Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 360
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София, Лагера
Аз те отразих  Wink
брееей, писах, но не го намирам  newsm78
давах и замразен, и пресен, и от буркан.

# 631
  • Велико Търново
look_at_me , винаги бих предпочела замразения зеленчук пред консервирания.

Ай, сега схванах какво точно питаш. Дала съм зелен боб пресен, замразен. Грах още не съм дала, ама защото нямам, не за друго.

# 632
  • София
Луук, грах съм дала отдавна - замразен и приготвен на пара, заедно с картоф, морков и други по желание. Зелен боб не съм давала, но мисля скоро да дам. Имам няколко малки бурканчета био от майка ми, а след това мисля пак замразен да готвя  Peace

# 633
Ноеми, Тони, Анабела, благодаря.
Явно не съм видяла, че тази седмица акъла ми е на друго място и малко през редовете чета

Грах всъщност съм давала като компонент на пюре и го броя въведен, отделно майка ми си замразява домашен и ще ме снабди.
Зелен боб не съм давала все още и се чудех дали да дам замразен на Бондюел, или да ползвам консервиран домашен, в който обаче мисля, че има сол.
Преди седмица давах замразени броколи на Бондюел и дупето му около ануса се подсече и зачерви, та се чудя дали са подходящи тези замразените.

иначе реших да го запиша на частна детска кухня като мисля до годинка и 2-3 месеца да взимам менютата за децата с алергии, после като въведа киселото мляко ще го запиша или на държавна или просто ще взимам обикновенните менюта.
Само на мен ли ми се струва странно, че за бебета на 10 месеца се готви с прясно мляко

Претоплям на нагревател, който мъж ми купи, докато бях в болницата, а аз го овиках за какво е дал толкова пари, но го ползам нон стоп та си изби трикратно парите. Цяло лято го влачих с мене къде ли не, и се оказа, че нагревателя, ел. каната и стерилизатора спасяват животи :lol

мъж ми е купил едни самоковски картофи дето камък увира, картоф не

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 12:08 от look_at_me

# 634
ети, и аз се боря с едни пъпчици около дупето на дара от 2 седмици - тъкмо минат и след 2 дни наново. мажа я с eucerin понеже според консултацията ми по телелфона с нашия лекар не било подсечено. всъщност аз не знам как изглежда подсеченото, но все си мисля, че е точно такова Sad

аз претоплям на водна баня с вряла вода - става за секунди, защо да е бавно?

а как става номерът с връщането на работа?
пак ли от термин или от деня на раждането и автоматично ли става или пак се подават документи и т.н.?

careener, и дара не прави крачки като я държа. иначе кошарата я обикаля по цял ден, обаче като я сложиш на земята не иска, кляка и допълзява до играчката или само си стои и ми се хили.

# 635
  • София

а как става номерът с връщането на работа?
пак ли от термин или от деня на раждането и автоматично ли става или пак се подават документи и т.н.?

И мен това живо ме интересува. И от деня на термина ли или от следващия? Някой беше питал за отпуските. Аз имам и от 2010 още, но ще си взема само част (от 20 януари до 29 февруари) и от 1 март на работа.

# 636
аз нямам отпуска, на нас ни ги пускат автоматично ваканциите Sad
затова не знам кога да се "явя" на работа Simple Smile
от раждането ли, от термина ли, кога?

# 637
  • Пазарджик
Елч ,след като плащат майчинство до навършване на 2г. би трябвало и тогава да свършва  newsm78
А относно отпуските аз ги нямах и докато работих Sad Общо две седмици-една лятото и една зимата-ако щеш Sad

Днес поставят водната инсталация на апартамента(мисля така се казва)та ходих да казвам къде ,какво искам.Ох толкова готино ми беше,все едно ще се нанасяме след месец -два Laughing

Адис сложих пак коланчето,то трябвало да я хвана за едната ръчичка.Ходи си кат пич LaughingА облекчението е стократно Hug

# 638
тутинка, аз питам за след първата годинка. как се връщаме на работа. чисто формално.
за съжаление няма как да издържим финансово, ако аз взимам 200 и кусур лева. поне не и сега. ако дара се беше родила преди 2 години да, ама в тази криза Sad

# 639
И аз имам близка от януарките  Heart Eyes чака трето детенце, първите две са и породени  Mr. Green Третото ще е с 2 г по-малко от второто. И едно момиче от отчетната на Явор също е в януарския отбор.
Близначки те са на мама мони, тя изгуди едно детенце мисля от априлки 2011 беше. Дано всичко е наред с госпожиците.

Микровълнова не ползваме  Grinning

Тея се събуди в 6  #Crazy

Купих вчера ботушки на Тея - 20номер за 22лв. Ето ги:

Елч да не са гъбички?

# 640
Еееее, Бебеш, почти същите съм взела и аз. Даже сега станах да ги взема да ги сравня, ама има малка разлика. 23лв.

# 641
  • Пазарджик
тутинка, аз питам за след първата годинка. как се връщаме на работа. чисто формално.
за съжаление няма как да издържим финансово, ако аз взимам 200 и кусур лева. поне не и сега. ако дара се беше родила преди 2 години да, ама в тази криза Sad

И аз пак чела ,не дочела Embarassed
Аз нямам избор ,ще се гледаме да втората годинка,ама то моето майчинство няма да падне с много.

Бебеш сладки ботушки.Ама къде ги намирате на такива цени.В Пз под 40лв. бебешки обувки(ботуши) не съм виждала.

Боже слагат и външната изолация на строежа до нас(там където е и нашия апартамент) и така бръмчат,че през бейбифона ги чувам.Ама как да се оплачеш Mr. Green

# 642
  • София
отчет от консултацията - 9500 (+100), 72 (+1). За хремата му изписа от правените капки, надявам се да помогнат, че ми писна от сополи. Хубавото е, че дробчетата му са чисти

връщам се да ви чета и ако има нещо се включа

# 643
Забравих да пиша - Тея е 10кг /с дрехите, сигурно без е 9700/ +800гр и 70см (+2см)

# 644
За зеления боб и грахта. Мисля, че зелен боб има все още хубав - пресен, но скоро не съм давала. Замразена грах и френски фасул давам на Бондюел. От консерва/буркан не, обикновено има сол, захар, варен е предварително и т.н.

Ноеми, относно буденето - чакайте си кучешките зъби Simple Smile)))  Точица се буди до 2 г. и 3 м. по .. 19 пъти на нощ. В деня, в който и изникна последния кучешки зъб, спа непробудно за първи път в живота си. В последствие започна да се буди, но само по един път на нощ.

Общи условия

Активация на акаунт