специалист, не ми се струва нормално това... В петък сме на консултация и ще видим какво ще каже педиатърката...
Прегръдки на всички и по-късно ще гледам пак да пиша! 
Важното е бебчо да е здрав и да расте ! Аз давам Лактана Био, но всяко дете е различно и различно приема млеката. Ние минахме през НАН, Аптамил и Фризо. 
Габи също почти успява самичка. Очаквам след няколко дена вече да няма нужда от помощ

аз ли съм бавна
Вики започна да иска да спи при нас снощи я преместих в 3 в кошарата и резултата беше пеене до 4 . Когато я взех гушнах и ооо,чудо -заспа . Друга сутрин става в 7,тази спахме до 9 (отвори очи завърти се и пак сън)
(шегувам се )