Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 444
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Мила Cry Дано се оправят бързо!
Алурия, Ан-Мари няма зъби.

# 361
  • София
Мила, дано се размине приемането в болница и се оправите с инхалации вкъщи. Казват, че въздухът в Сандански е подходящ след такива боледуване. Марияп може да сподели. Елениа, Малтофер Диана пи месец и една седмица. Хемоглобинът й се вдигна с 12 пункта - 108, имаше около 3 месеца м/у двете изследвания. Странични ефекти не е имала

# 362
  • В две тъмни очички
Аз имах е-коли през бремеността , мисля че и Клечо имаше, ако не бъркам. Преборих ги с Монурал - еднократно се пие и на практика ако не става за кърмачки , ще трябва само 1 вечер да се цедиш.
За съжаление и това спада към резистентните  Tired

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 14:43 от bubeto_d

# 363
  • София, Лагера
Хау!
Аз се посъвземам... помина ми.
Сега да споделя, де. Скарах се с мъжа ми, много. Ние се караме рядко, за последно преди година и 4 месеца. Всеки път съм като бита мечка после... то в същност не се и караме, просто се сдърпваме и млъкваме и си говорим служебно. Не сме по скандалите, съсканията и пр.
Скарахме се, защото му предложих да отидем някъде на топло почивка, а той категорично отказа. С единствения довод: "Не искам"  #2gunfire. И аз направо се взривих! От повече от година си пише шибаната дипломна работа, а аз се грижа за децата... сега, като му отпадне този ангажимент имам нужда от почивка... аз му предлагам Куба, той е съгласен на компромис... Велинград..  #2gunfireтова в общи линии...
Иначе приложих моя си план за излизане от дупки:
- вчера цял ден бях навън. Накупих парцалки за мен и децата;
- изядох половин кутия шоколадови бонбони;
- вечерта излязох с приятелки и до полунощ се наакахме от смях и простотийки. Ей, много добре ми подейства!
- днес с мама Зайка полазихме намаленията в Комсед (50%) и накупих подаръци за Коледа и рождените дни;
- (Бубето да не чете) минахме през един сладкарски цех и си взех... 4 пастички  Embarassed познайте колко останаха до момента  Embarassed
- довечера съм сама с децата, ММ ще си работи в офиса (не искам да го виждам!!!). Надявам се като се прибере да съм заспала вече.
- утре съм на женска сбирка пак. От обяд. До обяд ще издържа някак. После мисля да се прибера късно, чак за вечерното кърмене...

И се надявам до неделя да ми е минало...

отивам да ви чета...

# 364
  • София, Лагера
писах, писах, ферман направо и изтрих...  Tired ще пробвам пак довечера, че беб се изнерви и ме зове...

# 365
  • София
Ноеми, радвам се, че си по-добре..... а имаше ли много народ в Комсед?

# 366
Мила, дано се размине приемането в болница и се оправите с инхалации вкъщи. Казват, че въздухът в Сандански е подходящ след такива боледуване. Марияп може да сподели. Елениа, Малтофер Диана пи месец и една седмица. Хемоглобинът й се вдигна с 12 пункта - 108, имаше около 3 месеца м/у двете изследвания. Странични ефекти не е имала
А желязото как беше?
Защото при нас хемоглобинът на изписване от болницата беше 93, после без да пие нищо се вдигна на 103, но се оказа, че желязото (Fe) е много ниско - 3 при долна граница 10 и почнахме и ние Малтофера, приемаме го с вит. Ц за по-лесно, качествено и хубаво усвояване. Забравих да питам колко време да го пие обаче  Embarassed

# 367
  • Велико Търново
Ноеми, Ноеми, що ти трябваше да гледаш онези красоти!  Hug
Аз и на Велинград няма да откажа, ама на моя мъж пък, индианското му име е Седящия Бик! Разбирай Седящия бик у дома на дивана пред телевизора!  Twisted Evil
Ти, дълбай като китайска капка, кротко и упорито, пък може да клекне накрая човека.
Или пък с приятелки нещо можеш да измислиш за Кубата?

Момичета, в нашия град ще откриват някакъв магазин Alice Kids & Home. Има ли го и другаде в БГ и що за магазин е това?

Бубе, щом си се оправила, това е по-важното. А пък сериозното лечение ще бъде след като спреш да кърмиш, явно.

Мила, уф, то че ще мине и тоя път, ще мине. Ама докога ще я караме така? През седмица - две да боледуват дечицата? Говоря и за моите, че и вкъщи сме така.

И Калинката е беззъба.

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 15:59 от Тонита Тикарам

# 368
  • София
Здравейте в този хубав слънчев есеннен ден  Heart Eyes
Ноеми, ха добре си ни дошла! Радвам се, че си по-добре и че си намерила доста начини да мОриш тази гадина депресийката  Peace И при мен най-помага шоколада или нещо сладко, веднаха ми светва пред очите и живота някакси става по-хубав  Whistling
Иначе ние като се скараме, обикновено ММ вика 10 минути и после му минава, аз не мога да викам за съжаление и ме държи няколко дни, в които не му говоря. И той се побърква, защото на него отдавна му е минало и е забравил и му тежи, че му се сърдя. Та не знам май варианта с викането е по-добър, поне не задържаш в себе си негативни чувства. Още не съм го научила това, но се надявам да усвоя това умение...

Вижте на какво попаднах, може би ще е интересно за тези, които ще записват дечицата на ДК: http://yanbibiyan.net/vaucher. Офертата ми се струва доста добра, заявяват се ваучери за един месец, като цената с доставка до пункт или адрес е  2.99 лв. за меню 10м-3 год 210гр и диета 4а. Само се чудя това 4а, дали означава алергични към мляко, защото в другите менюта има прясно мляко, а мен това не ме устройва...

Мила, стискам палци малките шушулки да се оправят бързо и да избегнете влизане в болница  Praynig
Бубе, радвам се, че си по-добре, сега да пребориш и неспането на Влади и  Party А после да споделиш и как се успяла да го пребориш  Mr. Green

П.П. Забравих да питам, как давате храната от ДК - например основното на обяд, десерта следобяд и супата вечер ли? Че то така стават три заместени хранения и като добавим и закуската сутрин стават четири, не е ли много за възрастта на дечицата ни?

# 369
  • София
Тони, а аз съм Седящата Крава  Mr. Green Обичам да пътувам, но повече обичам собственото си легло.

Днес бяхме в Комсед. Е, нема такъв кошмар. За последно ми е да се бутам на такива разпродажби с бебе в ръцете.
Видяхме Клечо и Сакси Simple Smile  Hug Ноеми, вие в кой ходихте? Ние бяхме в Младост. Много малък и много беден асортимент. Под ние да се разбира аз и Люба с двете бебета.

Ноеми, ако имаш нужда, можем да заформим агитка за пиене и борене на депресията Simple SmileSimple Smile Hug

На нашето бебе му избиха два зъба и вече два месеца си седи само с тях. Няма изгледи за още.

После пак, че не помня какво щях да пиша...

# 370
Може би аз съм единствената, която не беше доволна, че не ни хвана 18 месеца при изчисляване на майчинството.

# 371
  • Сандански
Мила да се оправят малките шушулки Hug Hug HugМелона е права - въздуха тук(разбирай Сандански) прави чудеса при белодробни проблеми Peace

Ноеми добре дошла HugЩе ти мине,но ако ТМ не иска в Куба вземи мене  Mr. GreenАз няма да се сърдя Party

# 372
Ха здравейте Hug

Мила  Sad Бързо да се оправят малките шушулки и дано този път болницата се размине Praynig Praynig

Какче С ДК правя така - наобяд давам второто с едно сухарче вътре. След обяд давам десерта,а вечер супичката - пак с един сухар. Освен това ядем още два пъти на ден мляко Peace Писах ти останалото на ЛС Simple Smile

Ети - тия разпродажби затова ги мразя Close Народ,народ и общо взето всичко което съм купила сред толкова много народ все не съм го доогледала.Така,че.... Stop

Ноеми И аз боря депресиите със сладичко и покупки Whistling Ама моя съвет е - за бели кахъри не си струва да си хабиш нервите и здравето  Peace Hug Пожелавам ти с ММ да отидеш на още мнооого хубави местенца и да се сдобрите още днес Wink

Днес си направихме много хубава разходка. Времето навън е супер Heart Eyes

# 373
Всички бързо да оздравяват!

От два дена съм в кк Св. Контантин и Елена, кисна в басейна и ми минаха всички болки в гърба! Обожавам нашето море извън сезона!

И моята Калина е без зъби.

Ноеми, пожелавам ти екскурзия в Куба най-късно до края на годината!

Kalifornia, аз също не бях доволна, но промених това като ми писаха по-късен термин. Цял живот се осигурявам на висока заплата и точно преди да забременея ни намалиха заплатите наполовина...

# 374
  • sofia
В Комсед беше уморително-факт! Хубавото е, че се видях с Ети.

Мила, защо така боледуват тези деца? Много ми е кофти.

Ноеми, не се самонавивай, мила. Hug

Бубе, и за теб  Hug. Важното е, че си по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт