Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 446
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
идеи с какво да храня детето като има разстройство?

Кърмачето най-добре да мине само на кърма. Прилично захранено дете - картофи, ориз, варено бяло пилешко месо, варени моркови, солети, препечена филия, сухари, банани, варени ябълки.

# 301
  • София
Хау!
Мацки, аз изпадам в депресия и временно спирам да пиша. Не съм ви чела, като се върна, ще чета.

Бъдете здрави всички!!!  Hug
Shocked Е, те това не очаквах да прочета  ooooh! И то след вчерашните снимки... Хич не спирай да пишеш и не ни изчезвай от хоризонта, дай ще я преборим заедно тази депресия, ако нищо не помогне, може да отидем да пийнем по бира, две, три...  Hug

# 302
  • ул. "Мечтание"
Добро утро!

Днес се измързелевих и спах до обяд. Баща ми си беше вкъщи и се възползвах да наглежда децата.

Чопи, не знам дали се кърмите, ако да - най-добрия вариант. Спри другата храна и минете само на кърма, ако е възможно. Иначе разстройство съм борила при Божидар с лечебната Хумана. При Искрен покрай зъбите се е случвало да има разтройство - той сам си минаваше само на кърмица и отказваше всякаква друга храна.

Не сме стигали до смяна на батерия Simple Smile, Точица им вижда сметката далеч преди това. Мисля, американският ни термометър беше с голяма батерия за няколко хиляди измервания, но това не му помогна да пренебрегне ефекта от гмуркане в чаша чай Simple Smile

хахаха! нашите два бяха Касио. Нито един не преживя напикаване. Решихме единодушно, че не ни трябва термметър.

Ноеми  Hug Hug Hug
Не се давай на гадната кучка депресията!

# 303
  • София
Ноеми, недей така Hug Hug Hug

Обикновено във форума борим депресиите Wink

Само да добавя за живачните термометри, че не са толкова опасни колкото често се смята. Концентрацията на веществото е много ниска и трудно би се отровил човек. По-голямата опасност, особено за бебе, е евентуално от счупеното стъкло. Имам една достоверна медицинска книга, та там го прочетох. Не ми се преписва, затова пускам линк с подобно инфо:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:MJMjBYZa5yg … ;client=firefox-a

Бире, звучи като зъбки да ви тормозят. Бързо да се оправяте.

За училищата нещо не ми стана ясно. Нашите януарчета живот и здраве трябва да тръгнат на 6 г. и 8 месеца, нали така? А вие какво обсъждахте? Дали да не е на 7 г. и 8 м. или не съм разбрала? newsm78

# 304
  • Пазарджик
аз изпадам в депресия и временно спирам да пиша.
Какви депресии бе мила,това е за хора без работа Mr. Green

Бире и на Нели дупето се бе зачервило и само с този правения крем мина.
Чопи при разстройство съм давала картоф,картоф с морков,ориз,печена ябълка.
Нова храна се дава само когато детето е абсолютно здраво.

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 13:44 от tuty1

# 305
  • ул. "Мечтание"
Бубе, как сте днес? Как изкарахте нощта? Не и писала от вчера, та те мисля!  Hug

# 306
Мелона, на 7 години и 8 месеца ще тръгнат на у-ще с наборите си от цялата 2011, просто ще бъдат най-дъртите в класа  Laughing. Аз съм в началото на годината и тръгнах на 7 години и 7 месеца, тогава първото полугодие тръгваха на 6 и половина, но баща ми ме остави още една година да си поиграя и за мен не е сбъркал  Peace.

Нощни, липсваше с безценните си съвети  Hug.

Като се роди Магарок му мерех температурата по няколко пъти на ден и се изпотявах като видех 37,2 с електронния. Минах на живачен и е ОК. ММ само ми се караше що му меря температурата през 5 минути и не даваше. Аз само чаках да излзе и започвах с меренето Crazy.

На мен ми се пътува с транссибирския експрес, но няма други луди желаещи Laughing.

# 307
  • София
Мелона, на 7 години и 8 месеца ще тръгнат на у-ще с наборите си от цялата 2011, просто ще бъдат най-дъртите в класа  Laughing.

Боже, наистина ли? А не може ли предната година? На мен това ми се вижда адски късно. Аз съм тръгнала на 7 г. и 1 м. и бях сред най-дъртите. После 5 г. езикова гимназия и завърших на 19. А те ще са почти на 20!

Ама и аз за какво съм се закахърила...

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 14:19 от Мелона

# 308
  • В две тъмни очички
Нощни, мерси че питаш, пак се повтори всичко! За сукането, Влади суче само вечер преди сън и сутрин на първото хранене (последния месец суче и нощем). А за филма, мляко - няма, разбери.....тя суче и я чувам към 20-та мин , че вече не преглъща , а дърпа ли дърпа! Денем заспива с чай или сок!

Термометър
имам електронен - точен е. Поне според моите устни! Когато целуна малката и е сметна, че е топла и горе долу си определя една Т, то и термометърът показва същото!

Ноеми
, ей сега те видех сметката...

# 309
  • София
Привет!

Ади току що заспа за първи път откакто се е събудила в 6 сутринта! Накрая залиташе от умора докато лази  ooooh!. Сега спят двамата с батко си и кашлят един през друг  Tired. Цяла нощ беше така, почти не съм спала. На Бобо му започнах и инхалации, че кашлицата му стана кънтяща ларингиална, Ади пък се дави със секрети в носоглътката  Confused.

Термометър ползвам живачен, при ниски температури около 37.1-3, каквито обикновено прави Бобо, мога да разчитам само на него.

Калифорния, и аз така мерех на Бобо Т когато беше бебе  hahaha, ей това да си първо дете не е лесна работа  Joy.

Ноеми, оправяй се бързо  Hug.

# 310
  • ул. "Мечтание"
Бубе, писах ти на лични, да не разтягаме локуми тука.

# 311
Аз съм тръгнала на училище на 6г и 5 месеца, айде почти 6г и 6м., като дойде време малката да тръгва на училище не мисля, че 6г. и 7 месеца е проблем, 7 и 7 вече късно ми се струва.
Нямам лоши спомени от училище, дори напротив.
Племенницата ми е тръгнала на 5 и 10м, това вече е много рано, но са извън Бг и там където са е така.

# 312
  • Велико Търново
Ноеми, няма лошо, че спираш да пишеш, и хубаво, че ти го казваш. Дано бързо ти мине! Hug
А аз само се присещам за този и онзи, защо не пишат - например липсва ми Антоанета, като че и Жоржи спря да пише ... дано не се е обидила нещо..

# 313
Хай.
Ноеми, HugПочини си ,щом имаш нужда,ама глей да не е за дълго. HugЧе к'во ще правим без тебе? Hug
Чопи за разстройство,мога да дам много съвети,но мисля,че най-добре е да се разбере от какво е предизвикано,защото класическите запичащи могат и да не помогнат.
Вико например ако му дам бабнан ще се одрищи.
Алергиятя към глутен и мляко я уборихме,но фруктозната се оказа най-упорита. #Cussing outНикакъв плод не мога да дам освен ябълка(с най-малко плодова захар е)
Въпрос към пиещите Малтофер:Колко време давате,спряхте ли,правихте ли повторно ПКК?
Защото аз по препоръка на педи и хомка давах 3 месеца и в момента в който свършиха капките,Викче пусна супол....Не се ли напълнихаа тези депа да ги е*** #Cussing out
Тази сутрин му писнах едно ПКК та да видим. Tired
.......
На даскало съм тръгнала на 6г и 8м. Peace.....и уча до днес hahaha Crazy(29г) и мисля да продължа да уча. Crazy Crazy Crazy
Меря Т с устни,и после задължително с техника(за по точно) Peace
......
...И сега аз как да се сдобия със снимка на Тервелчо??? Crossing Arms
Последно повикване  за закъснелите  elito82@abv.bg

# 314
Жоржи не тръгна ли на работа? Сигурно няма време сега.
Снощи гледам ,че Фейчето чете темата,но явно не успя да се вреди да драсне как са.
Агентката от много време не е писала и тя. Преди време ви питах за Сакси как е, знам че се виждате,пратете й поздрави и да пише как са.
Много хора липсват.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт