Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 350
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Бебеш, не, не е пускала изследвания. Но точно тази лекарка, ако ми каже да скоча през прозореца, ще скоча.

# 676
Днес си взех "Възможните майки". Страхотни есета относно майчинството  Simple Smile!

# 677
  • София
Хайде аз да се оплача от кърваво червеното дупе на Вико... и аз ползвам Пуфис...м..ка им  #Cussing out Горките ни деца Tired
 Tired
svet0slava, кашите също са доста калорични. Колко хранения си заместила? Аз бях заместила три и Вико започна доста да наддава. Върнах се на две хранения с твърда храна и другите мляко и всичко сега е ок.

# 678
 Добро утро!
 Днес деня започна рано, будни сме от 5ч....
 Ние сме на памперс, преди време, Ивайла беше на 2-3 мес. мм беше купил пуфис по грешка и още тогава нещо не й понесе, подсичаше се много, повече не сме взимали.
 Бире, в дк би трябвало 4 дни да има по едно месно ядене, супа или основно и петия ден риба. по принцип към една годишна възраст, месото спокойно може да се предлага 4-5 пъти седмично и да има 2-3 постни дни.
 Май малката не си е дояла добре, кърмата вече доста намаля, до по-късно...

# 679
Добро утро !
kakche каши въобще не съм давала точно по тази причина. По -принцип ми е ясно какво не трябва да му давам , но попитах , за да си сверя часовника:) Иначе за храненията - бяхме стигнали до 2 заместени т.е. обяд и следобедна закуска , но откакто не можем да сме по цял ден навън не са особено заместени, защото се приспиваме с кърмене Simple Smile По-скоро при нас се получи, че при намаляване на количеството кърма, намаля и скоростта на  качване. Не знам дали има такава зависимост, дано не е прозвучало смешно...
Анабела благодаря за отговора Hug
Стана дълго , извинете Simple Smile
Пожелавам ви слънчев ден , изпълнен с много емоции !  Hug

# 680
Благодаря на всички за топлите пожелания за Калин!  Hug  bouquet

адис Добро да е!  Grinning Ние от 4:30 се въртим в кошарата и в 6:00 вече окончателно сме на крак.
svet0slava  Hug Твоят голям мъж може би ще заслабне като започне по цял ден да се мъчи да се изправя и да пълзи   bouquet

# 681
  • Сливен
Добро Утро. Ние сме на Памперс, в началото взимахме Молфикс,2ката беше добра, ама следващите изобщо не ми харесват. Ползвахме ги до време, като мина на 4ка почнах да намирам Памперс за 20 лв внос от Турция. Преди седмица купих от Кауфланд промоция 99 бр за 30 лв. Имат доста разлика от турските. Аз по принцип не харесвам да са ароматизирани, ама нали ми излизат по-евтино...

# 682
Бира с таратор  беше с месо... Досега като сме давали месо през ден, сега как трябва да процедираме?? Едното ядене си го ядем ние ли?  Mr. Green Или да не задавам такива глупави въпроси на педката...  Embarassed Как приготвят фрикасето в ДК?  Thinking С брашно ли?  Rolling Eyes Замразявате ли ДК??  Thinking
  И ние сме на ДК и аз това се чудя и си му давам от понеделник до петък месо, в събота когато нямаме кухня риба, а в неделя без месо, незнам дали е правилно.

А рибата вие как я правите, той от както е на Дк отказва вече пюрета и аз се чудя каква риба и как да му правя, четох да е бяла трябва, но ме е страх да не остане някоя кост, самата аз не обичам риба, може би точно от този страх за кост вътре, а и миризмата де  Grinning.

Много гадно с тези Пуфис, аз от както се е родил съм само на Памперс, бях чула че са най добр, но сме на белият пакет Премиум каре, и не сме имали проблеми, но видях други едни зелени актив бейби и реших да ги пробвам, е ужас, нон стоп са пропуснали и съм решила да не правя повече експерименти, само белият пакет. Лек ден  Wink

# 683

Добро утро, другарки  Hug

Нещо не мога да се включа по темите с Пуфис-а( всъщност е споменат Имазол паста, който ми е спасявал и трите)  , ДК и още какво беше...затова само по едно кафе...и ще чакам теми по които да се изкажа компетентно   Mr. Green  Laughing Laughing Laughing

# 684
  • Пазарджик
Добро утро!!!

Нели спа до 8ч.,така хич не обичам сега обяда ще и дойде-закуската,а манджата в 16ч.Не знам съвпадение ли е ,но от както сменихме времето режима и е нямам думи.Вчера след рева за шкафа заспа в 17ч.и я събудих в 20ч.,мислех ,че ще откараме до посред нощите,но заспа към 23ч.

svet0slava кремчетата и киселчетата са също толкова калорични колкото кашите,без обаче да има нещо полезно вътре.

Чарли ,би трябвало да е с брашно,кис.мляко и жълтък.Виж за мазнината предполагам е олио,а не масло newsm78

Ох Нели пак е боса ,ще почна да и връзвам чорапите. Mr. Green

# 685
Добро утро!

И още нещо за събуждане, от старите ленти  Grinning

Биричке, ежедневно давам основното, независимо дали е с месо. За сега отказва супите, за това вчерашната и днешната ще ги замразя и събота и неделя като я пробвам да ги яде, ще ги сгъстя със сварен картоф. Риба дават от кухнята. При нас на капака има състава на ястието, но не съм обръщала внимание за фрикасето, просто прочитам какво съдържа и ако няма нещо което да ме притеснява, давам да яде.

Добре, че Пуфиса не ми харесаха когато ги пробвахме. За сега сме на Памперс- Актив Бейби. Купувам от турските или ако има добра промоция в някои от другите м-ни.

Цял час писах поста и накрая като го пуснах, видях, че Мила е пуснала и кафе, и музика, но няма да ги махам  Party

# 686
  • Велико Търново
Джанче, Пепи, страхотно събуждане!  Hug

# 687
Айде аз пък ще ви пусна тортичка, че майка ми днес е рожденичка  Hug

# 688
  • София
Привет!

Много приятни музикални поздрави тази сутрин! Мерси, дами  Hug

Бире, честито на майка ти!   bouquet

Памперси ползвам на Либеро основно, за мен са най-добрите на бг пазара. Памперс и Хъгис също стават, но не съм толкова доволна от тях. И Ади е малко подсечена напоследък, но си го обяснявам с това, че е навлечена и невинаги успявам веднага да я "надуша"  Mr. Green като се наака и оттам ни идва проблема.

Трябва спешно да измисля ново място за лаптопа, че сега е на ниска маса в хола и най-любима играчка на Ади, как не й омръзна да го човърка  ooooh!. Един разклонител също й е постоянно на мушката.

bouquet

# 689
Здравейте Hug Колко много кафенце днес Flutter И музичка Hug

Бире - Да ти е жива и здрава майка ти  bouquet Да помага и да отгледа много внуци Hug

Почти се бях засилила днес да издирвам свестен дерматолог и да ходим и ние за дупето,ама май работата е ясна...след като си направих този "експеримент" с Пуфиса,ще си минем май на старите Памперс и дано това да е проблема Praynig И едно въпросче - как ги различавате кои били турски и т.н. да ме светнетe,че аз май досега не съм знаела какъв точно купувам. Обикновено взимам от тези големите кашони в Кауфланд Thinking

Ние имаме на ден пет хранения.
Сутрин - АМ или попара
Обед - манджа от ДК + един сухар
След обед - десерта от ДК или каша
Вечер - супата от ДК + 1 сухар
Към  22.30 - 23 - АМ

Дали не е много това дневно ядене Rolling Eyes А сме само 7300 с мокри дрехи Mr. Green Е,вярно че последния месец не сме ходили на консултация,ама не ми се вярва да е наддала кой знае колко. В началото когато повечето бебчета наддаваха по 1 -1,5 кг. ние качвахме по 600-700 гр. та сега ли Rolling Eyes

Дк в която съм я записала има по три неща на ден - супа,основно и десерт. Обикновено или супата,или основното е с месо. Но никога не и двете Peace Аз не бих замразила от ДК. По-скоро или аз изяждам,или изхвърлям Embarassed

Това е засега от нас.Хубав ден на всички Hug

P.S.Емили пак ми се изгуби. Дано да са добре с децата Hug

Общи условия

Активация на акаунт