Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 383
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Чопи, дано да му спадне температурата и да ви е спокойна нощта!

Държавните кухни, поне в София /поне в нашия район - питала съм/ не готвят с прясно мляко.

А с какво мляко готвят?
Аз питах в нашата държавна и ми потвърдиха, че готвят с прясно мляко.
Чопи, да му минава на Емчо бързо и да имате спокойна нощ. Панадола и Нурофена се редуват през 4 часа, поне ние бяхме така, когато Т беше 39.6!

Преди малко се прибирам от изборната секция, добре, че този път не съм в комисия, че сигурно до сутринта щях да откарам.
Не ми харесват резултатите нито за президент(хич не ми се нрави държавата да стане монопол на един единствен човек, то това няма да е демокрация, а да не казвам какво...) нито кметските резултати ми допадат  Confused

# 91
Добро утро!

Много болнички пак, хайде бързо да оздравяват малките душички Hug
Не гласувахме.
Ан-Мари отказва плодови пюрета от 3-4 дена, признава само чиста оризова каша или елда. Много странно.
Вал, супер е детската, дано скоро се ползва по предназначение!
Честито на проходилите бебчета, много са готини. Ние сме далеч от това упражнение.
Кус куса  на Плазмон си го яде без проблем, няма нито един зъб, но дъвче с венците.

# 92
  • София
Добро утро Simple SmileНу Заяц,благодаря за кафенцето Hug
Държавните кухни, поне в София /поне в нашия район - питала съм/ не готвят с прясно мляко.
А с какво мляко готвят?
Със сухо мляко,доколкото знам аз...
Кус-куса на плазмон Мони го яде пасиран,варя го малко по-дълго и го оставям да попие всичката водичка докато изстива,в 250мл вода слагам 2 супени лъжици.
Вал,честита ви детска стая и дона скоро да я ползвате по предназначение Peace
Всички болнички вече да са по-добре Praynig
Хубав ден и дано не вали Simple Smile

# 93
  • В две тъмни очички
Бим-бим, Еуфорбиум - спрей  Peace Сутрин и вечер (може и на обяд ако е зле)

И на мен не ми харесват резултатите, нито за президент, нито местните за кмет и ОбС! Но със сигурност ще ходя да гласувам на балотажа! Гласът си искам да го дам АЗ! А не да ми го запишат някъде!  Peace

И сега следва да се оплача - черната серия при мен отново е в пълна сила - вчера си разбих веждата на шкафа, потече малко кръв, ама днес не се вижда раната, обаче има едно голяяяяяяямо кръзвоизливче  и синьо покрай него - ще обвинявам мъжо , че ме е бил! Също така за капак отново съм с цистит!!!! Искам да се гръмна! Малката от 3 нататък не е спала, а аз се опитвам да я приспя и да не се напикая........гадна работа!

Е , това от нас....

# 94
  • София
Бубе, мерси за отговора  Hug бързо да се оправяш

# 95
 Добро утро!

Благодаря ви момичета!  Hug Бебо, честити щъпуркащи крачета и на вас!

Много болнички деца, бързо оздравяване!
 Чопи, понякога Т пада по-бавно, гледай интервала в който даваш антипиретиците да е поне 3, даже 4часа. Може и на 2, но се натоварва черния дроб, пробвай първо охлаждане, мокра кърпа със студена вода, в областта на подмишниците и м/у крачетата, избягвай сърдечната област, като се стопли кърпата, пак слагаш и така няколко пъти. Плачат, но има ефект  Peace дано днес денят ви да е по-лек  Hug

Бубе, каква е тази серия в която си влязла, бързо да излизаш от нея  Hug

Вал, с много здраве да се ползва детската стая, страхотна е!

Тути, не се обвинявай, деца са, случва се да паднат и да се ударят, бързо да й минава на Нелката  Hug

По въпроса с агресията, съгласна съм че я има навсякъде около нас, но най-важния фактор си остава семейната среда. за съжаление много родители не си дават сметка, в каква степен и как се отразява на детската психика отношенията вкъщи и че всъщност децата копират нашето поведение. Понякога си мисля, че ще е добре в дг или училищата да има лекции за родителите по тази, а и по-други теми.

Ети, в моята работа съм се сблъсквала с доста млади хора и то туко що завършили и съм оставала потресена от неграмотността която имат. Елементарни правописни грешки, като ас(аз) например, незнам какво се случва с образованието, но нещата не отиват към добро.

Хубав ден, да ви пожелая, че нещо много се отплеснах...

# 96
Добро утро от нас  Hug
 Иде ми да се гръмна вече, но преди това ще дам отчет защо  Laughing

И двете бебета са с субхордален ларингит. Изписаха ни АБ и противоалергични препарати, но кака ви Милкана реши да тръгне по сложния път.  Tired И вдигнах кръвно от мислене и чудене кой шът да хващам, как да ги лекувам без тия отрови...Чудих се, чудих и преклоних глава да идем на хомеопат. Ще звъня да запазвам час- да видим и там кво ще кажат. Поръчах инхалатор на Омрон за студени инхалации в къщи, дано да има ефект  Praynig Топлите инхалации, сгрявашите компреси и чайове били противопоказни за оток на ларингса.
Каката и тя болна, че започна и да се напикава-денем, нощем, на градината, вкъщи...

Зъ;вата дойде, постоя седмица и си замина. Не знам да ли ще дойде пак. Разбрана е, нямам проблеми никакви с нея, но начина по който свекървището поднесе нещата  Twisted Evil
А, и като стана въпрос за монстър ин лоу- само да яхвана и ще извия пилешкия врат. Купила на Калин от гадните китайски чорапи, дето са 5бр за 1 лев и тайничко, по пратизанската, ги натикала в неговия шкаф- да не ги видя аз. Патката с патка!
Това да е, майната му, бяхме на село и тя дойде да помага  Crazy оставям бебетата на нея и майка ми и им викам -айде като искахте внуци и имена сега ще гледате( на шега) и тя ми вика- Еми ние искахме, ама едно, не три!
Не знам откъде събрах сила да не я удуша на място....Но само като се сетя и ми се свива сърцето. Казах му на Кальо -още едно такова изказване и да я търси в травматология  Twisted Evil Бахти изродката...

Честити проходили крачета! Аз  се моля този сладък момент да се поотложи във времето при нас малко, че ...да  Crazy нямам сега космодиск  Laughing

Бубе,  Hug

Чопи, как е Емил? ОСвен Т има ли нещо друго?

И друго щях да пиша, ама ...друг път  Mr. Green
Хубав ден на всички и спорна седмица! Гуш на всички бебоци!

# 97
  • София
Мислех нещо и аз да се пооплача,ама като прочетох постовете на Мила и Бубето реших умно да си замълча,че мойте са бели кахъри EmbarassedМомичета,дано всичко си дойде на мястото най,най-скоро и да възцари отново здраве и спокойствие във вашите домове Hug Praynig

# 98
  • sofia
Бубе, миналия път пи ли Уроваксом, на мен ми помогна страхотно, от тогава(1-2г) нямам проблем с цистит.

# 99
  • Сандански
Добро утро  bouquet

Бубе,Мила  HugБързо да излизате и двете от черната серия Praynig

Мила ама твоята свекърва не за травматологията,а за психиатрията е направо Twisted EvilНе ти стигат грижите с три болни дечица,ами и с нея да се занимаваш ooooh!

Гъбка  Hug и за тебе.Бели или черни - все са си ядове.

Хубав ден на всички!Тука грее страхотно слънчице - нека и при вас ако не в небето да грее в сърцето!  bouquet

# 100
мале, колко ме е яд за резултатите от тези избори!
толкова да съм разочарована от този нашия народ.
абе виждат, че за нищо не стават и пак ходят да гласуват за тях!
що за дебилщина е тва нашто, що за желание да бъдем лъгани!
а този път имаше добри алтернативи, дори и необвързани с партии. не можем да се оправдаваме с 'аи то за кого да гласувам, няма алтернатива"

иначе по бебешката тема нямам какво да се изкажа. дара е започнала да понамалява дажбите храна, което не е толкова лошо, че нещо напоследък голям апетит й се беше отворил...

бубе, мила, не съм вярваща, ама идете запалете по една свещичка. то вашето са си кофти черни серии...

бебеш, ето я малката кокетка Simple Smile
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=2463803071070&set=o.151726874883734&type=1&theater

# 101
След снощния прием на нурофена,му спадна Т, нощес се буди да суче,но нямаше.до сутринта. в 7ч измерих 39,6, и трепереше. дадох му нурофен и поспадна. ако не беше,щях да се мятам в колата. дори закуси и си поигра малко. сега спи. като се събуди пак ще я мера и пак нурофен,щом може на 4ч да се дава. следобяд ще го водя на лекар,че неговата е 2-ра смяна.
Няма нищо друго-не кашля,не киха, няма разстройство.

Бубе, какво става при теб/вас? Все нещо неприятно. Дано да мине/свърши скоро, че и твойта не е лесна. Hug
Мила, и при теб  Hug
И всички болни да оздравяват  Praynig

# 102
  • София, Лагера
Хау!!!
Ехееей, докато се появя и вие и нова тема, че и 7 страници!
Анкетата ме изненада много. Оказа се, че има доста фанатични кърмачки!  Laughing (и аз с тях у кюпа)

Отивам да ви чета  Wink

# 103
Здравейте, аз пак ви изпуснах, но ще опитам да ви догоня. Дано болничките бебета се оправят бързо. И нашата банда е със сополи вече втора седмица. Тъкмо се оправят и пак. ММ ме успокоява, че така градяли имунитет. Аз ги пръскам с физ. р-р и изпарявам лайка в стаята.
Каката ни тръгна на детска градина. Не съм вярвала, че дете може да харесва подобни места. Единственият рев беше, че съм я взела много рано първия ден, тя искала там да спи  Crazy . Дано така все да и харесва, защото вкъщи умира от скука, а го отнася бебето.
Топчо също се опитва да ходи, говори по телефона (на ужким). Казва мама, дай и ало Simple Smile. Или на мен ми се струва, че ги казва. Бори се с кака си за любимите играчки. Уважава храната, мисля само свинско, целина и цитруси не е ял все още.  
По отношение на анкетата - с каката чаках естественото отбиване (като се надявах да е към 2,5 години Simple Smile) , но.. тя реши друго. При Топчо мисля, че кърменето ще е по-кратко, но има време, ще видим. Няма да го мисля отсега.

# 104
  • Пазарджик
Привет!
Днес Таня не е на у-ще и не мога да се оправя нещо,пък си и поспах повечко Embarassed

Чопи,може би знаеш ,но не се мери Т веднага след като стане от сън бебето,поне 20мин да минат,същото важи и когато са плакали по дълго време.

За изборите няма да коментирам.Че да не се изкажа неподготвена и да обидя някого.

Мила едно голямо  Hugза тебе и малките слънца(и трите),дано минат и без АБ Praynig Praynig Praynig

Бубе ,намери някой да ти пребае

Ох после ще продължа

Общи условия

Активация на акаунт