Автоимунен тиреоидит на Хашимото (21)

• 59 047
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Когато БТ е висока през първата фаза обикновено няма общо с щитовидната...и да,нормално е след аборт да се иска време да влезне организма в граници...разбирай-да има нормална овулация,БТ и прочие репродуктивни неща.
Да, и аз така си мислех, още повече че този момент отмина за два-три месеца, но просто исках да споделя, че може би антителата влияят различно в зависимост от моментното състояние на организма, а пък може и да нямат никаква връзка Grinning ...  но пък още едно мнение на лекар не е излишно. Интересното е, че тогава когато поддържах високата температура сутрни и точно момента в който се събуждах до времето докато станах ставах вир вода, защо се потях толкова нямам идея, но добре че и това отмина. Може да ми е имало нещо друго, но да не съм разбрала, знам ли и аз ....

# 616
Пепеляшке, много хубав резултат на TSH, браво! Пожелавам ти, да го задържиш!!! Hug  bouquet

# 617
Момичета, благодаря ви за окуражителните думи и хубавите пожелания....ще пиша как вървят нещата, надявам се да е от гадната операция, тъй като още се възстановявам, подут ми е носа, имам си отоци и разни боклуци в носа (като конци, корички и др.)...кога ли ще се оправи, казват до 3 месеца продължава възстановяването, ама то квото сам си направиш...мерси отново, ще се пробвам на намеря мацката, която е имала подобен проблем...ПП Ей сега от много време насам ми е под 37 Т, дано да е на оправяне...

# 618
Момичета, благодаря ви за окуражителните думи и хубавите пожелания....ще пиша как вървят нещата, надявам се да е от гадната операция, тъй като още се възстановявам, подут ми е носа, имам си отоци и разни боклуци в носа (като конци, корички и др.)...кога ли ще се оправи, казват до 3 месеца продължава възстановяването, ама то квото сам си направиш...мерси отново, ще се пробвам на намеря мацката, която е имала подобен проблем...ПП Ей сега от много време насам ми е под 37 Т, дано да е на оправяне...

Дано! Praynig Hug

# 619
Етаниел, хайде дано! Peace  Hug
Пепеляшчице  Hug много хубава ст-ст на ТСХ  Peace Аз др седмица ще си изследвам ТСХ дано се зарадвам с една такава ст-ст, като твоята  Praynig Praynig Praynig

# 620
Харпър   Hug Благодаря за пожеланието, дано наистина се задържи все така добре   bouquet Ти как си? Надявам се да върви всичко добре Praynig
Магнитче  Hug Искрено ти пожелавам да ти е хубав резултата на ТСХ и на теб  bouquet

# 621
Харпър   Hug Благодаря за пожеланието, дано наистина се задържи все така добре   bouquet Ти как си? Надявам се да върви всичко добре  Praynig

Бива, благодаря за загрижеността! Hug Heart Eyes  bouquet

# 622
  • София
Магнитче  Hug Искрено ти пожелавам да ти е хубав резултата на ТСХ и на теб  bouquet
Много ти благодаря,дано:) Всичко най-хубаво нека е с теб!

# 623
  • София
Момичета  прескачане на сърцето може ли да се появи при недостатъчно количество на хормона или рязкото падане на нивото му?? Знам по принцип че сърцебиенето е признак за предозиране, но прескачането е нова екстра... Намалих хормона, но не мога да кажа че е по-добре

# 624
А бетаблокер някакъв пиеш ли?

# 625
Момичетаа...изследванията са ми ок, хормоните ми са ок, ТСХ, ФТ4, глюкози, утайки, всичко нормални, МАТ - нормални, само чакам рецепторните антитела да излязат (аз да припомня, че имам Базед)....но пак си вдигам Т...аз го отдавам на постоперативен стрес, операцията беше тежичка (риноплатика), бях като ударена от товарния влак (както казваше мъжа ми като ме взе от клиниката)...един познат след операция на крака, държал 2 месеца субфебрилна Т....но все пак ще пуснем и други изследвания, за да видим откъде все пак идва това чудо....някакви други предположения?

# 626
  • София
Не. Други варианти няма ли? Добавки, чайове някакви? Взех си ненаситени мастни к-ни, като че ли е малко по-добре с тях.

# 627
Не. Други варианти няма ли? Добавки, чайове някакви? Взех си ненаситени мастни к-ни, като че ли е малко по-добре с тях.

Дано да е за кратко, при мен, веднага след като започнах да пия Тирозола/първ. Пропицила този  тип неразположения спряха  newsm78 Иначе от билковите мента, глог и валериана можеш да вземаш, на мен ендото ми беше изписало 3х2 таблетки. Те са билкови на напълно безвредни в аптеките са по 2-3 лева, някъде  newsm78Peace

# 628
Друго имах предвид. Сърцето прескача и от по-висока доза на бетаблокера. Затова питах дали пиеш такъв.

# 629
Здравейте!
От много време ви чета, но не се престрашавах да пиша. Преди два дни се наложи да си направя изследвания на щитовидната жлеза. Реших да ида на ендокринолог, тъй като от около 2 години напълнях с 10 кг, които по никакъв начин не се смъкват /свалям около 2 кг за месец, които след седмица се качват от задържане на вода/,отделно цикълът ми е много нередовен /на 40 дни, понякога прескача/,появи ми се и нежелано окосмяване тук-там, вечно ми е студено, страдам от студени крайници, косопад, суха кожа.. Свекърва ми има заболяването, описано тук и ме посъветва да се прегледам, за всеки случай, тъй като ни предстои и бебеправене.
Резултатите, които взех днес гласят:

TSH - 2.47 при 0.5-4.7
FT4 - 0.63 при 0.7 долна граница
FT3 - 2.41

Още не съм ходила при лекарката и честно казано не знам какво означават тези нива. Принципно вторите два са ниски /в случая само единия (?!?!)/, когато ТСХ-то е високо..а то не е.
Някой може ли да помогне с предположение ?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт