Лаура обаче вече яде по 6 пъти на ден, рядко по 7, а някои дни папка само 5 пъти. Иначе с пълненето на памперсите е добре, наддаването също - първия месец 1020 гр, втория 1050 гр., третия - 700 гр., тя е 100% на кърма, а понякога между храненията предлагам водичка, но пие по 10-20 мл., тъй като имам особено добро мнение за приема на вода, а пък и малката пие, не я насилвам
първият месец имах проблем с хиперлактацията и се налагаше денонощно да се изцеждам, но явно се поувличах и не се изцеждах докато ми се облекчат гърдите, а "до дупка", както се казва и най-лошото е, че изхвърлях кърмата, просто нямах сили да стерилизирам и съхранявам. Ще внимавам този път с доизцеждането, че не ми се връща в онзи ужас, благодаря ти за съветите

Какви са вашите наблюдения? Мерси предварително!
Бесито съчувствам ти за "гостите", аз ги чакам за трети път, кофти тръпка
За летния кош - и аз го бях сложила по простата причина, че зимния вече ни е малък, но педито каза, че е много открит и за това го смених. Франсе дано по - бързо ти преведат паричките. Вчера поръчах много сладки дрешки на Еми и сега нямам търпение утре да дойда, ще сложа снимки да ги видите. Отивам да направя салатката и вечерята, докато Емито спи. Приятна вечер от мен!
Само да кажа, че той е инженер и финансите са много далеч от него 

Ние тъкмо с изкъпахме и сега цоцка мъника
Днес си направихме една хубава 4 часова разходка ,много добре ни се отрази
Още не сме го видели как ще реагира, но смятам утре да пробваме
Ако ли не 1-2 месеца ще го люшкам по 15мин на ден 
и после да споделиш откъде си ги взела 
Кофти, че ще трябва да почакате още малко, но дано този път всичко е наред 
все още си понася зимният кош и си спинка сладко, сладко 
Едната в лявото, другата в дясното краче.

. УФФФФФФФ аз от къде да започна? Всичките проблеми при бебетата на нея се паднаха. Първият месец беше ужасен - колики. Всяка вечер след 18ч. рев до към 23ч. , едно дране гласът и се сменя чак. Още има но са по рядко и поносими вече не и давам никакви капки, иначе почти всичките ги пробвах, ама с времето си отминават и немога да кажа кои действат, много хора ми казват че капките са за успокоение на родителите. Има така нареченият рефлукс - повръща, надава си на тегло така че не е тревожно за сега. На кърма е изцяло и ми обясниха,че когато започне да рпиема по гъста храна ще и спре повръщането. Науче се на ръце да я преспиваме всичко ме боли от друсане люшкане и разхождане из стаята. Правя опити да я преспя сама но обикновенно когато рита в кошарата уж да се измори повръща и трябва да я сменям и става мн сложно. В кошчето не иска, не сам я слагала там отдавна. Вечер горе долу ме оставя да поспя, буди се още за ядене. През деня спи почти след всяко ядене по 30 мин. понякога по-малко понякога по 1ч. иначе имаше един период не спеше по цял ден, а и се спеше много преспивам я слагам я в кошарата и е будна вече, заспиваше на всяко ядене и когато я драпна от гърдата се събуждаше. бях се притеснила това дете защо така не спеше. Ама мина, дано не се повтаря. И най- големият ми проблем е че не иска в количката. пищи права се изправя вътре , мълчи само когато я залъжа да заспи на късмет, а то нейното спане след 15-20 мин е събудена и се започва едно реване срам ме е да изляза на вън. Не научи бибероната и хич не ми е лесно. последните няколко пати когато излизах се прибирах като я нося на ръце и бутам количката, днес майка ми ми беше на гости и като пекна следобед сланце викам айде ще излезем но пак се прибрахме бързо, разкриви се не искаше и на ръце да я носим. Че такива работи, мойта дъщеря трудна ще е
Лаура обаче вече яде по 6 пъти на ден, рядко по 7, а някои дни папка само 5 пъти. Иначе с пълненето на памперсите е добре, наддаването също - първия месец 1020 гр, втория 1050 гр., третия - 700 гр., тя е 100% на кърма, а понякога между храненията предлагам водичка, но пие по 10-20 мл., тъй като имам особено добро мнение за приема на вода, а пък и малката пие, не я насилвам
първият месец имах проблем с хиперлактацията и се налагаше денонощно да се изцеждам, но явно се поувличах и не се изцеждах докато ми се облекчат гърдите, а "до дупка", както се казва и най-лошото е, че изхвърлях кърмата, просто нямах сили да стерилизирам и съхранявам. Ще внимавам този път с доизцеждането, че не ми се връща в онзи ужас, благодаря ти за съветите 

толкова е смешна като започне да извива
и вие сте като нас трудно писпиващи се.
. Препоръчани теми