Ябълки и круши сладък сок наляха, ЮЛЧЕТАТА още на млекце стояха!

• 41 710
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Най сетне и аз да успея да се добера да компютъра!
Танче,стискам палци всичко с Роско да е наред!
За обръщането-Коки засега само настрани се обръща.Досега не искаше изобщо да седи по корем,едва от няколко дни започна да му харесва,дори се хили доволно.
Пиенето от шише,както казах не ни е проблем,тази вечер тати го е"накърмил"докато ме нямаше.Само дето твърде малко е изпил,ама после с мен си навакса.
За ваксините-едва се реших да сложа задължителните,нищо друго няма да слагам!
Вашите бебоци хващат ли съзнателно играчки или други предмети?На мен ми се струва,че всичко попада случайно в ръцете на Коки.Ох,дано не е "сръчен" като батко си!Едва днес разбрах защо Дими не иска да си носи новото яке-мързи го (и му е трудно)да си закопчава копчетата #Crazy
Ох,пак забравих какво още щях да пиша!Сякаш мозъкът ми изтича малко по малко с кърмата Sick
Между другото-моят бебик също е в ревлив период и вечер все по-трудно заспива!Ей на-кое време стана,той за не знам кой пореден път опитва да заспи с цицка и не може и не може...Явно все повече неща вижда и чува и го впечатляват и е много превъзбуден.Дори по време на кърмене почва да си върти главата и да се оглежда,ако някои наоколо говори,например...Което пък ми напомни нещо друго-
за кърменето навън-кърмим където ни хване зора,само гледам да съм седнала,че Калоян е вече над 7,5 кг и малко трудно ще го държа с една ръка,докато с другата разкопчавам сутиен ...
лека нощ и спокойни бебчета ви желая!Коки най-сетне заспа newsm44

# 76
Добро утро на всички!ние след два дена кривене,ревене и пищене след ваксинирането ,вчера бяхме по спокойни ,спахме два пъти по 2 часа и вечерта си спинка от 9 до 2,ядохме и вече в 5 се бяхме наспали.и ние постоянно искаме да ставаме,набирасе като я взема и повече предпочита да е права,постоянно да гледа.искам да попитам вашите деца какво количество мляко изпиват,ние сме на 3 месеца и 6 дена по принцип пие по 120,но вчера ситринта изпи 150/5 лъжици/ но после след 3,5 часа искаше само 90.днес,след 3 дена в къщи, студено ,нестудено смятам да излезем за час,два. за сокчетата,аз давах три дена от ябълки,но скоро ни се варнаха коликите че спрях за сега.Исках да попитам и друго,вие сменяте ли ам,ние от 40 ден сме на него,проблеми нямахме/аптамил1/,но от два дена взе да ака по малко и по трудно,а лактолоза не ми се дава,че голямо дране от него.

# 77
Добро утро   bouquet
Честито на всички с месечинки  Hug
За шишето - пие от шише изцедена кърма, но в по-малки количества отколкото от цицка(не че знам тогава колко поглъща), но така ми се струва. По скоро дъвче биберона, отколкото да смуче. Аз още не съм кърмила навън, само в колата, гледам да се разхождаме максимално близо до къщи, за да може да се прибираме по-набързо, нещо не мога да се пречупя, въпреки че завиждам на майките на които не им пука къде са и колко хора има  breastfeeding+
За обръщането - започна да се обръща от гръб по корем от началото на третия месец, но от корем по гръб още не може, даже не се и опитва. Дори често пъти си нощем спи по корем, ръцете под възглавницата и носа забит във възглавницата (точно като баща си )  Crossing Arms И тя напира да седи седнала, като подам ръце се набира, оставям я по малко в столчето за кола, но още не съм вдигала облегалката на количката, искам максимално да забавя самостоятелното седене. Според мен колкото по-късно толкова по-добре да съм сигурна, че ставите и костите са добре развити, същото мисля и за прохождането.. няма дете което не може да седи или такова което не може да ходи, рано или късно всичко си става от самосебеси.
Приятен ден на всички и спокойни бебчета да ви радват  Party

# 78
Здравейте  newsm51
Днес имам рожден ден! Почерпете се за мое здраве!

# 79
  • София
Цвети,ЧРД,да си жива и здрава,много щастлива и обичана! Hug Hug Hug

# 80
ЧРД!!!   bouquet

Ох, ама едни вкусотии слагате всяка сутрин... Капят ми лигите!!!

Къде изчезнаха Юлка и Юлско бебе? Всъщност защо доста хора спряха да пишат?

# 81
  • на село
Честит Рожден Ден Цвети!Много здраве,щастливи мигове и сбъднати мечти!!!

п.с потекоха ми лиги от почерпката,ако бях бременна щях да си угодя newsm53

# 82
Цвети, Честит рожден ден! Бъди много здрава, много щастлива, много обичана!

Ауууу, мерси за почерпката, една от любимите ми торти!  Flutter

# 83
Къде изчезнаха Юлка и Юлско бебе? Всъщност защо доста хора спряха да пишат?
И аз това забелязах Thinking, какво стана с Джен и бебчето и, както и с Калоянис?

# 84
Цвети, Честит Рожден Ден!
Желая ти много здраве и щастие!

Танче, и от мен имаш стиснати палци за Роско  Hug

# 85
  • София
Цвети, Честит Рожден Ден!

Фейтче, ние се кърмим навсякъде. Иначе гледам да излизам след като е ял, но ако мрънка навън и сме по-далече, го храня в колата или на най-удобното място. В началото не ми беше особено приятно, но посвикнах.

Хубав ден на всички.

# 86
Здравейте момичета!
Честит Рожден Ден, Цвети!
Юлианка, каква е темата на предаването, ако е нещо интересно аз ще дойда, пък и това си е повод за една среща с вас и малко разнообразие!
Има ли някой който е мислил по въпроса за ранно обучение на децата? Става дума за метода на Сесил Лупан или Доман? Аз тези дни сериозно обмислям въпроса и мисля да започна нещо такова.
Иначе за обръщането и моето момче е далеч от тази идея още, но пък мисля, че започва да хваща по съзнателно вече.
Епона, би ли споделила къде ходите на плуване, разгледах линка, който пусна, но така и не разбрах къде се намира.

# 87
Цвети*  newsm59
Ние вече сме на 4-ри месеца   party023

# 88
Привет мамчета  bouquet
Минавам набързо,че малчо нещо е крив днеска newsm78след сутрешното похапване в 5.30ч,рев и само гушкането го успокоява,та си поспах седнала на дивана Mr. Greenпробвах да се гушкаме легнали ма неще човека Rolling EyesЗа обръщането,нещо още няма желание Thinkingиначе си хваща играчките и като му подам пръсти се набира Laughing
Ч.Р.Д. на Цвети жива,здрава и много обичана newsm51
Стиснати палци за Танчето Hug
Усмихнат ден

# 89
Здравейте, мами!
Цвети честит рожден ден, много здраве и щастие!
И аз кърмя, където се наложи. В началото малко се притеснявах, но на бърза ръка спрях Simple Smile
Нашата мома засега хваща неща, но още не съзнателно. Четах, че 4-5 месец осъзнавали (едни по-рано, едни по-късно), че това са техните ръце и те ги движат и тогава започвало съзнателното хващане на всичко около тях.
Зара пие от всичко, каквото и се даде. Хапчето, което трябва да и давам всеки ден профилактично (Zymafluor), го разтварям с чайче в лъжичка и не е проблем и от лъжичката да си го изпие. Свекърва ми като видя каза, че нямало да имаме проблеми с яденето като му дойде времето  Joy
Да ви попитам, вашите бебоци започнаха ли да крещят истерично от еуфория? Малката от 4-5 дена някъде го прави като си играем и се превъзбуди или нещо като и харесва много. Такива тоналности взима, че нямам думи  Joy

Лек и спокоен ден!

Общи условия

Активация на акаунт