Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 373
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Добър ден!

Ети, да се оправя бързо Ива. Аз в редките случаи на подсичане мажа обилно с крема на Себамед против обриви под пелените и се оправя. Пробвала съм и с Лансинох на гушката и действаше. Снимките обещавам днес, нещо не мога да се организирам.

Микровълнова ползвам.

Детска кухня по-натам, че имам още неща за въвеждане, едно от които е жълтък.

Мила, браво на децата, а ти не предавай.

Усмихнат ден на всички!

# 616
  • Сливен
Криси и моята лекарка се осъмни за анемия. И на мен изписа малофер, още не съм го купила, като взема майчинството. Но аз лично не вярвам. Да - малките са слабички - но като гледам Емилия, тя толкова дивее, как да качи, като се движи постоянно, яде си нормално, и както казах, на рода н баща й са слаби хора, явно се е метнала на тях. Хемоглобина й беше 108 - за док бил нисък, но нали като е под 100 е притеснително.

# 617
  • Сандански
Ха добър ден!  bouquet

Да се включа набързо,че ме чакат много задачи Crazy

Бенджолина и Дари ми хрипти от 2-3 дни,но само от време на време и като се изкашля минава.Мисля,че е от секрет,но нито е хремав,нито лигави.Утре и ние сме при док на ДК и ще го преслуша Peace

мамо зайке честити ходещи крачета на Калинчо и здрав кръст на майка му Hug

Мила радвам се,че девойките са добре Hug

Бубе както са писали момичетата - постепенно спираш кърменията,аз бих оставила нощното последно,че и на нас там ни е зора Peace

Ети бързо да оздравява Ивка PraynigМного неприятно!

Памперси съм сменяла нощем само първия месец,когато е бил наакан.От тогава не се е нааквал през ноща следователно не съм го сменявала Peace
Микровълнова ползвам за затопляне на всичко - просто е по-бързо Peace
За РД не мога да го мисля още от сега.В момента ми е на дневен ред баткото,че неговия е утре Mr. GreenИ тъй като тука няма клубове се очертава домашен купон с около 30-тина хлапетии в около тинейджърска възраст Crazy

При новите януарки и аз надничам от време на време,че талисманчетата са на една от Многодетните мами - много е готина атмосферата Peace

Чао девойки и хубав ден на всички! Hug

# 618
йее, утре ще има парички! ще падне ощастливяване на банки, водни, топли, електро и всякакви монополисти! а може да остане и за нас! Laughing утрото е добро, наистина, да видим сега деня.

Мила, браво, че сте вече добре! аман бее.. нагушкай ги шушулките! ама колко само са различни, различно красиви, различни темпераменти дори, съдейки по сладките муцунки.. миличките!  

претоплям откакто свършиха жегите, дадоха ми нагревателче с марка Severin и вместимост за едно бурканче/шише. микровълнова за големия и до момента избягвам, та камо ли за бебката.

Ети, не ги знам тези забърканите кремове, да не е нещо с невен, което Нощни преди време препоръчваше? аз бих подмивала със запарка от невен задължително, или от смрадлика, преди всякакви помади. дано не е хранително и да отминава леко! аз откакто научих от теб ли беше, от кого ли (като за първи път, така отдааавна е било  Mr. Green), че в ДК готвят с прясно мляко, започнах да подготвям момата. хапва си с удоволствие кисело млекце. но ако от друга страна е контактен дерматит, възможно ли е чак да се разранява? милото Ивенце.

Екатерина танцува и имитира абсолютно всяка музика, която чува - от ТВ, от компа, когато аз или баща й й пеем и свирим (татко й най-вече е по серенадите напоследък), от батко си. всичко обръщаме на пеене, осоообено докато се храним. иначе нямаше да се научи на лъжица това чаве.

за обезщетението до 410 ден - да, за забравилите, пише си го в страницата за начислени/изплатени на НОИ.

Бубе, аз мисля да отбивам като започна от нощното хранене. тя и бездруго едва близва вече нощем, давам й колкото да поддържам лактацията. после постепенно ще заменя с кисело мляко, не мисля изобщо а й давам АМ.

не ми казахте никое друго дете ли не прави инстинктивно крачки като моето? леко се притеснявам - никакъв, ама никакъв напор за ходене нямаме; дано проходилката, която чакам до 2-3 седмици, помогне. пълзим си назад, пружинираме като ни държат правички и седим, туйто.  Rolling Eyes

адис, хайде да се похвалиш и ти с оправени зъби вече! чакаме!  Hug

bimbim, пише по-добре ли сте!

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 10:50 от careener

# 619
  • Велико Търново
Careneer, а пълзи ли?

# 620
  • София
мерси на всички, които се изказаха за неяденето на малчо. След много четене в нета стигнах до извода, че е кърмаческа стачка.... що си мислех обаче, че е характерна за малките бебета.

careener, сутринта се излъга да хапне, но още не смея да се зарадвам, че може да е временно. Сега отивам на консултация да видим педи какво ще каже
А за ходенето не се шашкай, Дани още не лази, за стоене прав да не говорим

микровълнова ползвам

Мила,  Hug

# 621
Тони, да, назад & настрани, рачешката  Mr. Green, ужааасно бързо.

bimbim, само така! хайде да отминава и да го забравяш!  Hug спомням си, че бяха 8 или 9 такива ревливи периоди, свързвани със стачка. а ако е от друго, като се изчисти съвсем нослето, ще се върнете на правилната писта  Hug

# 622
careener Hug При нас нещата се развиха така - първоначално пълзене само назад /в резултат няколко падания от спалня,диван и т.н. Crazy/,след това започна да надига дупето и придърпвайки с ръчичка напред започна по малко да се придвижва и напред /това все още малко й е трудно като упражнение Grinning/. След това започнах да я изправям в креватчето да стои права - първия път  - падане веднага на дупето.Реших,че момента още не е дошъл.Но само след няколко часа - опит от нейна страна сама да се набере по решетките.И така започна къде сама,къде с моя помощ да се изправя Peace Сега вече стои стабилно,когато е хваната за нещо Peace Преди няколко дни направи крачки,докато стоеше изправена Hug Започнах да я хващам под мишниците и в началото по една,две крачки,след това по повечко. И така от три дни я слагам в проходилка.Взе че й хареса да ходи,знам че проходилката не й помага в това отношение ,ама помага на мен Mr. GreenСега когато иска си щъка с нея,когато иска си седи в нея и си играе с нещо.Даже от вчера и бели прави - отваря де що има шкаф и вади от него ooooh!

Това е.Пробвай и ти постепенно и ще се получи Peace Hug

# 623
  • София, Лагера
Хау!
Много пишете, бре!  Laughing

Мама зайке, честити ви щъпуркащи крачета  Party

Чарли, не топля в МВ печка на Тервел (мъж ми е физик  Tired). На водна баня, въпреки че е доста по-енергоемко.

Бебеш, честита стая на Явор! Това е супер, и според мен децата имат нужда от лично пространство. Peace

Пепинка, Инка, Пате, вчера се чух с консултантката, но не ми помогна кой знае колко. Тя жената даде акъл, де, но просто при мен не върви. В общи линии проблемът е в това, че бебоците се будят, а с кърмене заспиват по-лесно. Ако намерим вариант да ги приспиваме с нещо друго, ще махнем кърменето. Но мен това не ме устройва, мен не ми пречи самото кърмене, а буденето. Ако Тервел се буди и го приспивам по друг начин, то е все тая  newsm78

Инка, щом като не пишеш заради пиене на вино, може!  Flutter Whistling

еййй, не мога да ви изчета, после пак ще пиша  Wink

# 624
  • София
careener, ако искаш да я стимулираш (въпреки че според мен детето само си знае) можеш да търкулнеш топка пред нея или с помощта на баткото, който да държи любима играчка (при нас стимул е горкият котак). При Тина нещата се развиват за дни, например 2-3 седмици нищо ново и изведнъж усвои някое умение самичка (или с малко помощ).

Забравих на Зайка да честитя ходещите крачета! И на още някой, ама не се сещам  Whistling

# 625
careener Hug При нас нещата се развиха така - първоначално пълзене само назад /в резултат няколко падания от спалня,диван и т.н. Crazy/,след това започна да надига дупето и придърпвайки с ръчичка напред започна по малко да се придвижва и напред /това все още малко й е трудно като упражнение Grinning/. След това започнах да я изправям в креватчето да стои права - първия път  - падане веднага на дупето.Реших,че момента още не е дошъл.Но само след няколко часа - опит от нейна страна сама да се набере по решетките.И така започна къде сама,къде с моя помощ да се изправя Peace Сега вече стои стабилно,когато е хваната за нещо Peace Преди няколко дни направи крачки,докато стоеше изправена Hug Започнах да я хващам под мишниците и в началото по една,две крачки,след това по повечко. И така от три дни я слагам в проходилка.Взе че й хареса да ходи,знам че проходилката не й помага в това отношение ,ама помага на мен Mr. GreenСега когато иска си щъка с нея,когато иска си седи в нея и си играе с нещо.Даже от вчера и бели прави - отваря де що има шкаф и вади от него ooooh!

Това е.Пробвай и ти постепенно и ще се получи Peace Hug

Рал, тя стабилно стои маймуната, но изобщо не й хрумва да направи и крачка в която и да е посока. кошарата й е от преносимите и съответно няма напречници, по които да се повдига и които да я стимулират да се изправя сама.. рано или късно ще заякне и за това! сега ще я чакам още, както казваш, сама да направи първите крачици встрани, докато стърчи права, та белким й хареса и тогава ще я мъча пак на земята да 'ходи', подхваната с ръце.  Hug чакам си хендсфрийто, разбирай проходилката, както го нарече Тони веднъж, дано от прибутването с нея стигне по-лесно до идеята колко хубаво нещо е движението.. )

# 626
  • Велико Търново
дано от прибутването с нея стигне по-лесно до идеята колко хубаво нещо е движението.. )

Ще, ще ...  Hug

А пък щом си пълзи детето, мисля че не трябва да се притесняваш за нищо.  Peace

# 627
  • София, Лагера
Продължение:

Ети, много гадно, случвало ми се е с Пpесиян и беше кошмаp  Cry

Бубе, аз бих изчакала бебето само да се отбие. Ако не го направи до година и половина, бих го отбила сама. Бих заминала някъде за 3 дни и бих го оставила на татко му. Но преди това бих разредила кърменията до 1-2 на ден, и заради бебока, и заради моите си гърди.
Пресиян се отби сам, бях му оставила само вечерното кърмене, но накрая той и него не го щеше.

Леприкончееее, аз колко неща не помня  Blush ooooh! Whistling... това се нарича "услужливо забравяне"  Mr. Green

Аз вчера рестартирах порядъчно. Нали беше дена на будителите, та свеки беше почивка. Дойде да гледа Тервел към 1, а аз отпраших на спорт и СПА. Навъртях 50 км на колела и други уреди, после поплувах, после парна баня, масаж, сауна, четене, пак парна баня, пак плуване, натоплих се се едно хууууубаво и се почувствах нов човек.
И най-пpекpасното- в целия комплекс имаше общо 7 души!
Искам всеки ден да е празник на будителите!!!  Mr. Green  Whistling

# 628
дано от прибутването с нея стигне по-лесно до идеята колко хубаво нещо е движението.. )

Ще, ще ...  Hug

А пък щом си пълзи детето, мисля че не трябва да се притесняваш за нищо.  Peace

надеюсь!  Hug

Ноеми, вярно ли парна баня и сауна сега, докато кърмиш?? хах, зачудих се бая

# 629
Кари / careneer/, ще стане работата и то от раз, не се притеснявай.

Моя Мартин не искаше да прави друго, освен да лежи по гръб. Той е и едричък, дупето му е тежко и го мързеше детето. И точно за 2 часа пролази, седмица по-късно вечезапочна да се изправя на всички мебели вкъщи, да се придвижва, да отваря шкафчета, да иска да се разхождаме, държейки го за ръце.  И повярвай ми, когато това стане ще си мечтаеш за спокойствието преди да пролази Laughing

Над нас вече 3 часа къртят брутално, а Мартин си спи като пич. Ама мойте нерви вече не издържат smile3511

връщма се да ви чета

ААА и понеже никой не ме отрази за зеления боб и грахта пак да попитам- какъв мога да давам сега, замразен, консерва или newsm78

Общи условия

Активация на акаунт