Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 352
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
И Явир и Тея са със зачервени дупета  #Cussing out на Пуфис сме.

Тонче, можеш ли да ми помогнеш - търсим хотел в В.Търново около университет, да е до около 40лв на нощ за двама. Имаш ли идеи  newsm78

# 661
Привет, мами Simple Smile
Днес беше чудно хубав ден  Grinning Спрях да се ядосвам с това ядене и сега макар и с малко мрънкане Ники си яде по 10-тина лъжички  Heart Eyes Дано да продължава все така  Praynig
Започнах и една диетка за 90 дни. Не бях правила диета до сега, но за сега се справям добре. Никак не е трудна и предвид, че не ям месо ми пасва идеално. Надявам се да си сваля 11 излишни килца  и пак да се почувствам жена, че сега ми е едно лелченско Sad Миналата събота си купих дънки, че носех още бременните Sick и направо се отчаях от вида си.
Грах и зелен фасул съм давала пресни и си замразих за зимата. Оказа се, че можели да издържат по 7-8 месеца във фризера и сега е пълен с какво ли не Simple Smile
Рал, до колкото знам трябва да има по един приснак от няколко вида - точка 22 от тук
Хайде приятна вечер и  cheers (обещала съм си чашка кърваво винце за награда за диетката, че не съм близвала от как забременях, а така ми се пийййййва)

# 662
И Явир и Тея са със зачервени дупета  #Cussing out на Пуфис сме.

Тонче, можеш ли да ми помогнеш - търсим хотел в В.Търново около университет, да е до около 40лв на нощ за двама. Имаш ли идеи  newsm78

Преди можеше да се спи в 1 и 2 блок на Студентски общежития. До Университета са. Далеч са от хотелски условия, но за едното спане Simple Smile стават. И цените са /бяха / символични  Peace

# 663
  • Велико Търново
Ох, докато разконспирирам джанчето с противогаза ..... ooooh! Laughing Hug

Друга опция за спане около Ректората, освен това, дето го е казала Мила, не знам.

# 664
marie_etti Благодаря  bouquet

# 665
Пепинка  newsm10 и аз смятам, че де що има празник трябва да се отпразнува, докато празниците станат повече от делниците, а Рая има имен ден и то съвсем скоро - 8 ноември (архангел михаил)

Чудесно  Hug Тъкмо навреме ми каза  Laughing
Ноеми - благодаря, но и на мен пролема ми е в буденето, то като ще ставам...
Look at me - аз грах и зелен фасул давах отдавна - и пресни и замразени.
За гърнето - и аз мисля след годинката. Аз на едно място за секунда не мога да я задържа, а камо ли седнала.

# 666
Тонита, а мотела Света Гора не е ли близо? Спала съм там и стаята беше към 40лв,прилична стая.

# 667
  • Пазарджик
marie_etti полезно инфо  Hug

Гърнето(щях да пиша куку Embarassed)го ползваме вече доста успешно ,като и сменям памперса и предлагам да седне и почти винаги има резултат,много държи да си види резултата и е голямо учудване като стане и няма нищо вътре Laughing

А преди час какъв рев му удари заради един шкаф ,който не и дадох да отвори.Плака 30мин. след което заспа и продължи да хлипа поне още 5мин.Преди малко се разбуди със същия истеричен рев,но пак заспа. Sad

И аз купих миналия месец Пуфис ,и ме питайте защо.Май горе долу тогава и се зачерви дупето.

Джанчето -много сладко  Grinning

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 19:06 от tuty1

# 668
  • Велико Търново
Абе, то в Търново всичко е наблизо. Но от Мотела до Ректората - с автомобил го виждам аз. Или 20-тина минути пеша, той си е извън града.

# 669
абе пуфис добре, ама ние сме си на памперс от раждането...
още ден-два, ако не се оправи и ще я засиля към док.

аз слагам дара на гърне от 5-месечна, но и тя като влади от около месец нищо не върши. спря и да ака като преди по веднъж на ден. сега ака по 4-5 пъти по малко, което направо ме побърква.

иначе не знам как е при другите марки, но памперс са най-евтини в Хит. просто като инфо. разликата с другите магазини е 4-5 лв, което за мен си е бая.

# 670
Здравейте Simple Smile
Честити проходили крачета на Калин  Grinning
Да похваля моето момче, че се изправи сам като се хвана за дивана  Laughing
Искам да ви попитам относно по-ниско калорични храни за бебо?

# 671
 И за Рая казаха че е + гъбички, но при нея от Памперс, бях почнала да купувам турския вариант, уж заради по-ниската цена и нямало било разлика, ама се оказа че има.

# 672
Чудно ми е като ви казват че е гъбички МБ пускат ли  Thinking

Благодаря на всички, които писаха за хотели  Hug

Относно прохождането - Явор на 10 м нито пълзеше нито се надигаше  Mr. Green Яко го мързеше, почти на 11 месеца реши че иска да се надигне, проходи на година и 3 месеца  Crazy Добре, че беше така, че ако Тея беше първа, едва ли щяха да се навия на второ  Mr. Green

За гърнето - най- лесно се приучава през 5ти, 8ми, 15 и 24ти месец.

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 20:14 от Елена.

# 673
  • София
Добър вечер!

Ние бяхме на рожден ден на нашата приятелка Ива (става на 1), ама нашият мрънкалник издържа 15 минути в пицарията. Днес не спа, истерясва, снощи два часа приспиване, което за нея е нетипично. Сега ми се хили тука  Crossing Arms  Да излизат тия горни зъби, че  #Cussing out

Гърне - имаме, слагах я в началото, ама нииищо, дори късметът на начинаещия го нямаше. И затова реших да изчакам още 2-3 месеца.

Пуфис ползвам и не й се зачервявало дупето изобщо. Ние ги взимаме от Метро, може да има някаква връзка с партидите. Но като казвате, може и да се въздържа, последно купувахме големи количества преди месец някъде и може да сме били преди кофти партидата.

svet0slava, май от глутеновите храни се наддава повечко, ама знам ли  newsm78

# 674
Еее, да успея и аз да се разпиша... С нова клавиатура...  Cry Старата днес отказа цял ред букви да изписва и ся ми е криво, тая новата за никъв *** не става  Crazy

Зелен фасул и грах съм давала домашни, замразени в камерата. Правя зеленчукови буламачи и воала! въведени са!  Mr. Green
Няколко дни преди ДК успях да дам и 2 пъти жълтък.. Нямаме реакция...  Wink
Обаче днес на ДК дадоха супа с месо и ястие с месо...  Thinking Вчера супата пак беше с месо... Досега като сме давали месо през ден, сега как трябва да процедираме?? Едното ядене си го ядем ние ли?  Mr. Green Или да не задавам такива глупави въпроси на педката...  Embarassed Как приготвят фрикасето в ДК?  Thinking С брашно ли?  Rolling Eyes Замразявате ли ДК??  Thinking

Аз съм на Пуфис от много месеци насам и проблеми не суюъм имала, макар да отчетох и аз разлика в самите пелени от последния пакет (в лентата с картинката)...
Днес не сме акали...  Embarassed

И да се похваля, ММ ми купи масажор...  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт